Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(viol @ 2010 04 09, 19:15)
siunciausi jau ne karta....ir visada, jei suma budavo daugiau nei 100 euru, siuncia per dpd...jei maziau - per pasta...
vat ir siandien pasiemiau is dpd.

Ir man taip buvo visada. O dabar vat paeme ir per pasta issiunte. Reikes gal ju paklaust nuo ko tai priklauso, nes man butina zinoti- koki adresa rasyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 04 07, 12:32)
gražino Asos jau pinigus. bet kaip greit. išsiunčiau tik penktadienį vakare, o refundą jau padarė.

gavau ir as savo basute, bet platokos verysad.gif sakykit grazinant ka reikia pildyti grazinimo lape???
ar tik Reason code-pazymeti , ar dar ka?
O kaip jie dar negave prekes galejo jums grazinti pinigus? gal informavote juos emailu api grazinima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 10 balandžio 2010 - 15:20
QUOTE(sama @ 2010 04 10, 15:20)
gavau ir as savo basute, bet platokos verysad.gif sakykit grazinant ka reikia pildyti grazinimo lape???
ar tik Reason code-pazymeti , ar dar ka? 
O kaip jie dar negave prekes galejo jums grazinti pinigus? gal informavote juos emailu api grazinima?

Viską pildyti, tik jei norite keisti dydį, nepildykite langelių apie refund, o jei norite atgauti pinigus, nepildykite langelių apie return.
Atsakyti
yra naujas kodas, bandėt? veikia?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 11, 16:14)
yra naujas kodas, bandėt? veikia?

neveikia schmoll.gif
Atsakyti
nu ir kainos asos dabar biggrin.gif po namus lakstyt kiek galima suknyčių prisipirkt bigsmile.gif pavyzdžiui šita visai nieko:
user posted image
kaina 8 svarai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 12, 19:30)

sita fainute, ziurejau ir as, nors pas mane nuo suknuciu spinta luzta tai kaip nors reikia atsilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
as irgi ja ziurineju hihihi.gif jeigu kuri vilniete uzsakinetu, prisijungciau, nes nesinori daryt uzsakymo del vienos sukneles ax.gif
Atsakyti
Padėkit, darau Asos užsakymą, rašo: Please note, any single order over LTL517.92 may incur local duties, payable by recipient of the order, to the customs authority blink.gif g.gif Ką tai reiškia? Kokie čia gali būti mokesčiai?
Atsakyti
Aš irgi tą mačiau. Neįsivaizduoju... Šiaip neturėtų būti jokių mokesčių.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 13, 00:44)
Aš irgi tą mačiau. Neįsivaizduoju... Šiaip neturėtų būti jokių mokesčių.

O negali būt, kad ateisiu į paštą atsiimti siuntinio ir sakys:"Sumokėkite daaaaug mokesčių"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 13, 07:20)
O negali būt, kad ateisiu į paštą atsiimti siuntinio ir sakys:"Sumokėkite daaaaug mokesčių"?  biggrin.gif

ne, nebus. Man irgi rašė tą patį, o va jau atnešė siuntinį bigsmile.gif wub.gif suknelė mano dieviška bigsmile.gif tik dar nežinau kaip ant manęs atrodys, bet šiaip superinė wub.gif
Atsakyti