Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(balbetka @ 2010 04 07, 11:58)
tai gal dar atsiras smile.gif  man tai kaip tik turbut 10 dydzio ir reiketu, nes 8 daznai mazokas buna, bet vis tik palauksiu didesniu nuolaidu, gal liks biggrin.gif  beja, o kaip tau 326lt gaunas?  g.gif

dabar jau nesigaus 326 lt, nes nebegalioja ta 10 proc.nuolaida.
O skaičiavau taip:
75 suknelė + 20 tympos , gaunasi 95 svarai, minus 10 proc.-gaunam 85,5 svaro. Dauginam iš 3,82, ir gaunam 326, 61 lt biggrin.gif nu dar siuntimas 22 lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 07, 12:05)
O skaičiavau taip:
75 suknelė + 20 tympos , gaunasi 95 svarai, minus 10 proc.-gaunam 85,5 svaro. Dauginam iš 3,82, ir gaunam 326, 61 lt  biggrin.gif  nu dar siuntimas 22 lt.  ax.gif

jau supratau biggrin.gif nuolaida ne nuo svaru, bet nuo litu paskaiciavau biggrin.gif
Atsakyti
gražino Asos jau pinigus. bet kaip greit. išsiunčiau tik penktadienį vakare, o refundą jau padarė.
dabar žiūriu, kad mano paltukui dar nuolaida dasidėjo. buvo 60 svarų, o dabar 45. tai reiks gal didesnį dydį pasiimti. tik kažin ar nebus ir didesnis dydis siauras ties juosmeniu
Atsakyti
o kazi ar daznai atsiranda nauju dydziu, nes dabar nebezinau ar laukt sukneles vienos kurios dydziu neber smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulyte @ 2010 04 07, 12:54)
o kazi ar daznai atsiranda nauju dydziu, nes dabar nebezinau ar laukt sukneles vienos kurios dydziu neber smile.gif

atsiranda jeigu kas grazina, o ar papildo, tai nezinau, bet manau, kad nelabai smile.gif
Atsakyti
Kartais papildo... Bet jeigu daiktas jau išparduodamas, tada nebesitikėkit, nebent kas grąžins. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 07, 13:05)
O skaičiavau taip:
75 suknelė + 20 tympos , gaunasi 95 svarai, minus 10 proc.-gaunam 85,5 svaro. Dauginam iš 3,82, ir gaunam 326, 61 lt  biggrin.gif  nu dar siuntimas 22 lt.  ax.gif

o kur cia tokiu kursu dar svara galima nusipirkti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 04 07, 14:31)
o kur cia tokiu kursu dar svara galima nusipirkti  g.gif  ?

Svaro kursas kasdien keičiasi. Po šiai dienai perkant internetu swedbanke jis yra 3.96. Bet tai ne tūkstančiais perkant tas skirtumas sudaro 2-3lt...
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 04 07, 13:31)
o kur cia tokiu kursu dar svara galima nusipirkti  g.gif  ?

nežinau kur nusipirkt, man Danske bankas tokiu kursu nuskaičiavo kovo pabaigoj, tai tokį ir pasiskaičiavau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

nutariau ir aš pirmą kartą iš ASOS užsisakyti smile.gif gal kas galėtų atsakyti, ar ten per paypal galima atsiskaityti? mačiau, ženkliukas yra, tai turėtų būti įmanoma g.gif
ir dar - kaip geriau - ar kainas palikti svarais, ar perversti i eurus pries apmokant? g.gif
Atsakyti
Galima paypal, bet nebandžiau. O šiaip kainos geriau svarais, nes kažkada buvau pakeitus į eurus, tai brangiau gavosi konvertavus... Galit pati pasiskaičiuoti. wink.gif
Atsakyti
nu va...prisikalbėjau aš su tais siuntimais paštu ar per DPD doh.gif suma šį kartą 140 svarų, tai ramiausiai įrašiau darbo adresą, tikėdamasi, kad siųs per DPD unsure.gif o pasirodo išsiuntė paštu doh.gif
Atsakyti