Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 19:47)
nera uz ka mirksiukas.gif  pasirodyk, ka gero nusipirkai, gal ir as ko uzsimanysiu biggrin.gif

tai kad nieko gero, rinkausi rinkausi ir galiausiai beveik nieko neišsirinkau biggrin.gif su drauge vieną užsakymą darėm.
Mane užvežė visokie "lace", tai manieji pirkiniai tokie biggrin.gif :
suknelė
user posted image
prie jos pėdkelnės (paklustu šiuo metinei madai derinti viską, kas tik įmanoma lotuliukas.gif )
user posted image
diržas
user posted image
viskas Nude spalvos.
kojinės
user posted image
ir "kažkas" ant rankų biggrin.gif
user posted image

čia manieji kuklūs pirkinukai smile.gif
Draugė keturias sukneles išsirinko, bet gal nerodysiu be jos leidimo.

O aš dar laukiu didesnių nuolaidų, nes noriu šitų:
user posted image
user posted image
šitos norėčiau su visom pėdkelnėm, bet man atrodo, kad tik suknelė parduodama unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 06 balandžio 2010 - 20:28
Wow, Tylene, labai gražūs pirkiniai. wink.gif Tą pirmąją suknelę ir MNG diržą (tik mėlynos spalvos) aš irgi žiūrėjau, būtų įdomu išgirsti nuomonę kai gausi.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 06, 21:30)
Wow, Tylene, labai gražūs pirkiniai. wink.gif Tą pirmąją suknelę ir MNG diržą (tik mėlynos spalvos) aš irgi žiūrėjau, būtų įdomu išgirsti nuomonę kai gausi.

Kai tik gausiu, pasirodysiu:)
Atsakyti
Tylene, labai grazus pirkinukai thumbup.gif labiausiai patiko suknele ir dirzas smile.gif
o si mano sarase irgi yra, labai noriu, bet irgi laukiu didesniu nuolaidu bigsmile.gif
user posted image

beja, man rodos maciau ir tympas tokias g.gif
Papildyta:
tikrai maciau, va http://www.asos.com/...;clr=BlackFlesh smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 06 balandžio 2010 - 22:45
Š**, o man belaukiant nukainavimo nukniaukė mano svajonių piniginę.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 06, 20:24)
prie jos pėdkelnės (paklustu šiuo metinei madai derinti viską, kas tik įmanoma  lotuliukas.gif )
user posted image

ziauriai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 06, 23:02)
Š**, o man belaukiant nukainavimo nukniaukė mano svajonių piniginę.

user posted image

Gal dar atsiras g.gif
Atsakyti
micefee, grazi pinigine wub.gif gal dar atsiras, check'ink laiks nuo laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 22:48)
Tylene, labai grazus pirkinukai thumbup.gif  labiausiai patiko suknele ir dirzas smile.gif
o si mano sarase irgi yra, labai noriu, bet irgi laukiu didesniu nuolaidu bigsmile.gif
user posted image
beja, man rodos maciau ir tympas tokias g.gif
Papildyta:
tikrai maciau, va http://www.asos.com/...;clr=BlackFlesh  smile.gif

oo.. šiaip pagalvojus jau gana nebloga kaina gaunasi suknelės su leginsais - 326 lt. Bet suknelės dydis tik 10 yra, o aš šito paties Marjan'o pirkau suknelę 8 dydžio ir man kaip tik, tai 10 ko gero didelis bus g.gif
Dar su tavo pagalba radau ir kitus leginsus, prie mano turimos suknelės, bet dydis likęs tik 12 doh.gif ir kaip aš anksčiau jų nepamačiau verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 16:16)
PREMIER- 10%off, galioja ir sale prekems smile.gif

o sitas kodas nebegalioja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 04 07, 12:19)
o sitas kodas nebegalioja unsure.gif

Jis tik vakar diena galiojo
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 07, 07:28)
oo.. šiaip pagalvojus jau gana nebloga kaina gaunasi suknelės su leginsais -  326 lt. Bet suknelės dydis tik 10 yra, o aš šito paties Marjan'o pirkau suknelę 8 dydžio ir man kaip tik, tai 10 ko gero didelis bus  g.gif
Dar su tavo pagalba radau ir kitus leginsus, prie mano turimos suknelės, bet dydis likęs tik 12  doh.gif  ir kaip aš anksčiau jų nepamačiau  verysad.gif
user posted image

tai gal dar atsiras smile.gif man tai kaip tik turbut 10 dydzio ir reiketu, nes 8 daznai mazokas buna, bet vis tik palauksiu didesniu nuolaidu, gal liks biggrin.gif beja, o kaip tau 326lt gaunas? g.gif
Atsakyti