Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Mano rūbams irgi nėra nuolaidos, o vienam švarkeliui net pakėlė kainą 3 svarais. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 06, 10:07)
Mano rūbams irgi nėra nuolaidos, o vienam švarkeliui net pakėlė kainą 3 svarais. sad.gif

ir mano verysad.gif tiek rubu prisisaugojus esu, o nuolaidos nei vienam, daug kuriu net jau dydziu nebeliko doh.gif
o siaip esu pastebejus, kad nuolaidas is pradziu daro tik maziau perkamiems daiktams, o kuriuos perka ir be nuolaidos, tai tiems nedaro devil.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 10:57)
ir mano verysad.gif  tiek rubu prisisaugojus esu, o nuolaidos nei vienam, daug kuriu net jau dydziu nebeliko doh.gif
o siaip esu pastebejus, kad nuolaidas is pradziu daro tik maziau perkamiems daiktams, o kuriuos perka ir be nuolaidos, tai tiems nedaro devil.gif

tas midi season sale'as tik šiandien prasidėjo, ane? nes lyg dar vakar nebuvo jo g.gif reikės šiandien kažką išsirinkti bent jau iš sale'o cool.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas bandėt siųstis nagų laką? ten prie jo parašyta, kad siunčia į UK tik?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 06, 12:19)
tas midi season sale'as tik šiandien prasidėjo, ane? nes lyg dar vakar nebuvo jo  g.gif  reikės šiandien kažką išsirinkti bent jau iš sale'o  cool.gif

Taip, tik šiandien smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2010 04 06, 13:31)
Mergaitės, gal kas bandėt siųstis nagų laką? ten prie jo parašyta, kad siunčia į UK tik?

Kai kuriuos tik į UK siunčia, kitus visur.
Atsakyti
PREMIER- 10%off, galioja ir sale prekems smile.gif
Atsakyti
4u.gif aciu FruitCocktail
Atsakyti
sakyciau, kad nelabai koks seilas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 15:16)
PREMIER- 10%off, galioja ir sale prekems smile.gif

o tu auksas bigsmile.gif wub.gif jei galios man šita nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 06, 16:36)
o tu auksas  bigsmile.gif  wub.gif  jei galios man šita nuolaida  bigsmile.gif

bandziau, tai man galiojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 17:13)
bandziau, tai man galiojo mirksiukas.gif

aha, suveikė ir man thumbup.gif Ačiū tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 06, 18:32)
aha, suveikė ir man  thumbup.gif  Ačiū tau labai  4u.gif

nera uz ka mirksiukas.gif pasirodyk, ka gero nusipirkai, gal ir as ko uzsimanysiu biggrin.gif
Atsakyti