Mano rūbams irgi nėra nuolaidos, o vienam švarkeliui net pakėlė kainą 3 svarais.
QUOTE(micefee @ 2010 04 06, 10:07)
Mano rūbams irgi nėra nuolaidos, o vienam švarkeliui net pakėlė kainą 3 svarais.
ir mano tiek rubu prisisaugojus esu, o nuolaidos nei vienam, daug kuriu net jau dydziu nebeliko
o siaip esu pastebejus, kad nuolaidas is pradziu daro tik maziau perkamiems daiktams, o kuriuos perka ir be nuolaidos, tai tiems nedaro
QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 10:57)
ir mano tiek rubu prisisaugojus esu, o nuolaidos nei vienam, daug kuriu net jau dydziu nebeliko
o siaip esu pastebejus, kad nuolaidas is pradziu daro tik maziau perkamiems daiktams, o kuriuos perka ir be nuolaidos, tai tiems nedaro
tas midi season sale'as tik šiandien prasidėjo, ane? nes lyg dar vakar nebuvo jo reikės šiandien kažką išsirinkti bent jau iš sale'o
Mergaitės, gal kas bandėt siųstis nagų laką? ten prie jo parašyta, kad siunčia į UK tik?
QUOTE(Tylene @ 2010 04 06, 12:19)
tas midi season sale'as tik šiandien prasidėjo, ane? nes lyg dar vakar nebuvo jo reikės šiandien kažką išsirinkti bent jau iš sale'o
Taip, tik šiandien
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2010 04 06, 13:31)
Mergaitės, gal kas bandėt siųstis nagų laką? ten prie jo parašyta, kad siunčia į UK tik?
Kai kuriuos tik į UK siunčia, kitus visur.
aciu FruitCocktail
sakyciau, kad nelabai koks seilas
QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 15:16)
PREMIER- 10%off, galioja ir sale prekems
o tu auksas jei galios man šita nuolaida
QUOTE(Tylene @ 2010 04 06, 16:36)
o tu auksas jei galios man šita nuolaida
bandziau, tai man galiojo
QUOTE(balbetka @ 2010 04 06, 17:13)
bandziau, tai man galiojo
aha, suveikė ir man Ačiū tau labai
QUOTE(Tylene @ 2010 04 06, 18:32)