Sakykit, kai ką nors nusiperki iš ASOS, visi rūbai iš "save for later" dingsta ar čia balandžio pirmosios pokštas?
QUOTE(micefee @ 2010 04 01, 16:25)
Sakykit, kai ką nors nusiperki iš ASOS, visi rūbai iš "save for later" dingsta ar čia balandžio pirmosios pokštas?
Jei rūbas būna "saved for later" ir jį įdedate į krepšelį, iš "saved for later" jį automatiškai pašalina Atsidarykit daiktą naujame lange, kad liktų ir ten, ir krepšely
Perskaiciau visa tema, bet nieko neradau apie asos jewellery. Ar esate pirkusios? Konkreciai idomu apie pakabukus ir auskarus. Ar jie verti savo kainos, gal nekokybiski?
QUOTE(melynasuknele @ 2010 04 02, 07:28)
Perskaiciau visa tema, bet nieko neradau apie asos jewellery. Ar esate pirkusios? Konkreciai idomu apie pakabukus ir auskarus. Ar jie verti savo kainos, gal nekokybiski?
Jei būtent Asos gamybos, tai aš pirkau auskarus perliukus, labai patenkinta
klausimėlis dėl grąžinimo - duotas 14 dienų terminas. o nuo ko - nuo faktinės gavimo dienos, ar nuo jų nurodytos preliminarios gavimo dienos (kur rašo emaile)?
Vikta- nuo faktines.
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 01, 23:08)
Jei rūbas būna "saved for later" ir jį įdedate į krepšelį, iš "saved for later" jį automatiškai pašalina Atsidarykit daiktą naujame lange, kad liktų ir ten, ir krepšely
Tai kad iš "save for later" nieko nepirkau, nupirkau draugei porą menkniekių ir dingo mano visos prekės, kurias buvau prisirinkusi.
QUOTE(micefee @ 2010 04 02, 13:43)
Tai kad iš "save for later" nieko nepirkau, nupirkau draugei porą menkniekių ir dingo mano visos prekės, kurias buvau prisirinkusi.
Man taip buvo, tai prisijungiau kelis kart prie savo account ir atsirado arba pabandykit koki daikteli issisaugot ir gal senieji atsiras
Tai jau susirinkau iš naujo viską...
tai apgavikai asos jau laukiau koduko nuolaidu norejau siandiena apsipirkti ir sakote neveikia kodas naujasis
kaip man atsibodo laukt siuntinio ... iki kovo 25 turejau gaut, tai jie parase, jog iki balandzio 9 tikrai gausiu, nes tikriausiai del svenciu veluoja, nors pries 5 d. uzsisakiau prekiu is kosmetikos pard. taip pat UK, o siandien gavau...