Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(liusė @ 2010 03 29, 12:54)
Šitą spalvą ėmėt? Kaip ji realybėj? Žiūrėjau šitą golfuką, bet pabijojau imt, nes rašo, kad spalva žalia, o man reikia tokios kaip nuotraukoj, t.y. turkio.

tokia miau, tai spalva tokia ir yra, turkio. na, gal biški žalesnė nei foto, bet tikrai ne žalia
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 03 31, 20:11)

imciau antra, labai daili smile.gif
Atsakyti
mergaites, kadangi nusimato nuolaida nusprendziau apsipirkti..seniai renkuosi tarp siu sukneliu (zinau, kad buvo ir uzsisakiusiu mergaiciu butent sias)..bet niekaip neapsisprendziu kuria doh.gif  gal Jus padesite, aciu 4u.gif

Antroji žymiai dailesnė smile.gif
Atsakyti
mergaites, kadangi nusimato nuolaida nusprendziau apsipirkti..seniai renkuosi tarp siu sukneliu (zinau, kad buvo ir uzsisakiusiu mergaiciu butent sias)..bet niekaip neapsisprendziu kuria doh.gif  gal Jus padesite, aciu 4u.gif

Kad abi labai skirtingos. ax.gif Sunku čia ką ir patarti tuo labiau žmogaus nepažįstant...
Atsakyti
Ar jums veikia kodukas kur 20 proc duoda? Man tai rašo, kad jis negalioja siunčiant į mano pasirinktą šalį biggrin.gif LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2010 04 01, 09:40)
Ar jums veikia kodukas kur 20 proc duoda? Man tai rašo, kad jis negalioja siunčiant į mano pasirinktą šalį biggrin.gif LT  doh.gif

doh.gif neveikia ir man schmoll.gif
Atsakyti
susidejau krepseli ir neveikia kodukas sad.gif((((( nzn dabar ka daryt
Atsakyti
kad skaičiau internete komentarus, tai ir uk neveikia tas kodas, kiti sako, kad tai balandžio 1 joke'as lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagumynai su tais ASOS kodais paskutiniu metu... Kažkodėl šalių diskriminacija kvepia - danams, vokiečiams, airiams nuolaidas davė, o kitiems špygą taukuotą. biggrin.gif
Atsakyti
Kodėl mango prekes siunčia tik į uk ar airiją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 01, 12:16)
Kodėl mango prekes siunčia tik į uk ar airiją? g.gif

Šiaip tai kiek pastebėjau, Mango parduotuvėj tos pačios prekės ir kaina panaši, kartais dar netgi mažesnė nei Asos. wink.gif
Atsakyti
Tai kodukas neveikia? unsure.gif

Blogai labai blogai verysad.gif
Atsakyti