Paaiškinkit man tokį dalyką Perkant asos su tuo kodu, visada ir bet kokiam užsakymui taikoma nuolaida? Ir kiek procentų?
QUOTE(Twiggy @ 2010 03 30, 18:30)
Paaiškinkit man tokį dalyką Perkant asos su tuo kodu, visada ir bet kokiam užsakymui taikoma nuolaida? Ir kiek procentų?
kodai galioja tik tam tikra laika, kiekviena karta buna vis kitokie ir vis kitokia nuolaida, daznai tu koduku isvis nebuna
QUOTE(Twiggy @ 2010 03 30, 17:30)
Kodai būna skirtingi, kai kurie galioja visoms prekėms, kiti negalioja išpardavimo prekėms
Tubūt per daug kovo pradžioj pridalino, nuostolis gavosi.
Labai ačiū už paaiškinimą
QUOTE(micefee @ 2010 03 31, 11:09)
Tubūt per daug kovo pradžioj pridalino, nuostolis gavosi.
radau, kad bus nuolaida 1- 4 dienomis, 20 proc
QUOTE(Simbyte @ 2010 03 31, 14:48)
radau, kad bus nuolaida 1- 4 dienomis, 20 proc
O koks kodukas bus?
Dziuginancios naujienos
Idomu ar sale prekem tas kodukas galios
QUOTE(VR999 @ 2010 03 31, 14:20)
Idomu ar sale prekem tas kodukas galios
Turėtų galioti, nes neparašyta, kad negalioja sale prekėms
Beje, grįžtant prie temos apie prekių siuntimą atgal ir pinigų grąžinimą, tai ASOS gavo mano siuntinį kovo 17 d, o kovo 19 pinigai jau buvo mano sąskaitoj O aš tik šiandien pastebėjau, nes pasirodo, ne tą sąskaitą tikrindavau
mergaites, kadangi nusimato nuolaida nusprendziau apsipirkti..seniai renkuosi tarp siu sukneliu (zinau, kad buvo ir uzsisakiusiu mergaiciu butent sias)..bet niekaip neapsisprendziu kuria gal Jus padesite, aciu