Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Paaiškinkit man tokį dalyką biggrin.gif Perkant asos su tuo kodu, visada ir bet kokiam užsakymui taikoma nuolaida? Ir kiek procentų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 03 30, 18:30)
Paaiškinkit man tokį dalyką  biggrin.gif  Perkant asos su tuo kodu, visada ir bet kokiam užsakymui taikoma nuolaida? Ir kiek procentų?  smile.gif

kodai galioja tik tam tikra laika, kiekviena karta buna vis kitokie ir vis kitokia nuolaida, daznai tu koduku isvis nebuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 03 30, 17:30)
Paaiškinkit man tokį dalyką  biggrin.gif  Perkant asos su tuo kodu, visada ir bet kokiam užsakymui taikoma nuolaida? Ir kiek procentų?  smile.gif

Kodai būna skirtingi, kai kurie galioja visoms prekėms, kiti negalioja išpardavimo prekėms smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl taip ilgai neduoda jokio kodo, kuris tiktų mums? Internete randu, bet free ship. to uk. g.gif g.gif
Atsakyti
Tubūt per daug kovo pradžioj pridalino, nuostolis gavosi. biggrin.gif
Atsakyti
Labai ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 31, 11:09)
Tubūt per daug kovo pradžioj pridalino, nuostolis gavosi. biggrin.gif

radau, kad bus nuolaida 1- 4 dienomis, 20 proc bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 03 31, 14:48)
radau, kad bus nuolaida 1- 4 dienomis, 20 proc bigsmile.gif

O koks kodukas bus? smile.gif
Dziuginancios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 03 31, 14:01)
O koks kodukas bus? smile.gif
Dziuginancios naujienos  thumbup.gif

http://www.retailmen...m/view/asos.com
Atsakyti
Idomu ar sale prekem tas kodukas galios g.gif
Atsakyti
QUOTE(VR999 @ 2010 03 31, 14:20)
Idomu ar sale prekem tas kodukas galios  g.gif

Turėtų galioti, nes neparašyta, kad negalioja sale prekėms smile.gif

Beje, grįžtant prie temos apie prekių siuntimą atgal ir pinigų grąžinimą, tai ASOS gavo mano siuntinį kovo 17 d, o kovo 19 pinigai jau buvo mano sąskaitoj blink.gif O aš tik šiandien pastebėjau, nes pasirodo, ne tą sąskaitą tikrindavau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, kadangi nusimato nuolaida nusprendziau apsipirkti..seniai renkuosi tarp siu sukneliu (zinau, kad buvo ir uzsisakiusiu mergaiciu butent sias)..bet niekaip neapsisprendziu kuria doh.gif gal Jus padesite, aciu 4u.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti