Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(ibieililiai @ 2010 03 24, 01:27)
Ačiū už informaciją smile.gif Žiūrėsim, kaip bus.
Papildyta:
Beje, rašote, jog Jums taip jau buvo, tai per kiek laiko atsiuntė pakeistą siuntinį? smile.gif

as pasirinkau , kad grazintu pinigus,nes preke buvo jau 'out of stock',bet siaip turetu siust registruotu tai per kokias 4-5d gautumet
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 03 24, 02:01)
as pasirinkau , kad grazintu pinigus,nes preke buvo jau 'out of stock',bet siaip turetu siust registruotu tai per kokias 4-5d gautumet

Na, va, žiūriu, kad ir mano suknelės nebėra...O grąžina visą sumą, kurią ir sumokėjote? Nes tarpininkė man rašo, jog grįžta mažesnė suma (kažkas su banku susiję, kitoks kursas ar pan.).
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 03 24, 02:01)

Ne taip greitai... Visų pirma ganėtinai ilgai užtrunka kol prekės nueina atgal. Porą dienų kol jie ten sutikrina gautą prekę ir ją išsiunčią atgal. O atgal irgi eina minimum savaitę. Tai taskeitimo procesas gali užturkti ir iki mėnesio. Pinigų grąžinimo kiek trumpiau.

QUOTE(ibieililiai @ 2010 03 24, 02:25)
Na, va, žiūriu, kad ir mano suknelės nebėra...O grąžina visą sumą, kurią ir sumokėjote? Nes tarpininkė man rašo, jog grįžta mažesnė suma (kažkas su banku susiję, kitoks kursas ar pan.).

Kiek sumokėjot, tiek ir grąžina. Bet grąžina tik kainą už rūbą, už siuntimo išlaidas pinigų negražina. O kadangi žinom, jog svaro kursas dažnai keičiasi, tai kiek jau bankas paskaičiuoja, tiek ir gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2010 03 24, 00:14)
Sveikos,

merginos, ar Jums kada teko siusti drabuzi atgal, kad ji pakeistu (pvz., ne ta dydi idejo arba isvis ne ta drabuzi)? Gavau as siuntinuka. Uzsisakinejau suknele, kurios labai laukiau, bet maiselyje buvo klaiki palaidine, nors ant maiselio nurodyti duomenys butent mano sukneles. Taigi galvoju, kad reiketu siust atgal, kad istaisytu klaida. Taigi mane domina, ar sis malonumas man kainuos ir kiek trunka visas tas procesas.
Jeigu turite kokios nors informacijos, pasidalinkite, prasau smile.gif

Paskaitykit porą puslapių atgal, ten buvo smulkiai diskutuota apie prekių grąžinimą.
Atsakyti
Miargiukai gal uzmatet kur koduka nuolaidos? labai prireike blush2.gif
Atsakyti
Gal kas nors vyriskus rubelius is asos pirkot?
kaip ten su dydziais ar atitinka? ziurim su MB palta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2010 03 24, 22:00)
kaip ten su dydziais ar atitinka? ziurim su MB palta  ax.gif

aš esu pirkusi keletą megztinių, tai atitiko dydis. smile.gif
Atsakyti

Būtent Asos gamybos? Nes jei kitų firmų, tai dydžiai gali skirtis.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 25, 11:33)
Būtent Asos gamybos? Nes jei kitų firmų, tai dydžiai gali skirtis.

nu aš pirkau ir asos, ir ne asos- bet tiko ax.gif
Atsakyti

esu pirkusi megstinių, maikučių, darbui marškinių - tai vsikas tiko. o paltą tai kaip ir švarką bijočiau pirkti vien dėl rankovių ilgio
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos 4u.gif nezinau koki dydi pirkti situ ASOS basuciu
user posted image
ASOS
5 ar 6??? Cia nesioju tikra 38 ir ASOS basutes turiu 6, mokasinus 6, bet siek tiek dideli, sportbacius 6, platformas 6. Bet del situ nezinau blush2.gif bijau, kad gali buti dideli, nes kai ziuri i manekenes ******, tai....
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 03 24, 19:27)
Miargiukai gal uzmatet kur koduka nuolaidos? labai prireike  blush2.gif

Ir aš ieškau koduko, bet niekur nerandu unsure.gif Gal kas nors gali pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti