Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Iš interneeeto visagalio, use google. biggrin.gif
Atsakyti
LATEDELIVERY2203 - 10%OFF
Atsakyti
raso already been used... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2010 03 23, 10:58)
raso already been used...  verysad.gif

jau nebeveikia smile.gif su tais kodais tai reik labai greitai suktis, nes nezinia kiek laiko jie galioja, dazniausiai labai trumpai smile.gif
Atsakyti
merginos gal galit parasyti is kokio puslapiuko jus tuos kodus gaunate, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
galite savo nuomone issakyti kaip jums sitas svarkelis,turiu sviesius dzinsus tai ieskausi tokio trumpo sviesaus svarkelio,bet sunku rasti g.gif
Atsakyti
man tai nelabai grazu dzinsinis virsus ir apacia.
graziau atrodo kaip nuotraukoj - prie juodos apacios.
svarkelis nieko visai
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 23, 15:47)
user posted image
galite savo nuomone issakyti kaip jums sitas svarkelis,turiu sviesius dzinsus tai ieskausi tokio trumpo sviesaus svarkelio,bet sunku rasti g.gif

man nera jis labai grazus, bet sioje nuotraukoje ziurisi, pries sviesiu dzinsu netiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 23 kovo 2010 - 17:01
QUOTE(Giedrija @ 2010 03 23, 14:10)
merginos gal galit parasyti is kokio puslapiuko jus tuos kodus gaunate, aciu labai  4u.gif

taigi 100 kartu rasyta doh.gif keliais postais auksciau paziurekit
Atsakyti
Sveikos,

merginos, ar Jums kada teko siusti drabuzi atgal, kad ji pakeistu (pvz., ne ta dydi idejo arba isvis ne ta drabuzi)? Gavau as siuntinuka. Uzsisakinejau suknele, kurios labai laukiau, bet maiselyje buvo klaiki palaidine, nors ant maiselio nurodyti duomenys butent mano sukneles. Taigi galvoju, kad reiketu siust atgal, kad istaisytu klaida. Taigi mane domina, ar sis malonumas man kainuos ir kiek trunka visas tas procesas.
Jeigu turite kokios nors informacijos, pasidalinkite, prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2010 03 24, 01:14)
Sveikos,

merginos, ar Jums kada teko siusti drabuzi atgal, kad ji pakeistu (pvz., ne ta dydi idejo arba isvis ne ta drabuzi)? Gavau as siuntinuka. Uzsisakinejau suknele, kurios labai laukiau, bet maiselyje buvo klaiki palaidine, nors ant maiselio nurodyti duomenys butent mano sukneles. Taigi galvoju, kad reiketu siust atgal, kad istaisytu klaida. Taigi mane domina, ar sis malonumas man kainuos ir kiek trunka visas tas procesas.
Jeigu turite kokios nors informacijos, pasidalinkite, prasau smile.gif

jeigu cia ju klaida (atsiunte ne ta daikta) tai apmokes jusu pasto islaidas , bet reikes nuskanuot ceki pasto islaidu.Visu pirma tai reikia jiem pranest del klaidos, man neseniai taip buvo mirksiukas.gif

pastebejau , kad asos'daznai 'grybauja' biggrin.gif , tai siuntini pameta, tai ne ta daikta atsiuncia.Dabar vel laukiu naujo siuntinio,bet dar neatejo nors gaut turejau 23 d ar anksciau...
Atsakyti
Ačiū už informaciją smile.gif Žiūrėsim, kaip bus.
Papildyta:
QUOTE(miss.elle @ 2010 03 24, 01:22)
jeigu cia ju klaida (atsiunte  ne ta daikta) tai  apmokes jusu pasto islaidas , bet reikes nuskanuot ceki pasto islaidu.Visu pirma tai reikia jiem pranest del klaidos, man neseniai taip buvo  mirksiukas.gif 

pastebejau , kad asos'daznai 'grybauja'  biggrin.gif  , tai siuntini pameta, tai ne ta daikta atsiuncia.Dabar vel laukiu naujo siuntinio,bet dar neatejo nors gaut turejau 23 d ar anksciau...

Beje, rašote, jog Jums taip jau buvo, tai per kiek laiko atsiuntė pakeistą siuntinį? smile.gif
Atsakyti