Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(sunbles @ 2010 03 18, 01:33)
Grazinimus asos siunciau du kartus. Viena karta buvo plonas vyriskas megztukas + mot. medvilnine maikute (tikrai nesvere 500 gr.) sumokejau 25 lt  doh.gif Kita syki siunciau dvi sukneles, kuriu viena buvo medvilnine ilga, kita is storos sventiniu sukneliu medziagos (svere gerokai daugiau uz ta megztuka su maikute) sumokejau 7 lt su voku  biggrin.gif Tai kaip ten pastininkes skaiciuoja net nenutuokiu smile.gif Abu kartus laiskai buvo neregistruoti (pastininke patare, kad taip greiciau nueina)  smile.gif 

Tai realiai pries siusdamos siuntini nebijokit paste paklausti kiek kainuos siuntimas, o tada ziurekit ar jums apsimoka ar ne  mirksiukas.gif

O nebaisu neregistruotu siųst? g.gif

Va man baisu pasidarė, kad apie vieną mano išsiųstą daiktą užsakinėjusi mamytė negavo žinios g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurutte @ 2010 03 18, 11:21)
Dabar subalamutinot mane  biggrin.gif Pas mane 36 dydis (23 cm) pagal viska turetų būti 3 dydis. Kaip tik žadu užsisakyt keletą porų, bet bijau prašaut  unsure.gif
Tylene man rodos dar mažakojė smile.gif gal pasidalins patirtim 4u.gif

drąsiai imk 3 dydį smile.gif mano koja 35 dydis, tai man asos 3 dideli. Ten tiek batelių gražių būna, o negaliu nieko nusipirkt. Vat tik ilgus batus pirkau-tai su papildomu padeliu ir kojinės storesnėm- tinkami. O šiaip didoki.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 18, 14:17)
O nebaisu neregistruotu siųst?  g.gif

Va man baisu pasidarė, kad apie vieną mano išsiųstą daiktą užsakinėjusi mamytė negavo žinios  g.gif

o tai tas daiktas buvo atskiriai ipakuotas, kas suprastu jie , jog cia 2 atskiri uzsakymai? Ir siaip kazkiap keista siusti 2 uzsakymus kartu
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2010 03 18, 11:56)
sveikos,

gal zinot, ar vaikiskus drabuzelius taip pat galima grazinti?  4u.gif

Manau čia nuo rūbų rūšies grąžinimas neturėtų priklausyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kada gi bus nuolaidų kodų... Jau tiek laiko nič nieko neduoda. verysad.gif
Atsakyti
Nupirkau dukterėčiai paauglei ant "prikolo" tokius auskariukus. taip įdomu kaip realiai atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 03 18, 13:27)
o tai tas daiktas buvo atskiriai ipakuotas, kas suprastu jie , jog cia 2 atskiri uzsakymai? Ir siaip kazkiap keista siusti 2 uzsakymus kartu

Tai aišku, su atskirais grąžinimo lapais. Klausiau jų, ar galima daiktus ne iš vieno užsakymo kartu siųst, sakė galima.
Atsakyti
Sveikos, gal jau kas nors zino ASOS naujus nuolaidu kodus? aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
gal kuri turit siuos? kaip jie? kaip dydis? smile.gif

user posted image
Atsakyti
o is kur gaut tos kodus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 03 22, 09:00)
o is kur gaut tos kodus? g.gif

Ir as vis laukiu sad.gif o belaukiant rankine mano dingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 03 22, 10:44)
Ir as vis laukiu sad.gif o belaukiant rankine mano dingo  blush2.gif