Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 02 12, 18:19)
Ar jums viskas gerai su Asos puslapiu? Man praktiškai nei vieno daikto neatidaro, ta prasme, pvz žiūriu sukneles ir noriu vieną atsidaryt kitam lange, tai atidaro langą su kažkokia skaičių ir raidžių makalyne  blink.gif Ar jums taip nebuvo? Čia kažin Asos puslapis ar mano kompas grybauja? Anksčiau taip nebuvo  g.gif

na man rodo viska gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izzidė @ 2010 02 12, 17:33)
Sveikos, mergaitės, ar atinka dydziai pagal  jų lentelę cm?
man pagal jų cm reik imti 14dydi (100-80-100)?
ar nepaskesiu, gal kas galit patarti??? (siaip perku 38-40) 4u.gif  ax.gif

taip ir atitinka 6-36, 8-38, 10-40 ir t.t. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bad_cat @ 2010 02 12, 17:46)
sveikos, dariau uzsakyma, bet pamaciau, kad uzsisakiau ne viska per klaida, tad ta uzsakyma iskart atsaukiau, po 1 h kazkur, man patvirtino, kad atsaukta (atsiunte emaila), tuomet padariau kita jau teisinga uzsakyma, bet jie man nuskaiciavo pinigelius uz abu uzsakymus;/ tai automatiskai jie tos pinigelius grazins uz atsaukta uzsakyma, ar parasyt jiem?

turbut nenuskaiciavo, o rezervavo g.gif nieko rasyti nereikia, pati kleis kartus atsaukiau, pinigeliai vel ikris i saskaita per kelias dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 02 12, 23:04)
taip ir atitinka 6-36, 8-38, 10-40 ir t.t.  4u.gif

Ne to klausė. wink.gif Klausė, ar atitinka dydžiai pagal išmatavimus. Aš išmatavimus žiūriu retais atvejais, nebent kokių klausimų kyla, o šiaip perku rūbus pagal savo dydį.

Izzidei siūlyčiau imti 12 dydį. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 12 vasario 2010 - 23:19
beje, dar pasimeciau su dydziu. siaip nesioju 34d. is asos iprastai perku 6d., turiu ir 8, lyg irgi tinka, neatrodo per dideli, bet dabar noriu daikto, kuris neaptemtu ir butu gan laisvas, tai nezinau ar imti 8 ar 10 blush2.gif .. niekaip neismastau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 02 14, 19:31)
beje, dar pasimeciau su dydziu. siaip nesioju 34d. is asos iprastai perku 6d., turiu ir 8, lyg irgi tinka, neatrodo per dideli,  bet dabar noriu daikto, kuris neaptemtu ir butu gan laisvas, tai nezinau ar imti 8 ar 10 blush2.gif .. niekaip neismastau doh.gif

Manau, reikėtų imti 10 ax.gif Nes jei turi tinkamų 8 dydžio drabužių - tai šiuo atveju gausis taip, kad arba jis normaliai tiks, arba bus vos vos didokas - tuomet negražiai atrodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 02 14, 22:25)
Manau, reikėtų imti 10 ax.gif Nes jei turi tinkamų 8 dydžio drabužių - tai šiuo atveju gausis taip, kad arba jis normaliai tiks, arba bus vos vos didokas - tuomet negražiai atrodys ax.gif

beda ta, kad pats modelis ir taip jau yra laisvas, nenoriu visiskai paskesti. palyginimui imetu vienus marskinelius, raso, kad modelis 8 dydi apsivilkes, bet gal 10 nebutu super didelis g.gif ..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 02 14, 22:41)
beda ta, kad pats modelis ir taip jau yra laisvas, nenoriu visiskai paskesti. palyginimui imetu vienus marskinelius, raso, kad modelis 8 dydi apsivilkes, bet gal 10 nebutu super didelis g.gif ..

jei nesiojat 34 , tai jum 6 dydzio reikia, bet kaip supratau, jum norisi,jog rubas laisvesnis butu, tai tada gal 8 ir tiktu, bet tik jau ne 10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 14 vasario 2010 - 22:14
QUOTE(miss.elle @ 2010 02 14, 22:13)
jei nesiojat 34 , tai jum 6 dydzio reikia, bet kaip supratau, jum norisi,jog rubas laisvesnis butu, tai tada gal 8 ir tiktu, bet tik jau ne 10

Bet juk turi ir tinkančių 8 dydžio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 02 15, 00:58)
Bet juk turi ir tinkančių 8 dydžio mirksiukas.gif

taip, turiu, tarkim 6 labiau aptempia, o 8 normaliai atrodo, tai ir suabejojau, nes tie marskinukai ir taip laisvi, tai kad visiskai nepaskesciau pasiemus 10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 02 15, 00:07)
taip, turiu, tarkim 6 labiau aptempia, o 8 normaliai atrodo, tai ir suabejojau, nes tie marskinukai ir taip laisvi, tai kad visiskai nepaskesciau pasiemus 10 g.gif

Na, patarinėjau, nes maniau, kad realiai drabužis aptemptas, tik Tu nori laisvesnio. Bet šiuo atveju, manau, užtektų 8 smile.gif
Atsakyti
gavau lapelį iš pašto (spėju asos turėtų būti), tai parašyta, kad paketas iš Prancūzijos.. g.gif įdomiai kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 02 16, 16:50)
gavau lapelį iš pašto (spėju asos turėtų būti), tai parašyta, kad paketas iš Prancūzijos..  g.gif  įdomiai kažkaip...

man taip irgi buvo smile.gif
Atsakyti