Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 14, 21:36)
Man irgi įdomu, kas jau susidūrė su grąžinimu, ar jie savo sąskaita atgal siunčia, manau, kad taip smile.gif Aš savo siuntinį išsiunčiau praėjusį pirmadienį, tai turėtų greit pasiekti juos, įdomu, ar viskas gerai bus  g.gif

Būtinai parašyk, kaip sekėsi su tuo grąžinimu. Įdomu ar į e-meilą atsiųsk kokią žinutę, susijusią su grąžinimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 14, 20:45)
Būtinai parašyk, kaip sekėsi su tuo grąžinimu. Įdomu ar į e-meilą atsiųsk kokią žinutę, susijusią su grąžinimu g.gif

Esu kelis kartus grazinus.Paraso jei kai gauna preke ir po kokios savaites perveda pinigus.Problemu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 14, 19:45)

Tai aišku atsiųs, taip rašo grąžinimo lape smile.gif
Papildyta:
QUOTE(miss.elle @ 2010 03 14, 20:54)
Esu kelis kartus grazinus.Paraso jei kai gauna preke ir po kokios savaites perveda pinigus.Problemu nebuvo

Per savaitę tik? blink.gif Pas juos rašoma, kad perves pinigus per 24val g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 14, 21:20)
Per savaitę tik?  blink.gif Pas juos rašoma, kad perves pinigus per 24val  g.gif

Tai gal ir perveda iškart, tiesiog tie tarptautiniai pervedimai sąskaitoj taip iškart nepasimato - kelių dienų prireikia.
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 03 14, 22:54)

Aš siunčiau ne grąžinimui, o KEITIMUI. Manau man pinigų negrąžins, nors būtų neblogai, jei apkeistų ir pinigus grąžintų thumbup.gif

Beja, šiandien išsiunčiau dvi maikes atgal keitimui. Tai man kainavo 12,90 Lt, jei kam įdomu..
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 15, 19:38)
Aš siunčiau ne grąžinimui, o KEITIMUI. Manau man pinigų negrąžins, nors būtų neblogai, jei apkeistų ir pinigus grąžintų thumbup.gif
Beja, šiandien išsiunčiau dvi maikes atgal keitimui. Tai man kainavo 12,90 Lt, jei kam įdomu..

O čia jūs registruotu siuntimu tiek sumokėjot? Aš prieš savaitę išsiunčiau leggingsus, naktinukus ir dar šį bei tą, tai sumokėjau 22lt smile.gif
Atsakyti
kas visada ar dazniausiai uzsisakant asos imat 10 dydi gal galetu savo ismatavimus daugmaz parasyt, ar bent jau koki dydi nesiojat? S ar M? smile.gif nes bijau prasaut..
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 03 16, 18:01)
kas visada ar dazniausiai uzsisakant asos imat 10 dydi gal galetu savo ismatavimus daugmaz parasyt, ar bent jau koki dydi nesiojat? S ar M? smile.gif nes bijau prasaut..

nesioju kai ka 36, bet dauguma 38 dydzio, is asos imu 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 03 16, 17:08)
nesioju kai ka 36, bet dauguma 38 dydzio, is asos imu 10  smile.gif

o labiau nesiojat S ar M dydi? nes pagal tuos skaicius 36, 38 nelabai gaudausi verysad.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 03 16, 18:46)
o labiau nesiojat S ar M dydi? nes pagal tuos skaicius 36, 38 nelabai gaudausi verysad.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif

tai tas 38 dydis ir yra tarpinis tarp S ir M, sunku palygint su lietuviskais dydziai nes beveik nebeperku lt parduotuvese, bet seip manau labiau i M smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 16, 14:37)
O čia jūs registruotu siuntimu tiek sumokėjot? Aš prieš savaitę išsiunčiau leggingsus, naktinukus ir dar šį bei tą, tai sumokėjau 22lt smile.gif

Jo, registruotu. Mano buvo siunčiamas voke, tik dideliame aišku.
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 16, 19:57)
Jo, registruotu. Mano buvo siunčiamas voke, tik dideliame aišku.

pastebejau, kad paste idomiai skaiciuoja siuntimo kaina g.gif siunciau mazdaug vienodo svorio siuntinukus, viena kart sumokejau 25lt, kita apie 11lt. mistika kaip jie skaiciuoja biggrin.gif
Atsakyti