Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Coupon code: OUTLETLFW, 20% off OUTLET
Atsakyti
galbut kuri esate isigijusi tokia dalikeli is asos?atrodo gak visai neblogai kazin kaip jis devisi g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nuo kokios sumos siuncia per kurjerius?
Atsakyti
QUOTE(krissty @ 2010 03 09, 15:17)
Neistveriau, uzsisakiau  clap.gif

http://www.asos.com/...t...1&clr=Multi
Lauksiu nekantriai siuntinuko biggrin.gif

PS: kodukas puikiai veikia -10 proc.

Superinis rankinukas thumbup.gif Ir man tokio reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 03 13, 19:20)
Nuo kokios sumos siuncia per kurjerius?

berods nuo 100svaru, bet per pasta kartais buna greiciau nei per kurjerius. Kaip su asos nezinau, nes tik per kurjerius esu gavus. Bet pirkau is vienos parduotuves, kuri pirmadieni issiunte per pasta, o asos pirmadieni per kurjerius. Tai is pirmosios ketvirtadieni jau turejau, o is asos tik po savaites gavau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2010 03 14, 00:45)
berods nuo 100svaru, bet per pasta kartais buna greiciau nei per kurjerius. Kaip su asos nezinau, nes tik per  kurjerius esu gavus. Bet pirkau is vienos parduotuves, kuri pirmadieni issiunte per pasta, o asos pirmadieni per kurjerius. Tai is pirmosios ketvirtadieni jau turejau, o is asos tik po savaites gavau. 4u.gif

iš asos man per kurjerius greičiau būna.
Vakar išbandžiau kažkokį čia įdėtą nuolaidos kodą ir netiko, atseit jau panaudotas verysad.gif teko pirkt be nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 14, 10:46)
iš asos man per kurjerius greičiau būna.
Vakar išbandžiau kažkokį čia įdėtą nuolaidos kodą ir netiko, atseit jau panaudotas  verysad.gif  teko pirkt be nuolaidos.

man ir nei vienas netiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2010 03 14, 01:45)
berods nuo 100svaru, bet per pasta kartais buna greiciau nei per kurjerius. Kaip su asos nezinau, nes tik per  kurjerius esu gavus. Bet pirkau is vienos parduotuves, kuri pirmadieni issiunte per pasta, o asos pirmadieni per kurjerius. Tai is pirmosios ketvirtadieni jau turejau, o is asos tik po savaites gavau. 4u.gif

kazkokia nesamone biggrin.gif as ir maniau , kad nuo 100 svaru. Mano uzsakymas 106,bet siuncia per pasta, o per kurjerius greiciau gaunu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 14 kovo 2010 - 13:59
Ar jums asos leidžia atversti kai kuriuos rūbelius? man kai atverčia tai kažkokiais hieroglifais? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 03 14, 16:00)
Ar jums asos leidžia atversti kai kuriuos rūbelius? man kai atverčia tai kažkokiais hieroglifais?  lotuliukas.gif

Man kelias savaites taip buvo, bet žiūriu, kad dabar jau viskas gerai, tai gal ir jums susitvarkys smile.gif Beje man tuos hieroglifus rodydavo tik kai paspaudavau, kad kiekvieną daiktą atidarytų naujam tab'e, o kai spausdavau dešinį ir "open in a new tab", tai būdavo viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gavau ir aš savo pirmąjį siuntinuką iš asos. Keliavo 9 dienas. Ketinu grąžinti apkeitimui dvi maikes. Vyrui buvo per didelės. Vat galvoju-grąžinimas mano sąskaita, o apkeistų prekių atsiuntimas?? Tikiuosi, kad jų blink.gif Ar nebūna nesklandumų su perkių keitimu?

Beja, dėl dviejų adresų. Ant pakuotės buvo užrašyti abu. Pergyvenau, kad negausiu ar bu kažkokių nesklandumų. Viskas tvarkoj. Tik gavau ne į shipping o į billing adresą.Šiaip maikių kokybė labai super. Užsakinėjau dalykinę palaidinę, tai pati kokybė toki šiaip sau sakyčiau. Kol kas tiek. Bet manau ne paskutinis kartas, kai užsakinėju, jei su apkeitimu nebus nesklandumų.
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 14, 16:53)
Sveikutės. Gavau ir aš savo pirmąjį siuntinuką iš asos. Keliavo 9 dienas. Ketinu grąžinti apkeitimui dvi maikes. Vyrui buvo per didelės. Vat galvoju-grąžinimas mano sąskaita, o apkeistų prekių atsiuntimas?? Tikiuosi, kad jų blink.gif Ar nebūna nesklandumų su perkių keitimu?

Beja, dėl dviejų adresų. Ant pakuotės buvo užrašyti abu. Pergyvenau, kad negausiu ar bu kažkokių nesklandumų. Viskas tvarkoj. Tik gavau ne į shipping o į billing adresą.Šiaip maikių kokybė labai super. Užsakinėjau dalykinę palaidinę, tai pati kokybė toki šiaip sau sakyčiau. Kol kas tiek. Bet manau ne paskutinis kartas, kai užsakinėju, jei su apkeitimu nebus nesklandumų.

Man irgi įdomu, kas jau susidūrė su grąžinimu, ar jie savo sąskaita atgal siunčia, manau, kad taip smile.gif Aš savo siuntinį išsiunčiau praėjusį pirmadienį, tai turėtų greit pasiekti juos, įdomu, ar viskas gerai bus g.gif
Atsakyti