Coupon code: OUTLETLFW, 20% off OUTLET
Nuo kokios sumos siuncia per kurjerius?
QUOTE(krissty @ 2010 03 09, 15:17)
Neistveriau, uzsisakiau
http://www.asos.com/...t...1&clr=Multi
Lauksiu nekantriai siuntinuko
PS: kodukas puikiai veikia -10 proc.
http://www.asos.com/...t...1&clr=Multi
Lauksiu nekantriai siuntinuko
PS: kodukas puikiai veikia -10 proc.
Superinis rankinukas Ir man tokio reikia
QUOTE(miss.elle @ 2010 03 13, 19:20)
Nuo kokios sumos siuncia per kurjerius?
berods nuo 100svaru, bet per pasta kartais buna greiciau nei per kurjerius. Kaip su asos nezinau, nes tik per kurjerius esu gavus. Bet pirkau is vienos parduotuves, kuri pirmadieni issiunte per pasta, o asos pirmadieni per kurjerius. Tai is pirmosios ketvirtadieni jau turejau, o is asos tik po savaites gavau.
QUOTE(raimundux @ 2010 03 14, 00:45)
berods nuo 100svaru, bet per pasta kartais buna greiciau nei per kurjerius. Kaip su asos nezinau, nes tik per kurjerius esu gavus. Bet pirkau is vienos parduotuves, kuri pirmadieni issiunte per pasta, o asos pirmadieni per kurjerius. Tai is pirmosios ketvirtadieni jau turejau, o is asos tik po savaites gavau.
iš asos man per kurjerius greičiau būna.
Vakar išbandžiau kažkokį čia įdėtą nuolaidos kodą ir netiko, atseit jau panaudotas teko pirkt be nuolaidos.
QUOTE(Tylene @ 2010 03 14, 10:46)
iš asos man per kurjerius greičiau būna.
Vakar išbandžiau kažkokį čia įdėtą nuolaidos kodą ir netiko, atseit jau panaudotas teko pirkt be nuolaidos.
man ir nei vienas netiko
QUOTE(raimundux @ 2010 03 14, 01:45)
kazkokia nesamone as ir maniau , kad nuo 100 svaru. Mano uzsakymas 106,bet siuncia per pasta, o per kurjerius greiciau gaunu...
QUOTE(Simbyte @ 2010 03 14, 16:00)
Ar jums asos leidžia atversti kai kuriuos rūbelius? man kai atverčia tai kažkokiais hieroglifais?
Man kelias savaites taip buvo, bet žiūriu, kad dabar jau viskas gerai, tai gal ir jums susitvarkys Beje man tuos hieroglifus rodydavo tik kai paspaudavau, kad kiekvieną daiktą atidarytų naujam tab'e, o kai spausdavau dešinį ir "open in a new tab", tai būdavo viskas gerai
Sveikutės. Gavau ir aš savo pirmąjį siuntinuką iš asos. Keliavo 9 dienas. Ketinu grąžinti apkeitimui dvi maikes. Vyrui buvo per didelės. Vat galvoju-grąžinimas mano sąskaita, o apkeistų prekių atsiuntimas?? Tikiuosi, kad jų Ar nebūna nesklandumų su perkių keitimu?
Beja, dėl dviejų adresų. Ant pakuotės buvo užrašyti abu. Pergyvenau, kad negausiu ar bu kažkokių nesklandumų. Viskas tvarkoj. Tik gavau ne į shipping o į billing adresą.Šiaip maikių kokybė labai super. Užsakinėjau dalykinę palaidinę, tai pati kokybė toki šiaip sau sakyčiau. Kol kas tiek. Bet manau ne paskutinis kartas, kai užsakinėju, jei su apkeitimu nebus nesklandumų.
Beja, dėl dviejų adresų. Ant pakuotės buvo užrašyti abu. Pergyvenau, kad negausiu ar bu kažkokių nesklandumų. Viskas tvarkoj. Tik gavau ne į shipping o į billing adresą.Šiaip maikių kokybė labai super. Užsakinėjau dalykinę palaidinę, tai pati kokybė toki šiaip sau sakyčiau. Kol kas tiek. Bet manau ne paskutinis kartas, kai užsakinėju, jei su apkeitimu nebus nesklandumų.
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 14, 16:53)
Sveikutės. Gavau ir aš savo pirmąjį siuntinuką iš asos. Keliavo 9 dienas. Ketinu grąžinti apkeitimui dvi maikes. Vyrui buvo per didelės. Vat galvoju-grąžinimas mano sąskaita, o apkeistų prekių atsiuntimas?? Tikiuosi, kad jų Ar nebūna nesklandumų su perkių keitimu?
Man irgi įdomu, kas jau susidūrė su grąžinimu, ar jie savo sąskaita atgal siunčia, manau, kad taip Aš savo siuntinį išsiunčiau praėjusį pirmadienį, tai turėtų greit pasiekti juos, įdomu, ar viskas gerai bus