petite dažniausiai reiškia ne mažas, o žemas. kažkur iki 165 cm ūgio merginai
QUOTE(micefee @ 2010 03 08, 15:46)
Matyt sudėtingas klausimas. Man kartais atrašo iš karto, kartais tenka laukti netgi porą dienų.
Visa Electron praktiškai tinkama tik Lietuvos rinkai. Nors kitų šalių užsienio bankomatuose leidžia nusiimti pinigų ar atsiskaityti ja, bet perkant internetu jos praktiškai niekur nepriima...
Visa Electron praktiškai tinkama tik Lietuvos rinkai. Nors kitų šalių užsienio bankomatuose leidžia nusiimti pinigų ar atsiskaityti ja, bet perkant internetu jos praktiškai niekur nepriima...
Atrašė, kad galima kelių užsakymų prekytes siųsti atgal kartu, o pinigai bus pervesti į tą sąskaitą, per kurią jie buvo užsakyti Tai ramu dabar man, lėksiu į paštą pasiimti šiandien atėjusio siuntinio ir kartu išsiųsiu savo
beje iskilo klausimas,ar jiems galima siusti ir netikusias nepatikusias prekes,as galvojau kad galima tik pakeisti i kita preke.tai galima jiems sugrazinti ir pinigelius grazina?
QUOTE(kraisle @ 2010 03 08, 17:34)
beje iskilo klausimas,ar jiems galima siusti ir netikusias nepatikusias prekes,as galvojau kad galima tik pakeisti i kita preke.tai galima jiems sugrazinti ir pinigelius grazina?
Jie gali arba pakeisti tos pačios prekės dydį/spalvą, arba grąžinti pinigus Į kitą prekę nekeičia.
Papildyta:
QUOTE(kraisle @ 2010 03 06, 16:31)
na papasakokite kaip si bliuskute kai gausite,nes kolkas dar neapsisprendziu.seip galvoju antraja nesiociau su kazkokia maikute po apacios,nes iskirpte per gili.,bet jei apsivilkciau kanors po apacia kitaip atrodytu..
Jau gavau tą Gap maikutę Man labai patinka, gera kokybė, o ir guli gražiai
Coupon code: SWSLATEDEL10, 10% off
Tylene ačiū už pagalbą
Parašyta prie užsakymo:
Delivery Method: Standard Delivery
O ,,shipped" 2010-03-03.
Parašyta prie užsakymo:
Delivery Method: Standard Delivery
O ,,shipped" 2010-03-03.
Neistveriau, uzsisakiau
http://www.asos.com/...t...1&clr=Multi
Lauksiu nekantriai siuntinuko
PS: kodukas puikiai veikia -10 proc.
http://www.asos.com/...t...1&clr=Multi
Lauksiu nekantriai siuntinuko
PS: kodukas puikiai veikia -10 proc.
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 20:50)
Jie gali arba pakeisti tos pačios prekės dydį/spalvą, arba grąžinti pinigus Į kitą prekę nekeičia.
Papildyta:
Papildyta:
foto laukiam ar cia ta apie kuria ir as galvoju prasau nuotraukyciu kaip atrodo
QUOTE(kraisle @ 2010 03 09, 19:57)
foto laukiam ar cia ta apie kuria ir as galvoju prasau nuotraukyciu kaip atrodo
Ta pati, kurią jūs buvot čia įdėjus
Papildyta:
QUOTE(kraisle @ 2010 03 06, 14:23)
Šita