Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Turiu dar vieną klausimą toms, kurios nusimano apie siuntinius. Jei vietoj vieno siuntinio aš siųsčiau du, ar labai brangu būtų? Ar ten skaičiuojasi tik svoris, ar yra ir siuntinio kaip vieneto kaina?
Atsakyti
Ziurinejau siuos
http://www.asos.com/...-...-1&clr=Blue
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 16:17)
Turiu dar vieną klausimą toms, kurios nusimano apie siuntinius. Jei vietoj vieno siuntinio aš siųsčiau du, ar labai brangu būtų? Ar ten skaičiuojasi tik svoris, ar yra ir siuntinio kaip vieneto kaina?

Man atrodo, pigiau būtų viską kartą siųsti, nes prisidėtų tik suma už svorį, o kitu atveju tektų du kartus už registruotą siuntą mokėti. Dar aiškiau pasidarytų jei tiesiog nuvyktumėte į paštą ir ten visko išsiklausinėtumėte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2010 03 08, 15:18)

Panašūs į mano, įtariu, irgi gali būti pamažinti. Kokio dydžio jums reikia?
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 03 08, 15:20)
Man atrodo, pigiau būtų viską kartą siųsti, nes prisidėtų tik suma už svorį, o kitu atveju tektų du kartus už registruotą siuntą mokėti. Dar aiškiau pasidarytų jei tiesiog nuvyktumėte į paštą ir ten visko išsiklausinėtumėte.  4u.gif

Matot, problema tame, kad vienas rūbelis ne mano užsakytas, jį užsakinėjo kita mamytė. Tai mes galvojam, ar nebus problemų, kad aš vienam siuntiny siųsiu daiktus ir iš savo užsakymų, ir iš jos. Pinigus tai gali jai pervest, čia ne bėda, bet šiaip, ar nieko tokio? Juk ir adresas kitas...
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 16:23)
Matot, problema tame, kad vienas rūbelis ne mano užsakytas, jį užsakinėjo kita mamytė. Tai mes galvojam, ar nebus problemų, kad aš vienam siuntiny siųsiu daiktus ir iš savo užsakymų, ir iš jos. Pinigus tai gali jai pervest, čia ne bėda, bet šiaip, ar nieko tokio? Juk ir adresas kitas...

Galit parašyti į ASOS customer care, atsakys per 1 val. Šiaip, manau, nieko tokio... Jei prekes įdėsit atskirai į maišelius kartu su grąžinimo lapais.
Atsakyti
Siaip lietuvoje dazniausiai perku 34-36 dydi. Galvoju ar 6 man dydzio reikia ar 4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2010 03 08, 12:57)
As irgi ziurineju Jeggingsus, tik bijau prasuat su dydziu, jie labai uzsiaurinti ir uzmazinti?

Petite pranc. reiškia mažas, tad šie jeggingsai skirti smulkioms, mažoms merginoms ir tikrai gali būti pamažinti...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 08, 15:27)
Galit parašyti į ASOS customer care, atsakys per 1 val. Šiaip, manau, nieko tokio... Jei prekes įdėsit atskirai į maišelius kartu su grąžinimo lapais.

Rašiau aš jiems jau ne kartą, per 1val jie atsiunčia tik atsakymą, kad maždaug "perdavėm jūsų užklausą, laukite atsakymo". Tai atsakymo į tą aktualiausią klausimą vis dar laukiu nuo vakar vakaro g.gif

Aš irgi galvoju, kad gal nieko tokio, jei sudėsiu atskirus lapus...

QUOTE(Migele @ 2010 03 08, 15:28)
Siaip lietuvoje dazniausiai perku 34-36 dydi. Galvoju ar 6 man dydzio reikia ar 4 g.gif

Tai 34-36 yra 6-8. 4 tai jau čia visaaai miniatiūrinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 08, 15:03)
VisaElectron negalima. Ten parodyta, kad galima, bet tik galiojanti UK. Jumsreikia kreditinės arba Visa Virtuon. Apie tai jau labai daug buvo diskutuota.
Visa Electron netinka.

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 15:09)
Tai jums ir neleis atsiskaityti Visa Electron, užsisakykite paprastą Visa smile.gif

Supratau, tai Visa Electron jau per prasta, kad nepriima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 16:37)
Rašiau aš jiems jau ne kartą, per 1val jie atsiunčia tik atsakymą, kad maždaug "perdavėm jūsų užklausą, laukite atsakymo". Tai atsakymo į tą aktualiausią klausimą vis dar laukiu nuo vakar vakaro  g.gif

Matyt sudėtingas klausimas.biggrin.gif Man kartais atrašo iš karto, kartais tenka laukti netgi porą dienų. wink.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 08, 16:39)
Supratau, tai Visa Electron jau per prasta, kad nepriima  biggrin.gif

Visa Electron praktiškai tinkama tik Lietuvos rinkai. biggrin.gif Nors kitų šalių užsienio bankomatuose leidžia nusiimti pinigų ar atsiskaityti ja, bet perkant internetu jos praktiškai niekur nepriima...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 08, 13:28)
Petite pranc. reiškia mažas, tad šie jeggingsai skirti smulkioms, mažoms merginoms ir tikrai gali būti pamažinti...

As ir esu Petit, kaip Madonna biggrin.gif Esu siuntusis sarafaniuka-suknute 6 dydzio, tai nuo peciu suknele nukrito, issineriau biggrin.gif
Bet jauciu, petit ir dar 4 tikrai bus labai maziukai. Aciu uz konsultacijas, reik bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2010 03 08, 15:51)
As ir esu Petit, kaip Madonna biggrin.gif Esu siuntusis sarafaniuka-suknute 6 dydzio, tai nuo peciu suknele nukrito, issineriau biggrin.gif
Bet jauciu, petit ir dar 4 tikrai bus labai maziukai. Aciu uz konsultacijas, reik bandyt.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai tada gal ir 4 tiktų smile.gif Bet čia visgi kelnės, tai aš imčiau 6 g.gif Nes mano 10 tai tikrai gerokai pamažintas buvo.
Atsakyti