Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Vitulka @ 2010 03 08, 01:37)
nepradėkit tik čia pardavimų, trinsiu lauk  user posted image

Atsiprašau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ausrie @ 2010 03 08, 02:43)
mergaites, gal kvailas klausimas, bet nesu pati pirkus internetu, todel norejau paklausti ar asos galima atsiskaityti Visa diabetine kortele? 4u.gif  aciu.

Jei ne Visa Electron, o paprasta Visa, tada taip smile.gif
Papildyta:
Beje ką tik iš pašto dėžutės pasiėmiau popierėlį, kad siuntinys atėjo thumbup.gif Dieną važiuosiu pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 08:51)
Jei ne Visa Electron, o paprasta Visa, tada taip smile.gif

aciu 4u.gif oj kaip saunu tada thumbup.gif

o tai gal as galiu ir visa electron atsiskaityti? kaip matau is tu ikonu ... g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 08 kovo 2010 - 11:12
As irgi ziurineju Jeggingsus, tik bijau prasuat su dydziu, jie labai uzsiaurinti ir uzmazinti?
Atsakyti
O mano uzsakymukas jau 3 diena "Received" blush2.gif gal ka blogai padariau? patyrusios mergaites gelbekit. Gal man atsaukti ta uzsakyma? g.gif is naujo bandyti?
Atsakyti
NESUPRANTU, KĄ DARAU NE TAIP, BET RAŠO, KAD NEPAVYKO NUSKAIČIUOTI PINGŲ. Gal atsirastų galinčių man padėti ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 08 kovo 2010 - 13:01
o per kiek laiko siuntinukas ateina iš asos? ir kokia ten kaina į lt? gal būtų norinčių iš vilniaus kartu siųstis? imsiu tik dvejus akinius (:
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 03 08, 10:44)
aciu 4u.gif  oj kaip saunu tada  thumbup.gif

o tai gal as galiu ir visa electron atsiskaityti? kaip matau is tu ikonu ... g.gif  blush2.gif  4u.gif

Aš irgi apsidžiaugiau, pamačius Visa Electron ikoną, bet man neleido atsiskaityti, todėl specialiai tam pasidariau Visa Classic kortelę wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Migele @ 2010 03 08, 11:57)
As irgi ziurineju Jeggingsus, tik bijau prasuat su dydziu, jie labai uzsiaurinti ir uzmazinti?

Parodykit, kokius žiūrit - pvz aš pirkau dviejų skirtingų firmų vienodus dydžius, tai ASOS man maži blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Niushka @ 2010 03 08, 12:27)
O mano uzsakymukas jau 3 diena "Received"  blush2.gif  gal ka blogai padariau? patyrusios mergaites gelbekit. Gal man atsaukti ta uzsakyma?  g.gif  is naujo bandyti?

Man vieną užsakymą išsiuntė tik po penkių dienų, kitą - po trijų, taip kad manau nepergyvenkit ir dar palaukit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 08, 12:38)
NESUPRANTU, KĄ DARAU NE TAIP, BET RAŠO, KAD NEPAVYKO NUSKAIČIUOTI PINGŲ. Gal atsirastų galinčių man padėti ? 4u.gif

Kokia kortele atsiskaitinėjat? Man taip buvo su Visa Electron smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juoda_avis @ 2010 03 08, 14:01)
o per kiek laiko siuntinukas ateina iš asos? ir kokia ten kaina į lt? gal būtų norinčių iš vilniaus kartu siųstis? imsiu tik dvejus akinius (:

Per maždaug 10 dienų. Siuntimas - nepilni 6 svarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 08 kovo 2010 - 14:21
sveikos 4u.gif

gavau ir as uzsakymuka savo, bet prasoviau su dydziais doh.gif dabar ziuriu, kad pas juos puslapi raso, kad per 14 dienu galima grazinti, o ant lapuko, kuris pridetas prie siuntinio, kad per 28 dienas. g.gif o nuo kada skaiciuojasi? nuo tada, kai uzsakiau, ar kai gavau siuntini??
dar nemazas svoris gavosi, 2,5 kg verysad.gif odine striuke, dzinsai.. o gal bandyt parduot, nzn unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 14:22)
Kokia kortele atsiskaitinėjat? Man taip buvo su Visa Electron  smile.gif

Mano irgi Visa Electron 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 03 08, 11:44)
aciu 4u.gif  oj kaip saunu tada  thumbup.gif

o tai gal as galiu ir visa electron atsiskaityti? kaip matau is tu ikonu ... g.gif  blush2.gif  4u.gif

VisaElectron negalima. Ten parodyta, kad galima, bet tik galiojanti UK. Jumsreikia kreditinės arba Visa Virtuon. Apie tai jau labai daug buvo diskutuota.

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 08, 13:38)

Visa Electron netinka.

QUOTE(juoda_avis @ 2010 03 08, 15:01)

Nepilni 6 svarai, ateina per 7-10 dienų.

Vilnietėms siūlau jungtis prie užsakymo. Užsakinėsiu 3nį-4nį,rašykit až. wink.gif

Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2010 03 08, 14:27)
sveikos  4u.gif

gavau ir as uzsakymuka savo, bet prasoviau su dydziais  doh.gif  dabar ziuriu, kad pas juos puslapi raso, kad per 14 dienu galima grazinti, o ant lapuko, kuris pridetas prie siuntinio, kad per 28 dienas.  g.gif  o nuo kada skaiciuojasi? nuo tada, kai uzsakiau, ar kai gavau siuntini??
dar nemazas svoris gavosi, 2,5 kg  verysad.gif  odine striuke, dzinsai.. o gal bandyt parduot, nzn  unsure.gif

Pagal mane, galima grąžinti per 28 dienas nuo tada, kai jį gavote. Nors gerai pagalvojus... g.gif Iš kur jie žino, kada mes gaunam? Tai gal vis dėlto skaičiuojasi nuo išsiuntimo? Padėkit kas nors, aš šiandien planuoju siųsti atgal, tai gal jau per vėlu hihihi.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 08, 14:59)
Mano irgi Visa Electron 4u.gif

Tai jums ir neleis atsiskaityti Visa Electron, užsisakykite paprastą Visa smile.gif
Atsakyti
Grąžinti galima per 28 dienas nuo gavimo. O kada gauta, būna pašte užregistruota. Juk deda antspaudą ant dėžės.
Atsakyti