Reikia užsiregistruoti.
Nuolaidų kodai:
Coupon code: GIFT20, 20% off
Coupon code: treat20, 20% off
Nuolaidų kodai:
Coupon code: GIFT20, 20% off
Coupon code: treat20, 20% off
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 07, 22:53)
Gal turite kokį nuolaidų koduką? Ir ar reikia užsiregistruoti norint pirkti?
kodai buvo rasyti prie keleta puslapiu, pabandykit, gal dar veiks o uzsiregistruot aisku reikia, kaip kitaip pirkt?
Papildyta:
QUOTE(vikta @ 2010 03 07, 22:03)
o kokį dydį ėmėt ir kokio ilgio rankovės. esu 88-68-88, 174 cm ūgio. galvoju UK8 dydį imti, tik baisu dėl rankovių
mano apimtys panasios, o ugis 1.65, tai emiau 10 dydi bet tas pirmas negraziai gulejo, per pecius per platus buvo
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 07, 23:39)
O kaip patartumėte supakuoti? Gal sudėti į kokį maišą, suspausti ir daug lipnios juostos užvyniot? Nesiųsčiau atgal, bet kad džinsiukai man per maži, kur aš juos dėsiu O gal kuri iš jūsų norėtumėt? http://www.asos.com/...aspx?iid=756951 10 dydis.
Gražūs jeggingsai, čia daug kas tokių ieškojo... Aš tai įdėjau džinsus atgal į celofaninį maišiuką ir man pašte pačios paštininkės supakavo. Jūsų lengvesni turėtų būti.
QUOTE(micefee @ 2010 03 07, 23:01)
Gražūs jeggingsai, čia daug kas tokių ieškojo... Aš tai įdėjau džinsus atgal į celofaninį maišiuką ir man pašte pačios paštininkės supakavo. Jūsų lengvesni turėtų būti.
Na va, o kai noriu parduoti, tai niekam nebereikia
Bandysiu siųsti ryt ar poryt, tikiuosi, viskas bus gerai. O reikia siųsti oro paštu? Ar žemės?
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 00:27)
Na va, o kai noriu parduoti, tai niekam nebereikia
Bandysiu siųsti ryt ar poryt, tikiuosi, viskas bus gerai. O reikia siųsti oro paštu? Ar žemės?
Kad nežinau, paštininkės pačios nusprendžia, niekas neklausia, pasakai, kad į Angliją ir viskas.
QUOTE(micefee @ 2010 03 07, 23:35)
Kad nežinau, paštininkės pačios nusprendžia, niekas neklausia, pasakai, kad į Angliją ir viskas.
Tai gerai:) Ačiū už pagalbą
^ eini i 'shopping bag' ir tuomet 'check out'. Ten turetu buti.
mergaites, gal kvailas klausimas, bet nesu pati pirkus internetu, todel norejau paklausti ar asos galima atsiskaityti Visa diabetine kortele? aciu.