Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Gal turite kokį nuolaidų koduką? Ir ar reikia užsiregistruoti norint pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Reikia užsiregistruoti.

Nuolaidų kodai:

Coupon code: GIFT20, 20% off
Coupon code: treat20, 20% off
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 07, 22:53)
Gal turite kokį nuolaidų koduką? Ir ar reikia užsiregistruoti norint pirkti? 4u.gif

kodai buvo rasyti prie keleta puslapiu, pabandykit, gal dar veiks smile.gif o uzsiregistruot aisku reikia, kaip kitaip pirkt?
Papildyta:
QUOTE(vikta @ 2010 03 07, 22:03)
o kokį dydį ėmėt ir kokio ilgio rankovės. esu 88-68-88, 174 cm ūgio. galvoju UK8 dydį imti, tik baisu dėl rankovių

mano apimtys panasios, o ugis 1.65, tai emiau 10 dydi smile.gif bet tas pirmas negraziai gulejo, per pecius per platus buvo
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

O kurioj vietoj reikia vesti tą kodą? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 07 kovo 2010 - 23:08
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 07, 23:39)
O kaip patartumėte supakuoti? Gal sudėti į kokį maišą, suspausti ir daug lipnios juostos užvyniot?  g.gif Nesiųsčiau atgal, bet kad džinsiukai man per maži, kur aš juos dėsiu  verysad.gif O gal kuri iš jūsų norėtumėt?  blush2.gif http://www.asos.com/...aspx?iid=756951 10 dydis.

Gražūs jeggingsai, čia daug kas tokių ieškojo... Aš tai įdėjau džinsus atgal į celofaninį maišiuką ir man pašte pačios paštininkės supakavo. Jūsų lengvesni turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 07, 23:01)
Gražūs jeggingsai, čia daug kas tokių ieškojo... Aš tai įdėjau džinsus atgal į celofaninį maišiuką ir man pašte pačios paštininkės supakavo. Jūsų lengvesni turėtų būti.

Na va, o kai noriu parduoti, tai niekam nebereikia tongue.gif
Bandysiu siųsti ryt ar poryt, tikiuosi, viskas bus gerai. O reikia siųsti oro paštu? Ar žemės?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 08, 00:27)
Na va, o kai noriu parduoti, tai niekam nebereikia  tongue.gif
Bandysiu siųsti ryt ar poryt, tikiuosi, viskas bus gerai. O reikia siųsti oro paštu? Ar žemės?

Kad nežinau, paštininkės pačios nusprendžia, niekas neklausia, pasakai, kad į Angliją ir viskas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 07, 23:35)
Kad nežinau, paštininkės pačios nusprendžia, niekas neklausia, pasakai, kad į Angliją ir viskas. biggrin.gif

Tai gerai:) Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj reikia vesti nuolaidų kodą? 4u.gif
Atsakyti
^ eini i 'shopping bag' ir tuomet 'check out'. Ten turetu buti.
Atsakyti
nepradėkit tik čia pardavimų, trinsiu lauk user posted image
Atsakyti
mergaites, gal kvailas klausimas, bet nesu pati pirkus internetu, todel norejau paklausti ar asos galima atsiskaityti Visa diabetine kortele? 4u.gif aciu.
Atsakyti