Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 07, 16:36)
Pašto korespondencija tai į voką supakuota turi būti? Ar čia tiesiog nuo svorio priklauso?

Yra kazkokie reikalavimai dezes parametrams, bet tikrai ne voko dydzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 07, 14:15)
Dar paaiškinkit man kvailai, kur jūs randat, kad siutimas atgal maždaug 25lt kainuoja? Aš randu tik kad ten vos ne šimtais  blink.gif Pvz čia http://www.post.lt/lt/?id=179 yra du stulpeliai, į kurį žiūrėt reikia?  g.gif Ir siųsti oro ar žemės paštu?

nu aš irgi kažkada norėjau siųsti atgal, pažiūrėjau čia kainas ir apsiraminau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 07, 13:36)
Billing adresas turi sutapti su tuo adresu, kurį nurodėte užsisakinėdama kortelę smile.gif Kortelės sutarty turi būti. O shipping yra tas, kuriuo norite gauti prekes  4u.gif
O kad būtų adress 1 ir adress 2, dar nemačiau  g.gif

įdomiai su tais adresais, aš kai užsisakinėju- būna, kad reikia nurodyti pristatymo adresą-tai aš jį ir keičiu priklausomai nuo to, kuriuo noriu gauti siunįinį. Bet kad būtų du pristatymo adresai- taip irgi nemačiau.

Atsakyti
Mergaites nebesuprantu blush2.gif
Panktadieni uzsakiau is asos. Dabar prie uzsakymo "received", o yejus apacioj "cancel order". taip iseina dar neissiustas?

Pirma kart kai uzsakinejau rodos taip nebuvo 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit kurį nros iš šių paltukų, kokie atsilipeimai?
noriu tokio pavasarinio-rudeninio paltuko. kai temperatūra apie +5-12

user posted image
nuoroda

user posted image
nuoroda

user posted image
nuoroda

user posted image
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 03 07, 17:49)

Aš suprantu, kad dar neišsiųstas ir paspaudus tą "cancel order" jūs dar galite jį atšaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusė: 07 kovo 2010 - 19:08
user posted image
nuoroda

user posted image
nuoroda

user posted image
nuoroda

user posted image
nuoroda

user posted image
nuoroda

user posted image
My Webpagenuoroda

user posted image
nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 07 kovo 2010 - 19:15
QUOTE(liusė @ 2010 03 07, 16:51)
Yra kazkokie reikalavimai dezes parametrams, bet tikrai ne voko dydzio smile.gif

O nežinot, kokie didžiausi tie vokai būna? Nes kai paskutinį kartą siunčiau maikutę, tai paėmė lyg ir didžiausią (kiek "ant akių" padėta buvo) voką, tai ne toks jis ir didelis, o dabar man reikia legingsus, naktinukus ir dar porą smulkmenų išsiųsti...
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 03 07, 19:07)
gal kas turit kurį nros iš šių paltukų, kokie atsilipeimai?
noriu tokio pavasarinio-rudeninio paltuko. kai temperatūra apie +5-12
user posted image
nuoroda

user posted image
nuoroda

turiu antra, tai patenkinta esu smile.gif buvau uzsakius ir pirma, bet siunciau atgal, nors siaip graziai atrodo ir buvo storesnis nei tas antras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 07, 21:54)
O nežinot, kokie didžiausi tie vokai būna? Nes kai paskutinį kartą siunčiau maikutę, tai paėmė lyg ir didžiausią (kiek "ant akių" padėta buvo) voką, tai ne toks jis ir didelis, o dabar man reikia legingsus, naktinukus ir dar porą smulkmenų išsiųsti...

Jūs nepergyvenkit dėl tų siuntinių, daug tikrai nesumokėsit. Siunčiau vyr. džinsus registruotai ir sumokėjau 25lt.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 03 07, 21:12)
turiu antra, tai patenkinta esu smile.gif buvau uzsakius ir pirma, bet siunciau atgal, nors siaip graziai atrodo ir buvo storesnis nei tas antras smile.gif

o kokį dydį ėmėt ir kokio ilgio rankovės. esu 88-68-88, 174 cm ūgio. galvoju UK8 dydį imti, tik baisu dėl rankovių
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 07, 20:54)

Tai sakau, kad nebūtinai į voką dėt, smulkiam paketui irgi pašto korespondencijos, o ne siuntinių įkainiai taikomi. Galit namie tuos rūbelius kompaktiškai supakuoti. Aš tik vaikiškus lengvus batukus esu grąžinus, siunčiau dėžutėje, mokėjau 5 su centais plius 7 Lt už registravimą.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 07, 21:54)
Jūs nepergyvenkit dėl tų siuntinių, daug tikrai nesumokėsit. Siunčiau vyr. džinsus registruotai ir sumokėjau 25lt.

QUOTE(liusė @ 2010 03 07, 22:17)
Tai sakau, kad nebūtinai į voką dėt, smulkiam paketui irgi pašto korespondencijos, o ne siuntinių įkainiai taikomi. Galit namie tuos rūbelius kompaktiškai supakuoti. Aš tik vaikiškus lengvus batukus esu grąžinus, siunčiau dėžutėje, mokėjau 5 su centais plius 7 Lt už registravimą.

O kaip patartumėte supakuoti? Gal sudėti į kokį maišą, suspausti ir daug lipnios juostos užvyniot? g.gif Nesiųsčiau atgal, bet kad džinsiukai man per maži, kur aš juos dėsiu verysad.gif O gal kuri iš jūsų norėtumėt? blush2.gif http://www.asos.com/...aspx?iid=756951 10 dydis.
Atsakyti