QUOTE(Individualistė @ 2010 03 05, 20:44)
Labukas, miargynos
Užsisakiau ir aš. Vakar. O čia žiūriu dar ir nuolaidų kodai kažkokie yra. O kad būčiau žinojus Vat kaip reikia supermamoj lankytis..
Užsakiau vyrui 2 maikes, trauzus su širdelėm , vaikui maikytę ir sau tokią bliuzkutę, bet kaip iš komentarų suprantu, man bus maža .. ėmiau 14.. o mano 44/46 kažkur.. Gal kol atkeliaus sukūsiu biškį
Turiu klausimėlių:
1. Beja.. o kada jie nuo kortelės nuskaito? Pas mane tiesiog Visa paprasta Danskebanko. Antra diena, o pinigai dar vis nenuskaityti, nors užsakymas e-meile patvirtintas ir nurodyta pristatymo data
2. Ten kai accounte suvedi info, reikia nurodyti 2 adresus. O paskui man i meila atejo, kad bus atsiųsta į.. ir abu iš eilės nurodyti
Užsisakiau ir aš. Vakar. O čia žiūriu dar ir nuolaidų kodai kažkokie yra. O kad būčiau žinojus Vat kaip reikia supermamoj lankytis..
Užsakiau vyrui 2 maikes, trauzus su širdelėm , vaikui maikytę ir sau tokią bliuzkutę, bet kaip iš komentarų suprantu, man bus maža .. ėmiau 14.. o mano 44/46 kažkur.. Gal kol atkeliaus sukūsiu biškį
Turiu klausimėlių:
1. Beja.. o kada jie nuo kortelės nuskaito? Pas mane tiesiog Visa paprasta Danskebanko. Antra diena, o pinigai dar vis nenuskaityti, nors užsakymas e-meile patvirtintas ir nurodyta pristatymo data
2. Ten kai accounte suvedi info, reikia nurodyti 2 adresus. O paskui man i meila atejo, kad bus atsiųsta į.. ir abu iš eilės nurodyti
reikejo nurodyti viena adresa, man taip buvo, suvedziau du skirtingus, jie man atsiunte, kad ok, patvirtintas uzsakymas, pamaciau, kad adresas toks su dviem gatvem, dviem skirtingais namo numeriais ir dviem skirtingais butais, parasiau jiem kaip cia yra, tai iskart cancelino uzsakyma, nes tipo taip negali siust, neateis paprasciausiai siuntinys, nes nezinos kur siust. liepe palikt tik viena adresa. tai dabar uzsakinejau su vienu ir viskas ok:) tai arba parasykit jiem, arba rizikuokit, gal ateis siuntinys, jei paste susipras, kad cia du adresai..bet nzn