Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Individualistė @ 2010 03 05, 20:44)
Labukas, miargynos smile.gif
Užsisakiau ir aš. Vakar. O čia žiūriu dar ir nuolaidų kodai kažkokie yra. O kad būčiau žinojus doh.gif  Vat kaip reikia supermamoj lankytis..
Užsakiau vyrui 2 maikes, trauzus su širdelėm biggrin.gif , vaikui maikytę ir sau tokią bliuzkutę, bet kaip iš komentarų suprantu, man bus maža biggrin.gif .. ėmiau 14.. o mano 44/46 kažkur.. doh.gif  Gal kol atkeliaus sukūsiu biškį tongue.gif

Turiu klausimėlių:

1. Beja.. o kada jie nuo kortelės nuskaito? Pas mane tiesiog Visa paprasta Danskebanko. Antra diena, o pinigai dar vis nenuskaityti, nors užsakymas e-meile patvirtintas ir nurodyta pristatymo data g.gif

2. Ten kai accounte suvedi info, reikia nurodyti 2 adresus. O paskui man i meila atejo, kad bus atsiųsta į.. ir abu iš eilės nurodyti blink.gif

reikejo nurodyti viena adresa, man taip buvo, suvedziau du skirtingus, jie man atsiunte, kad ok, patvirtintas uzsakymas, pamaciau, kad adresas toks su dviem gatvem, dviem skirtingais namo numeriais ir dviem skirtingais butais, parasiau jiem kaip cia yra, tai iskart cancelino uzsakyma, nes tipo taip negali siust, neateis paprasciausiai siuntinys, nes nezinos kur siust. liepe palikt tik viena adresa. tai dabar uzsakinejau su vienu ir viskas ok:) tai arba parasykit jiem, arba rizikuokit, gal ateis siuntinys, jei paste susipras, kad cia du adresai..bet nzn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 05 kovo 2010 - 23:35
QUOTE(bad_cat @ 2010 03 06, 01:34)
reikejo nurodyti viena adresa, man taip buvo, suvedziau du skirtingus, jie man atsiunte, kad ok, patvirtintas uzsakymas, pamaciau, kad adresas toks su dviem gatvem, dviem skirtingais namo numeriais ir dviem skirtingais butais, parasiau jiem kaip cia yra, tai iskart cancelino uzsakyma, nes tipo taip negali siust, neateis paprasciausiai siuntinys, nes nezinos kur siust. liepe palikt tik viena adresa. tai dabar uzsakinejau su vienu ir viskas ok:) tai arba parasykit jiem, arba rizikuokit, gal ateis siuntinys, jei paste susipras, kad cia du adresai..bet nzn doh.gif

Patikrinau meilą. Jie jau išsiuntė blink.gif Nu nieko, maždaug tuo laiku, kai turėčiau gauti-gaudysiu per tuos du paštus.. Tikiuosi pagausiu blink.gif Bet čia pas juos accounte kažkas negerai.. velniam tada tuos du adresus reikia suvedinėt blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 06, 11:36)
Patikrinau meilą. Jie jau išsiuntė blink.gif  Nu nieko, maždaug tuo laiku, kai turėčiau gauti-gaudysiu per tuos du paštus.. Tikiuosi pagausiu blink.gif  Bet čia pas juos accounte kažkas negerai.. velniam tada tuos du adresus reikia suvedinėt blink.gif  doh.gif

Taigi vienas adresas yra billing, kitas shipping. Ar pas jus abu shipping? g.gif
Atsakyti
padekite apsispresti,neissirenku kuri geresne butu,ar abi imti? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
man pirma mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Man ir pirma smile.gif
Atsakyti
mergaites, padekit apsispresti kuri rankine labiau... 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 06, 14:23)
padekite apsispresti,neissirenku kuri geresne butu,ar abi imti? g.gif
user posted image
user posted image

Aš pirmą užsisakiau, už kelių dienų turėčiau gauti hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrie @ 2010 03 06, 14:57)
mergaites, padekit apsispresti kuri rankine labiau... 4u.gif

user posted image

user posted image

Aš pirmą imčiau g.gif
Atsakyti
turiu pirma, tik mano juoda. As uz pirma mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip pat pirma dailesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 03 06, 16:41)
Aš pirmą užsisakiau, už kelių dienų turėčiau gauti hihihi.gif
Papildyta:
Aš pirmą imčiau  g.gif

na papasakokite kaip si bliuskute kai gausite,nes kolkas dar neapsisprendziu.seip galvoju antraja nesiociau su kazkokia maikute po apacios,nes iskirpte per gili.,bet jei apsivilkciau kanors po apacia kitaip atrodytu..
Atsakyti
Ir Ausrie palaidinė, ir Kraisle rankinė pirmoji dailesnė smile.gif
Atsakyti