SWSLATEDEL8 - 10%
SWSLATEDEL7 - irgi 10%
QUOTE(balbetka @ 2010 03 03, 14:09)
Aciu uz kodukus Tik noriu ispeti merginas, kad nesibandykit siu koduku pries uzsakyma, nes jie vienkartiniai Man apmokant kazkas pasidare su paypal ir nepavyko apmoket, tai tas pats kodukas nebeveike rase - already used. Gerai, kad dar vienas buvo
Įdomu kas būna jei nurodytą dieną tuo adresu nieko neranda? Man siuntinys turi ateiti į darbą, bet kitą ,,ketvirtadienį arba anksčiau", bet ketvirtadienis ne darbo diena Nurodžiau ir antrą adresą, kažin ar juo vežtų, jei pirmam nerastų
QUOTE(Tender @ 2010 03 04, 09:17)
Įdomu kas būna jei nurodytą dieną tuo adresu nieko neranda? Man siuntinys turi ateiti į darbą, bet kitą ,,ketvirtadienį arba anksčiau", bet ketvirtadienis ne darbo diena Nurodžiau ir antrą adresą, kažin ar juo vežtų, jei pirmam nerastų
o gausi per DPD ar paštą? Jei DPD-tai paskambins tau į mobilų. Jei paštas- tai paliks pranešimą ir nueisi pati į paštą pasiimti.
Vo, radau naują kodą:
Coupon code: SIRENEASOS, 20% off
Nežinau, iki kada galioja ir ar viskam nuolaida.
o kur jūs tuos kodus randate? Aišku, viskas kas geriausia vyksta ne kaune.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 04, 22:15)
o kur jūs tuos kodus randate? Aišku, viskas kas geriausia vyksta ne kaune.
google - asos discount code. Arba facebooke tampi asos fanu ir ten prie discussions žmonės visada pasidalina.
QUOTE(micefee @ 2010 03 04, 21:06)
Liuks, turėsiu omeny. Bet geriau rašykit až, kad neterštume temos per daug.
Vo, radau naują kodą:
Vo, radau naują kodą:
Aciu uz koduka - pasinaudojau netaiko sale prekems nuoaidos
QUOTE(Tylene @ 2010 03 04, 19:50)
o gausi per DPD ar paštą? Jei DPD-tai paskambins tau į mobilų. Jei paštas- tai paliks pranešimą ir nueisi pati į paštą pasiimti.
Per paštą spėju, nes nurodžiau tą ilgesnį terminą. Pas mus darbe pašto dėžutės nėra lauke, nusišausiu
QUOTE(Tender @ 2010 03 05, 13:20)
Per paštą spėju, nes nurodžiau tą ilgesnį terminą. Pas mus darbe pašto dėžutės nėra lauke, nusišausiu
terminas ne prie ko Priklauso nuo sumos (bent jau man), kitoms sakė įvairiai neša. O kad sužinotum kaip tau laukti- nueik į asos, prisiregistruok ir pažiūrėk prie to užsakymo- jei parašyta "shipped", vadinasi bus per paštą, o jei "track this order"-reiškia per DPD.
Pasižiūrėk ir bus ramu laukti.
Jei paaiškės, kad per paštą ir nepanikuok. Ateis, neras nieko ir išeis. Nueisi į paštą ir paklausi ar nėra nieko tavo vardu.
Ir šiaip visą laiką anksčiau atneša nei numatyta. Tai ko gero gausi kokį antradienį
pasirodykit ka perkat, gal as ko uzsimanysiu
Labukas, miargynos
Užsisakiau ir aš. Vakar. O čia žiūriu dar ir nuolaidų kodai kažkokie yra. O kad būčiau žinojus Vat kaip reikia supermamoj lankytis..
Užsakiau vyrui 2 maikes, trauzus su širdelėm , vaikui maikytę ir sau tokią bliuzkutę, bet kaip iš komentarų suprantu, man bus maža .. ėmiau 14.. o mano 44/46 kažkur.. Gal kol atkeliaus sukūsiu biškį
Turiu klausimėlių:
1. Beja.. o kada jie nuo kortelės nuskaito? Pas mane tiesiog Visa paprasta Danskebanko. Antra diena, o pinigai dar vis nenuskaityti, nors užsakymas e-meile patvirtintas ir nurodyta pristatymo data
2. Ten kai accounte suvedi info, reikia nurodyti 2 adresus. O paskui man i meila atejo, kad bus atsiųsta į.. ir abu iš eilės nurodyti
Užsisakiau ir aš. Vakar. O čia žiūriu dar ir nuolaidų kodai kažkokie yra. O kad būčiau žinojus Vat kaip reikia supermamoj lankytis..
Užsakiau vyrui 2 maikes, trauzus su širdelėm , vaikui maikytę ir sau tokią bliuzkutę, bet kaip iš komentarų suprantu, man bus maža .. ėmiau 14.. o mano 44/46 kažkur.. Gal kol atkeliaus sukūsiu biškį
Turiu klausimėlių:
1. Beja.. o kada jie nuo kortelės nuskaito? Pas mane tiesiog Visa paprasta Danskebanko. Antra diena, o pinigai dar vis nenuskaityti, nors užsakymas e-meile patvirtintas ir nurodyta pristatymo data
2. Ten kai accounte suvedi info, reikia nurodyti 2 adresus. O paskui man i meila atejo, kad bus atsiųsta į.. ir abu iš eilės nurodyti