Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Perkam ir dalinamės patarimais ASOS parduotuvėje toliau. wink.gif

user posted image

Parduotuvės adresas: http://www.asos.com/

Parduotuvė siunčia į Lietuvą, siuntimo mokestis 5.68 svaro.

Nepatikusias prekes galima grąžinti, bet siuntimo išlaidas apmokate Jūs (vienos prekės atgalinio siuntimo kaina registruotu paštu ~25lt, taip pat priklauso nuo svorio).

Apmokame kreditinėmis kortelėmis arba SEB Visa Virtuon kortele.

Dabartiniai ASOS nuolaidų kodai: ASOSINSTYLE - 20% nuolaida, galioja iki Vasario 28d.

Draugauk su ASOS facebook'e

Atsakyti
Pamiršau pridėti: SENA TEMA

QUOTE(Luni @ 2010 02 12, 00:42)
Merginos jei kam idomu tai sis asos kodukas STYLE4SPRING
galioja dar minus 20proc. ir netgi sale prekėms  thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 12 vasario 2010 - 00:49
Abu kodus galima suvesti? bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, sulaukiau savo siuntinuko, gavau per 6 dienas 4u.gif

Stai kuo esu labai patenkinta (rekomenduoju) wub.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Kiti drabuzeliai irgi fainuciai, keiciau i savo dydi 4u.gif esu skaiciusi, kad mergaitems nepatiko medziagos (ale skudurai/tysalai), iskirptes dideles, sukneliu ilgiai trumpi, na as siunciau 4 kartus jau ir dar nekart nepapuole tokio drabuzelio, viskas kaip is paveiksliuko, o sikart net medziagos kokybe labai nustebimo, tokios svelnios, malonios, tikrai ne skystalai kokie... schmoll.gif

Beje, pirkau sia miela suknute, bet prasoviau su dydziu, nesioju 10, o jo nebuvo, tad emiau 8 doh.gif
user posted image
Taip pat neapsisprendziu, ar pasilikti sia palaidinuke, atrodo graziai, bet neturiu tinkanciu prie jos kelniu, o sijonu nenesioju doh.gif Maniau uzsidesiu meiles diena, bet jau turiu kita varianta blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 02 12, 14:04)
Abu kodus galima suvesti?  bigsmile.gif

galima tik po viena 4u.gif

i 
Čia ne Skelbimų lenta. Pasiūlymus pirkti pasilikite sau. Kitą kartą ištrinsiu visą žinutę ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 12 vasario 2010 - 19:25
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 02 12, 14:02)

galima tik po viena  4u.gif

Jau sužinojau pabandžiusi biggrin.gif blush2.gif

Labai graži ta mėlyna nėštukės suknelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 02 12, 15:47)
Jau sužinojau pabandžiusi  biggrin.gif  blush2.gif

Labai graži ta mėlyna nėštukės suknelė  wub.gif

galima nesioti ir ne nestukems, bet as pasiliksiu i prieki, net tikrai medziagyte superine, lamai miela wub.gif
Atsakyti
Hmmm...o as penktadieni dariau uzsakyma, jau tikejaus gausiu, taciau iki siol tylu sad.gif
Gal skambtelt y pastuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 12 vasario 2010 - 15:12
QUOTE(Niushka @ 2010 02 12, 16:01)
Hmmm...o as penktadieni dariau uzsakyma, jau tikejaus gausiu, taciau iki siol tylu sad.gif

hm, o as sestadieni dariau uzsakyma g.gif gal dar siandien sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, ar atinka dydziai pagal jų lentelę cm?
man pagal jų cm reik imti 14dydi (100-80-100)?
ar nepaskesiu, gal kas galit patarti??? (siaip perku 38-40) 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos, dariau uzsakyma, bet pamaciau, kad uzsisakiau ne viska per klaida, tad ta uzsakyma iskart atsaukiau, po 1 h kazkur, man patvirtino, kad atsaukta (atsiunte emaila), tuomet padariau kita jau teisinga uzsakyma, bet jie man nuskaiciavo pinigelius uz abu uzsakymus;/ tai automatiskai jie tos pinigelius grazins uz atsaukta uzsakyma, ar parasyt jiem?
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 02 12, 17:46)
sveikos, dariau uzsakyma, bet pamaciau, kad uzsisakiau ne viska per klaida, tad ta uzsakyma iskart atsaukiau, po 1 h kazkur, man patvirtino, kad atsaukta (atsiunte emaila), tuomet padariau kita jau teisinga uzsakyma, bet jie man nuskaiciavo pinigelius uz abu uzsakymus;/ tai automatiskai jie tos pinigelius grazins uz atsaukta uzsakyma, ar parasyt jiem?

manau kad automatiskai 4u.gif
Atsakyti
Ar jums viskas gerai su Asos puslapiu? Man praktiškai nei vieno daikto neatidaro, ta prasme, pvz žiūriu sukneles ir noriu vieną atsidaryt kitam lange, tai atidaro langą su kažkokia skaičių ir raidžių makalyne blink.gif Ar jums taip nebuvo? Čia kažin Asos puslapis ar mano kompas grybauja? Anksčiau taip nebuvo g.gif
Atsakyti