Įkraunama...
Įkraunama...

Pradine m-kla Kaune: Mašioto ar Ryto?

kažkaip nelabai daug info yra apie šių mokyklų pedagogus aš irgi norėčiau savo sūnų leist į viena ar kita mokyklą jei papultumėm
Atsakyti
Sveikos,

Savo dukrikę irgi planuoju leisti į kurią nors šių mokyklų smile.gif Gal kas plačiau ir konkrečiau galėtų apšviesti ax.gif

Į Ryto, kaip suprantu, be šansų, nes jie formuoja paruošiamukus ir į pirmą klasę nebepriima, jei nebuvai pas juos paruošiamukas, ypač, jei nepriklauso pagal gyvenamą vietą? Ar yra nors menkas šanselis? ax.gif

Į Mašiotą, įtariu, papulti lengviau? Kaip minėjau, gyvenam ne Šilainiuose, bet čia, ko gero, mums artimiausios mokyklos rolleyes.gif
Taigi kada reiktų jau pildyti prašymą ir ar reiktų ir kiek "duoti" tam kad priimtų?
Atleiskit už tiesmukus klausimus, bet norėtųsi žinoti 4u.gif Labai prašau atsakyti čia arba į až 4u.gif Ačiū wub.gif
Atsakyti
Į Mašiotą tai tau pasakys kiek duoti kai nueisi mirksiukas.gif
Atsakyti
kur tiksliai galima gauti info, kokie adresai priklauso kokiai mokyklai???
aciu
Atsakyti
pagoglink ir rasi mirksiukas.gif , ir dar kažkur mačiau supermamų klube
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 01 28, 15:17)
Į Mašiotą tai tau pasakys kiek duoti kai nueisi  mirksiukas.gif

Na man asmeniškai tikrai nieko nesakė mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano puskei tai pasakė
Atsakyti
Sveikos,

Norėčiau paklausti kas per mokytojos Mašioto mokykloje turės šįmet pirmokėlius? Gal papasakos dabartinių ketvirtokėlių mamos? Būtų labai labai įdomu wub.gif
Atsakyti
Man irgi butu suzinoti apie busimu pirmoku pedagogus?

Ir dar, ar niekam neteko girdeti, kad si mokykla issikels i kita rajona? Gal dabar ienanciu vaikuciu mamos kazka zino? 4u.gif
Atsakyti
Kalbėjau su direktore, tai ji minėjo apie plėtrą iki 8, berods, klasės, jei taip nutiktų tuomet keltųsi tikriausiai į centrą, nes šios patalpos taptų per mažos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ely @ 2010 02 27, 10:36)
Kalbėjau su direktore, tai ji minėjo apie plėtrą iki 8, berods, klasės, jei taip nutiktų tuomet keltųsi tikriausiai į centrą, nes šios patalpos taptų per mažos 4u.gif

Aciu labai mirksiukas.gif , o tai apie kuriuos metus cia pertvarkos planuojamos?MAtau Jusu mergyte irgi i pirma klase keliaus, gal jau prisirasete i sia mokykla, gal mokytoja parekomenduosite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 27 vasario 2010 - 11:22
Čia dar tik ateities perspektyva. Mes buvom pas direktorę, sakė, be problemų priims visus vaikus, prašymus priiminės nuo gegužės 1 iki 15, berods. Prašymus užpildyti vietoje, o atsinešt jau visus reikiamus dokumentus iškart. tie dokumentai jų tinklalapy surašyti mirksiukas.gif Dvi nuotraukos, sveikatos pažymėjimas, daugiau nepamenu rolleyes.gif Ai, ir mokytoją jau reik būt pasirinkus. Na, dar sakė, kad birželio mėn. savaitėlę vyks pamokėlės, vaikai susipažins su mokytojom, jos savotiškai vaikus pratestuos, po tos savaitės bus tėvų susirinkimas ir galutinai bus nuspręsta, kurie vaikai priimami. sakė, atkrenta labai nedaug, na, nebrandūs būna kai kurie, tad jiems pasiūlo paruošiamąją palankyt.

Taigi, kai buvom pas direktorę, klausiau dėl ateities perspektyvų, na, ar turi kokias sutartis sudarę su mokyklomis, kuriose mokysis po 4 klasių. Sakė, kad tų susitarimų yra, bet dabar vėl ant bangos reformos, tad dar neaišku, kaip per tuos 4 metus viskas pasikeis, kad ir jie planuoja plėstis ir galbūt mes kaip tik pateksim į tą plėtrą smile.gif
Taip kad viskas dar neaišku. Bet direktorė man patiko, jos pažiūros taip pat, tad kaip bus - taip. Apsisprendėm, eisim į šią mokyklą. Vat dėl mokytojos dar nežinau, tikiuos, gal parašys kokio dabartinio ketvirtokėlio mamytė ir patars ką rolleyes.gif
Mano dukters darželio draugės sesutė baigė pernai šią mokyklą, tad kalbėjau su jos mama, bet ji irgi nežino 4u.gif Ta mergytė giria muzikos mokytoją, kuri pirmokėlius lyg turės, bet nežinau, kiek galima remtis 11-os metų vaiko nuomone g.gif Oi, sunku labai unsure.gif

Na, tikiuos, nepainiai čia aš smile.gif
Atsakyti