Įkraunama...
Įkraunama...

Pradine m-kla Kaune: Mašioto ar Ryto?

QUOTE(Lera @ 2009 04 06, 00:40)
valiojau sužinojau kada ryto mokykloj bus atviru durų diena clap.gif varysim į svečius  bigsmile.gif

ir kada gi ji bus? Nors mokykla po langais, bet vis nėra laiko nueit pasižiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 04 06, 18:23)
ir kada gi ji bus? Nors mokykla po langais, bet vis nėra laiko nueit pasižiūrėt smile.gif

Geda peleda biggrin.gif o jus irgi busimi pirmokeliai? smile.gif

balandžio 29 diena bus smile.gif bet neparašytos valandos tai spėju kada nori gali ateit ar kaip? na dar netėko dalyvaut tai nežinau kas ir kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 07 balandžio 2009 - 12:19
na gi aktyviau mamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2009 03 21, 00:24)
Sveikos  4u.gif

Aš ir ruošiuos leisti į Mašioto vidurinę savo dukriuką, nepaisant visokių nuomonių  4u.gif Mano keletą pažįstamų veda į šia mokyklėlę, ir visos patenkintos  rolleyes.gif
be to mums ir pagal gyvenamą vietą ji priklauso  4u.gif Kaži kada reik eit teirautis dėl priėmimo  g.gif ir tikrai atsiliepkit dabartinių ketvirtokėlių mamytės, kokią mokytoją rekomenduotumėt  g.gif

Mano antras vaikas jau baigia Masiota.Mes patenkinti.Sunus paskutinius menesius mokosi, as mokytoja labai patenkinta.Reikli, bet vaikai ja myli ir tevai mielai bendrauja.Bet kada galiu uzeit ir pasikelbet, kad ir savo asmeninem problemom, man ji labai patinka.Ir niekur kitur negirdejau, kad mokytojos tiek sugebetu papasakot apie kiekviena vaika, buna paruostos papkes, surasyta kokias klaidas daro ir pan., vyksta uzklasine veikla, man patinka, kad vaikai dalyvauja iv. veiklose, teatras, spektakliai ir kita...zodziu daug visko, o dar jei teveliai dirba yra prailginta grupe.As ja labai patenkinta, nes mokytoja kontroliuoja namu darbu atlikima ir padeda jei kas nesiseka. ramiai teveliai gali iki 6 dirbti.Tai va mano isgirtosios vardas VIDA.Super mokytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereja @ 2009 04 18, 11:06)
Mano antras vaikas jau baigia Masiota.Mes patenkinti.Sunus paskutinius menesius mokosi, as mokytoja labai patenkinta.Reikli, bet vaikai ja myli ir tevai mielai bendrauja.Bet kada galiu uzeit ir pasikelbet, kad ir savo asmeninem problemom, man ji labai patinka.Ir niekur kitur negirdejau, kad mokytojos tiek sugebetu papasakot apie kiekviena vaika, buna paruostos papkes, surasyta kokias klaidas daro ir pan., vyksta uzklasine veikla, man patinka, kad vaikai dalyvauja iv. veiklose, teatras, spektakliai ir kita...zodziu daug visko, o dar jei teveliai dirba yra prailginta grupe.As ja labai patenkinta, nes mokytoja kontroliuoja namu darbu atlikima ir padeda jei kas nesiseka. ramiai teveliai gali iki 6 dirbti.Tai va mano isgirtosios vardas VIDA.Super mokytoja thumbup.gif

bigsmile.gif Nerėja, super thumbup.gif Ačiū tau 4u.gif
Aš kaip tik jau ir buvau išsirinkus tą mokytoją bigsmile.gif Nuėjom į mokyklą paklaust kada prašymai priimami, taigi beplepant su ūkio dalies vedėja apie mokytojas, jų pasirinkimą, į kabinetą atėjo ta pati mokytoja Vida thumbup.gif Tai ji iš pirmo žvilgsnio man patiko, labai maloni, o, kad reikli ir pedantiška labai, tai gidėjau. Bet mano nuomone tai laabai didelis pliusas thumbup.gif Maloniai su ja pabendravom, užsirašė mano mergaitės pavardę, tai tikiuos, kad tikrai mes pateksim būtent pas šią mokytoją. Dabar jau man visai ramu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Beje, dar norėjau paklausti kaip ten su ta Valdorfo metodikos pakraipa? Ar tikrai ten jos laikomasi?
Atsakyti
Nereja dėkui tau labai, Ingute kaip tai užraše JAU jūsų mergaites? taigi tik nuo gegužes pirmos visokie užrašymai vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 04 18, 16:39)
Nereja dėkui tau labai, Ingute kaip tai užraše JAU jūsų mergaites? taigi tik nuo gegužes pirmos visokie užrašymai vyksta? g.gif

Ne taip matyt supratot mirksiukas.gif Prašymai priimami tik nuo gegužės 15 d. 4u.gif
O aš ir negaliu būt tikra ar mano mergaitė pakliųs į šią mokyklą ar pas šią mokytoją. Tiesiog buvo galimybė su šia mokytoja pabendraut, mums ji labai patiko, todėl paprašėme užsižymėti pavardę, o, kad pateksime būtent pas ją tikrai nesame garantuoti mirksiukas.gif bet labai norėtume 4u.gif
Atsakyti
aaa nu aišku , tikrai ne taip supratau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2009 04 18, 13:22)
bigsmile.gif Nerėja, super  thumbup.gif Ačiū tau  4u.gif
Aš kaip tik jau ir buvau išsirinkus tą mokytoją  bigsmile.gif Nuėjom į mokyklą paklaust kada prašymai priimami, taigi beplepant su ūkio dalies vedėja apie mokytojas, jų pasirinkimą, į kabinetą atėjo ta pati mokytoja Vida  thumbup.gif Tai ji iš pirmo žvilgsnio man patiko, labai maloni, o, kad reikli ir pedantiška labai, tai gidėjau. Bet mano nuomone tai laabai didelis pliusas  thumbup.gif Maloniai su ja pabendravom, užsirašė mano mergaitės pavardę, tai tikiuos, kad tikrai mes pateksim būtent pas šią mokytoją. Dabar jau man visai ramu  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Beje, dar norėjau paklausti kaip ten su ta Valdorfo metodikos pakraipa? Ar tikrai ten jos laikomasi?

Valdorfo yra atskira klase ir kita mokytoja.Bet as uz tradicini mokymo buda.Teko sutikt mamyciu ,kuriu vaikai baige valdorfo(ne is masioto),tai kaip minejo paskui vaikams sunku priprasti prie kitokio mokymosi ritmo.Labai nesu gerai susipazinusi, bet pamokos tikrai vyksta kitaip.Paskui juk toliau nera galimybes baigti vidurine pagal valdorfa, tad vaikas vistiek tures baigt tradicinese mokyklose.Tad ar yra prasme?Bet manau, ten yra ir savu pliusu...cia jau geriau konkreciai kalbet su mokytoja reiktu.
Atsakyti
Ingute ir vėl neapsižiūrėjau biggrin.gif mane domina Ryto nors mašiotas remesi į mūsų namą , vis ėl to atsisakysim šios mokyklos.....
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 03 21, 19:46)
Aš nuo rugsėjo vesiu sūnų į Ryto mokyklą paruošiamąją grupę - mokyklą pasirinkome dėl to kad vaikas labai jau nori ir pagrindinė priežastis kad šiuo metu jis lanko Ašrinės darželį, o dukra eis į Žvangutį - tai kad nereikėtų vaikų į skirtingus galus vežioti smile.gif

As norejau paklausti ar jums Ausrines darzelis patiko,zinau ,kad tema ne apie tai,bet del to ,kad mazdauk galiu numanyti pagl kokius kriterijus renkates.Labi sunku mum apsispresti del pradines.

Norejau paklausti visu kiek Ryto mokykloje kainuoja prailginta,pietus diena ir bureliai ar sudaro 400lt bendrai visose mokyklose, ar kainos svyruoja?
Atsakyti
QUOTE(Nereja @ 2009 04 19, 18:52)
Valdorfo yra atskira klase ir kita mokytoja.Bet as uz tradicini mokymo buda.Teko sutikt mamyciu ,kuriu vaikai baige valdorfo(ne is masioto),tai kaip minejo paskui vaikams sunku priprasti prie kitokio mokymosi ritmo.Labai nesu gerai susipazinusi, bet pamokos tikrai vyksta kitaip.Paskui juk toliau nera galimybes baigti vidurine pagal valdorfa, tad vaikas vistiek tures baigt tradicinese mokyklose.Tad ar yra prasme?Bet manau, ten yra ir savu pliusu...cia jau geriau konkreciai kalbet su mokytoja reiktu.

Nerėja, ir vėl nudžiuginai. Nes aš irgi esu už tradicinį mokymosi metodą thumbup.gif
Tik užklausiau, nes kažkada viena mama yra minėjus, jog visoje mokykloje tos pakraipos laikomasi doh.gif
Atsakyti