QUOTE(Nereja @ 2009 04 18, 11:06)
Mano antras vaikas jau baigia Masiota.Mes patenkinti.Sunus paskutinius menesius mokosi, as mokytoja labai patenkinta.Reikli, bet vaikai ja myli ir tevai mielai bendrauja.Bet kada galiu uzeit ir pasikelbet, kad ir savo asmeninem problemom, man ji labai patinka.Ir niekur kitur negirdejau, kad mokytojos tiek sugebetu papasakot apie kiekviena vaika, buna paruostos papkes, surasyta kokias klaidas daro ir pan., vyksta uzklasine veikla, man patinka, kad vaikai dalyvauja iv. veiklose, teatras, spektakliai ir kita...zodziu daug visko, o dar jei teveliai dirba yra prailginta grupe.As ja labai patenkinta, nes mokytoja kontroliuoja namu darbu atlikima ir padeda jei kas nesiseka. ramiai teveliai gali iki 6 dirbti.Tai va mano isgirtosios vardas VIDA.Super mokytoja
Nerėja, super
Ačiū tau
Aš kaip tik jau ir buvau išsirinkus tą mokytoją
Nuėjom į mokyklą paklaust kada prašymai priimami, taigi beplepant su ūkio dalies vedėja apie mokytojas, jų pasirinkimą, į kabinetą atėjo ta pati mokytoja Vida
Tai ji iš pirmo žvilgsnio man patiko, labai maloni, o, kad reikli ir pedantiška labai, tai gidėjau. Bet mano nuomone tai laabai didelis pliusas
Maloniai su ja pabendravom, užsirašė mano mergaitės pavardę, tai tikiuos, kad tikrai mes pateksim būtent pas šią mokytoją. Dabar jau man visai ramu
Papildyta:
Beje, dar norėjau paklausti kaip ten su ta Valdorfo metodikos pakraipa? Ar tikrai ten jos laikomasi?