mmm joooooo...............................
Mano dukra dabar yra pirmoke,eina i Ryto mokyklele,kolkas esu patenkinta ir mokykla ir mokytoja.Yra daug uzklasiniu uzsiemimu,kurie yra nemokami.Kazkas rase kad prailginta grupe kainuoja 200 lt.,tai visai netiesa,ji kainuoja 80 lt.Rinkliavos ,kaip ir minejo priklauso nuo tevu susitarymo.Del pareiskimu rasymo tai kaip pernai tai buna paskirta viena diena pareiskimu priemimui,pirmumo teise turi paruosiamos klases vaikuciai,po to tai mokyklai priklausantis namu gyventojai,buna iskabinti net namo numeriai kurie priklauso Ryto mokyklai,o visi kiti eina pagal pazintis,ir pagal likusias laisvas vietas.
o gal atsilieps mamytės kuriu vaikai ketvirtokai? gal galit rekomenduot mokytoju?
Mamos, o ka darete su paruosiamukais?
As nezinau, ar man savaja palikti darzelyje "Zvangutis" ir po to leisti i vidurine, ar vesti i Prano Masioto (Ryto nepriklauso pagal neporini namo numeri ).
LABAI lauksiu patarimo!
As nezinau, ar man savaja palikti darzelyje "Zvangutis" ir po to leisti i vidurine, ar vesti i Prano Masioto (Ryto nepriklauso pagal neporini namo numeri ).
LABAI lauksiu patarimo!
Sveikos
Aš ir ruošiuos leisti į Mašioto vidurinę savo dukriuką, nepaisant visokių nuomonių Mano keletą pažįstamų veda į šia mokyklėlę, ir visos patenkintos
be to mums ir pagal gyvenamą vietą ji priklauso Kaži kada reik eit teirautis dėl priėmimo ir tikrai atsiliepkit dabartinių ketvirtokėlių mamytės, kokią mokytoją rekomenduotumėt
Aš ir ruošiuos leisti į Mašioto vidurinę savo dukriuką, nepaisant visokių nuomonių Mano keletą pažįstamų veda į šia mokyklėlę, ir visos patenkintos
be to mums ir pagal gyvenamą vietą ji priklauso Kaži kada reik eit teirautis dėl priėmimo ir tikrai atsiliepkit dabartinių ketvirtokėlių mamytės, kokią mokytoją rekomenduotumėt
QUOTE(oilgirl @ 2009 03 20, 16:41)
Mamos, o ka darete su paruosiamukais?
LABAI lauksiu patarimo!
LABAI lauksiu patarimo!
Aš nuo rugsėjo vesiu sūnų į Ryto mokyklą paruošiamąją grupę - mokyklą pasirinkome dėl to kad vaikas labai jau nori ir pagrindinė priežastis kad šiuo metu jis lanko Ašrinės darželį, o dukra eis į Žvangutį - tai kad nereikėtų vaikų į skirtingus galus vežioti
Vakar buvau atviru duru dienoje busimiems pirmokams "Silainiu" vidurineje.
Apsisprendziau, kad siais metais savo mergyte vesiu i paruosiamuku grupe darzelyje, o nuo kito rugsejo zygiuosim i vidurine. MAn patiko
Apsisprendziau, kad siais metais savo mergyte vesiu i paruosiamuku grupe darzelyje, o nuo kito rugsejo zygiuosim i vidurine. MAn patiko
mamytės gal žinot kada atviru durų diena Ryto mokykloj?
ir gal pagaliau atilieptu ketvirtoku mamytės
ir gal pagaliau atilieptu ketvirtoku mamytės
QUOTE(oilgirl @ 2009 03 27, 12:05)
Vakar buvau atviru duru dienoje busimiems pirmokams "Silainiu" vidurineje.
Mes irgi buvom ir dabar jau galutinai apsisprendėm ir jau prašymą parašėm
tikrai, kad jo..... ir as sugalvojau pasirinkt info apie mokyklas, o cia nelabai kas yra...
QUOTE(azen @ 2009 03 30, 13:46)
tikrai, kad jo..... ir as sugalvojau pasirinkt info apie mokyklas, o cia nelabai kas yra...
mire čia viskas beto jau ir neaktualu tas Mašiotas beveik apsisprendėm vest į Ryto mokykla
valiojau sužinojau kada ryto mokykloj bus atviru durų diena varysim į svečius