Įkraunama...
Įkraunama...

Pradine m-kla Kaune: Mašioto ar Ryto?

mmm joooooo...............................
Atsakyti
Mano dukra dabar yra pirmoke,eina i Ryto mokyklele,kolkas esu patenkinta ir mokykla ir mokytoja.Yra daug uzklasiniu uzsiemimu,kurie yra nemokami.Kazkas rase kad prailginta grupe kainuoja 200 lt.,tai visai netiesa,ji kainuoja 80 lt.Rinkliavos ,kaip ir minejo priklauso nuo tevu susitarymo.Del pareiskimu rasymo tai kaip pernai tai buna paskirta viena diena pareiskimu priemimui,pirmumo teise turi paruosiamos klases vaikuciai,po to tai mokyklai priklausantis namu gyventojai,buna iskabinti net namo numeriai kurie priklauso Ryto mokyklai,o visi kiti eina pagal pazintis,ir pagal likusias laisvas vietas.
Atsakyti
o gal atsilieps mamytės kuriu vaikai ketvirtokai? gal galit rekomenduot mokytoju? smile.gif
Atsakyti
Mamos, o ka darete su paruosiamukais?
As nezinau, ar man savaja palikti darzelyje "Zvangutis" ir po to leisti i vidurine, ar vesti i Prano Masioto (Ryto nepriklauso pagal neporini namo numeri biggrin.gif ).

LABAI lauksiu patarimo!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš ir ruošiuos leisti į Mašioto vidurinę savo dukriuką, nepaisant visokių nuomonių 4u.gif Mano keletą pažįstamų veda į šia mokyklėlę, ir visos patenkintos rolleyes.gif
be to mums ir pagal gyvenamą vietą ji priklauso 4u.gif Kaži kada reik eit teirautis dėl priėmimo g.gif ir tikrai atsiliepkit dabartinių ketvirtokėlių mamytės, kokią mokytoją rekomenduotumėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(oilgirl @ 2009 03 20, 16:41)
Mamos, o ka darete su paruosiamukais?
As nezinau, ar man savaja palikti darzelyje "Zvangutis" ir po to leisti i vidurine, ar vesti i Prano Masioto (Ryto nepriklauso pagal neporini namo numeri biggrin.gif ).

LABAI lauksiu patarimo!

Aš nuo rugsėjo vesiu sūnų į Ryto mokyklą paruošiamąją grupę - mokyklą pasirinkome dėl to kad vaikas labai jau nori ir pagrindinė priežastis kad šiuo metu jis lanko Ašrinės darželį, o dukra eis į Žvangutį - tai kad nereikėtų vaikų į skirtingus galus vežioti smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau atviru duru dienoje busimiems pirmokams "Silainiu" vidurineje.
Apsisprendziau, kad siais metais savo mergyte vesiu i paruosiamuku grupe darzelyje, o nuo kito rugsejo zygiuosim i vidurine. MAn patiko biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
mamytės gal žinot kada atviru durų diena Ryto mokykloj?

ir gal pagaliau atilieptu ketvirtoku mamytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oilgirl @ 2009 03 27, 12:05)
Vakar buvau atviru duru dienoje busimiems pirmokams "Silainiu" vidurineje.
Apsisprendziau, kad siais metais savo mergyte vesiu i paruosiamuku grupe darzelyje, o nuo kito rugsejo zygiuosim i vidurine. MAn patiko biggrin.gif  ax.gif

Mes irgi buvom ir dabar jau galutinai apsisprendėm ir jau prašymą parašėm ax.gif
Atsakyti
tikrai, kad jo..... ir as sugalvojau pasirinkt info apie mokyklas, o cia nelabai kas yra...
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 03 30, 13:46)
tikrai, kad jo..... ir as sugalvojau pasirinkt info apie mokyklas, o cia nelabai kas yra...

mire čia viskas doh.gif beto jau ir neaktualu tas Mašiotas beveik apsisprendėm vest į Ryto mokykla rolleyes.gif
Atsakyti
valiojau sužinojau kada ryto mokykloj bus atviru durų diena clap.gif varysim į svečius bigsmile.gif
Atsakyti