Įkraunama...
Įkraunama...

Pradine m-kla Kaune: Mašioto ar Ryto?

Asmeniskai apie sita mokykla nieko nezinau nes kol kas dar neaktualu bet siulau uzeiti i Silainiskiu skyreli (ten kur bendrauja kaimynai) gal rasi kas tau pagelbes informacija 4u.gif
Atsakyti
buvau , ir ten nieko gero sad.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Mano didžioji lanko, kaip ir patenkinti wink.gif leidau, nes mokykla arti namų. Klases reikia remontuoti patiems, tai daro kiekvienais metais pirmokai. Į klasės fondą rinkome po 50 Lt smulkioms išlaidoms.
Vaikus vietoj kūno kultūros kelis mėn. veda į Šilainių baseiną thumbup.gif
Prailginta grupė kainuoja 200 Lt, pietų kainos nežinau, manoji nevalgo mokykloje.

Apskritai, daug kas nuo mokytojo priklauso wink.gif kaip su vaikais užsiima, kokia papildoma veikla...

Kiek girdėjau iš kitų mamų, tai nieko gero toje klasėje, kuri pagal Valdorfą dirba, ta prasme, ta mokytoja ne kokia. Jos vardo nežinau, čia nuogirdos, mano pačios nepatikrintos blush2.gif

Tai tiek tų žinių ax.gif
Atsakyti
hmm matai kaip įdomiai , taip ramiai parašei lig eilinė mokykla būtu be jokių ten uti puti kaip visi aprašinėja, tai tik po 50lt ir viskas? g.gif: na aš jau rimtai galvoju vest į ryto vis dėl to nes prisiklausiau visko sugalvojau kad žmonės ne šiaip sau kalba ir baisoka pasidarė.. juolab ne turčiai esam kad po daug duot tai nesinori kad dėl to kiltu nesklandumu.. sad.gif o kelintokai jus jau? gal kokia mokytoja galit rekomenduot? mums būtu nerealu ten mokytis nes gyvenam prie pat..
Atsakyti
Savo vaiką leidžiu į Mašioto mokyklą ir nesu nei advokatė nei dar ten kažkokia, bet man asmeniškai daug pasako kai tokie išsilavinę tėvai renkasi mokyklą, vadinasi ji verta dėmesio.
Pirmus dvejus metus buvau labai patenkinta ir mokslais ir popamokine veikla nebuvo jokiū rūpesčių. Piniginės rinkliavos tai tik tėvų klausimas, niekas nei direktorė, nei mokytoja nei dar kas nors "iš viršaus" neprimeta po kiek rinkti.
Taip direktorė griežta ir atvira, be jokių nutylėjimų, bet man toks vadovas yra pats geriausias, kuris nebijo pasakyti tiesiai, gal ir ne pačius maloniausius dalykus, o ne toks kuris vis šypsosi ir viskas gerai, nors to realiai nėra.
Nedidelės problemos yra su maitinimu: kaina nelabai atitinka kokybę taip bent iš vaiko atsiliepimų susidarau nuomonę, bet mano kai nelabai valgus tai perdaug nekreipiu dėmesio.
Šiek tiek kilo problemų su anglų papildomu ugdymu, man nepatiko bet čia man asmeniškai, o tuo labiau kai vaikas nelabai trykšta noru mokslams.
Bet labiausiai patinka mokytojos tikrai rodo dėmesį, vyksta konsultacijos bandoma spręsti problemas.
O su Ryto mokykla susidūriau tuomet kai norėjau ten savo vaiką leisti, tai nuėjau balandžio berods 29 ir 30, tai man kategoriškai buvo pasakyta viskas pavėlavote, nors priėmimas teisiškai galimas buvo tik po gegeužės 01 dienos, ir direktorė labai nemaloniai pareplikavo, po to po kiek laiko iš pažįstamų sužinojau, kad kai kurios mokytojos vaikams tranko per rankas, kad drausmingi būtų o vaikai pasiskundė tik pabaigus tą mokyklą, tai ką aš žinau. Tik tiek kad visur visko yra
Atsakyti
QUOTE(Irmaite @ 2009 03 17, 10:44)
O su Ryto mokykla susidūriau tuomet kai norėjau ten savo vaiką leisti, tai nuėjau balandžio berods 29 ir 30, tai man kategoriškai buvo pasakyta viskas pavėlavote, nors priėmimas teisiškai galimas buvo tik po gegeužės 01 dienos, ir direktorė labai nemaloniai pareplikavo, po to po kiek laiko iš pažįstamų sužinojau, kad kai kurios mokytojos vaikams tranko per rankas, kad drausmingi būtų o vaikai pasiskundė tik pabaigus tą mokyklą, tai ką aš žinau. Tik tiek kad visur visko yra

hmmm kodėl tada čia nieko panašaus neparašė nei viena mama o va apie mašiota pasisakė dauguma neigiamai? g.gif
Atsakyti
Prašau neįsižeisti, aš tik savo patirtį aprašiau ir nuomonę 4u.gif
Atsakyti
ne ne jokių budu , tik man įdomu kaip sakot SAVO patirti tai jūsų vaikas gavo per nagus kad geresnis buūtu ar čia šiaip kažkas iš lempos prikalbėjo? g.gif
Atsakyti
Ne šiaip ir ne kažkas. Mano vieni pažįstami leido savo vaiką į Ryto pradinę ir būtent jie labai gerai atsiliepdavo apie mokyklą, tuo labiau, kad rekomendavo ir mokytoją kuri jų vaiką mokė, bet po to kai vaikas baigė mokyklą tai jis pats ir papasakojo, kad nėra ten jau taip gerai kaip mama pasakoja ir papasakojo kad ir per nagus gaudavo ir bausmės griežtos būdavo,
Atsakyti
gali but tik keista kad niekas nieko panašaus net nesimindavo..g.gif:
Atsakyti
Kiek žmonių - tiek ir nuomonių mirksiukas.gif Aš girdėjau daug neigiamų atsiliepimų apie Mašioto mokyklą, o apie Ryto tik teigiamus, pasirodo kiti kalba atvirkščiai. Mano sesuo lanko Ryto pardinę - jokių problemų, o apie rankų trankymą tai net kalbų būti negali.
Nuo rugsėjo 01 mano sūnus keliaus į Ryto pradinę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmaite @ 2009 03 18, 11:28)
Ne šiaip ir ne kažkas. Mano vieni pažįstami leido savo vaiką į Ryto pradinę ir būtent jie labai gerai atsiliepdavo apie mokyklą, tuo labiau, kad rekomendavo ir mokytoją kuri jų vaiką mokė, bet po to kai vaikas baigė mokyklą tai jis pats ir papasakojo, kad nėra ten jau taip gerai kaip mama pasakoja ir papasakojo kad ir per nagus gaudavo ir bausmės griežtos būdavo,

Jisai tik vienas gaudavo per nagus? Na daleiskim, kad taip ir buvo. Bet jei visi vaikai gaudavo, tai tikrai anksciau apie tai butu suzinoje tevai. Nes tokius dalykus nelabai nusleptum. Tik nepagalvokite, kad as jumis netikiu. Cia tiesiog mano pamastymai. Mano vaikas lanko visai kita mokykla. Bet jei dazniau lankaisi mokykloje, bendrauji su vaiku, tai tikrai zinai, kuri mokytoja (ne tik ju)dazniau saukia, kuri sasiuvinius meto ir t.t. Vaikai labai visko daug mato ir zino, tik ne viska sureiksmina ir papasakoja.
Atsakyti