Jau skirtumu tikrai matyti tarp siu dvieju mokyklu. Patys pagrindiniai, tai renkamos pinigu sumos ir direktores naglumas.
QUOTE(Irmaite @ 2007 09 06, 08:52)
Pernaiprailginta grupe buvo 50 Lt, įdomu kodėl pabrango du kartus.
nes nebereikai moketi uz moksla 30lt kaip buvo pernai(pernai uzgrupe buvo 50,o siemet 100lt)
Sveikos mamos,
planuoju savo sūnų leisti į Ryto pradinę mokyklą. Mokyklos internetiniame puslapyje sužinojau, kad pirmokus turės šios mokytojos: Nijolė Balužytė, Ingrida Ūsienė ir Aušra Juškienė.
Gal ką žinote apie šis mokytojas? Gal pas kurią nors jau mokėsi ar mokosi Jūsų vaikučiai? Kurią patartumėte rinktis?
planuoju savo sūnų leisti į Ryto pradinę mokyklą. Mokyklos internetiniame puslapyje sužinojau, kad pirmokus turės šios mokytojos: Nijolė Balužytė, Ingrida Ūsienė ir Aušra Juškienė.
Gal ką žinote apie šis mokytojas? Gal pas kurią nors jau mokėsi ar mokosi Jūsų vaikučiai? Kurią patartumėte rinktis?
Mane taip pat domina tie patys klausimai kaip ir siu dvieju mamyciu. Kokia mokytoja patartumet ir apie stafkes...
QUOTE(Irmaite @ 2007 09 06, 10:52)
Pernaiprailginta grupe buvo 50 Lt, įdomu kodėl pabrango du kartus.
O siemet 200 prailginta grupe
nežinau pažiūrėjau lig tokios temos neradau arba ji jau beviltiškai mirusi ir pasenusi , kuriu nauja su viltim kad nemirs ir ne pasens tai gi mamkos Jūsų potyriai man aukso vertės tai berkit motiną tiesa apie šią mokyklėle , žadam kraustytis į namą priešais šia mokykla butu patogu ten leisti vaiką .
rūpi viskas , rinkliava, mokytojos, tvarką, prieš kiek laiko dokus priduot reikia ir ttt.nu žodžių visus už ir prieš gandus ir tiesą viska , viska o gal tuo pačių ir kaimynių sau susirasiu iš anksto
rūpi viskas , rinkliava, mokytojos, tvarką, prieš kiek laiko dokus priduot reikia ir ttt.nu žodžių visus už ir prieš gandus ir tiesą viska , viska o gal tuo pačių ir kaimynių sau susirasiu iš anksto
tipo niekas nevedat į šią mokyklą? ar tiesiog tingit pagelbėt man?
nu tylėkit tylėkit... o svarbiausia moderatoriai kažkodėl atsisako trint šita temą
http://www.supermama...showtopic=55220
apie Masioto mokykla
apie Masioto mokykla
QUOTE(skarinka @ 2008 12 01, 17:19)
pasenusi info man reikia naujos , o ten niekas nesilanko