Įkraunama...
Įkraunama...

Pradine m-kla Kaune: Mašioto ar Ryto?

Musu vienas sunus jau baige masiotyne,bet ne pagal Voldorfa.Visokiu vaiku buvo ir gerai besimokanciu ir visai prastai.Cia greiciau nuo vaiko priklauso.Bet kai isejo i Basanaviciaus,tai mokytojos nelabai kaip atsiliepe apie masiotukos.Nuomone tokia,kad ateina nedrausmingi ir tikrai prasciau paruosti nei is Ryto pradines.Cia tik direktores propaganda,kad labai jau gerai paruosiami vaikai-realiai situacija kitokia.
Atsakyti
Selena, o kodėl jūs vis tiek tada į Mašioto mokyklą stojot, o ne į Ryto? unsure.gif Beje, ar nusprendėt likti, ar kur kitur perėjot?
Atsakyti
Mums cia pat namai smile.gif ,nereikia per gatve eiti,o Ryto jau per gatve ir labai didele.Nenoreciau keturis metus kiekviena diena eiti i mokykla smile.gif

Jei gyventume,kur nors toliau,tai jau tikrai neitume.
Atsakyti
Matau Selena su situacija susipazinus gerai.Istikruju pradzioje masiote viskas ir gerai ir idomu atrodo.Bet paskui suvoki,kad pagrindinem disciplinom demesio mazoka.As suprantu,kad plaukimas,ciuozimas,keramika,anglu,vokieciu kalbos labai gerai,bet vargsui pirmokeliui labai viskas susimala i viena kruva,o rasymas ir skaiciavimas tik pratybu lygyje ir lieka unsure.gif
Atsakyti
Nu kas del anglu,tai tikrai thumbup.gif .Vyresnis sunus ir toliau sustiprintu lygiu mokosi Basanaviciaus m-loje.Problemu jokiu.Bet cia priklauso ir nuo mokytojos.Ju grupei pasiseke,o kitai ne kas -keitesi mokytojos ir nelabai isaiskindavo...Kai nuejo i 5klase Basanaviciaus m-loje,tai anglu mokytoja uz galvos susigriebe.Nesuprato,ko tie vaikai buvo mokomi.
Tai gi viskas priklauso nuo vaiko smegenines ir mokytojo.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Mokslo metai prasidėjo, vaikas patenkintas, o aš jau pradėjau skaičiuoti kiek mums kainuos vaiko mokslai Mašioto mokykloje.
Pirmosios įmokos:

20,- (petūs savaitei) x 4 =80,-
100,- (prailginta grupė)

Taigi jau 180 Lt doh.gif , įdomu kiek mėnesio pabaigoj susidarys blink.gif
Atsakyti
Pernaiprailginta grupe buvo 50 Lt, įdomu kodėl pabrango du kartus.
Atsakyti
QUOTE(happy_mammy @ 2007 09 04, 08:49)
Sveiki  4u.gif  Mokslo metai prasidėjo, vaikas patenkintas, o aš jau pradėjau skaičiuoti kiek mums kainuos vaiko mokslai Mašioto mokykloje.
Pirmosios įmokos:

20,- (petūs savaitei) x 4 =80,-
100,- (prailginta grupė)

Taigi jau 180 Lt doh.gif , įdomu kiek mėnesio pabaigoj susidarys blink.gif

Dar anglu burelis 20 Lt biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mamos ,matau visokiu nuomoniu apie Masiota,bet mano panele antroke,nu del mokslo tai tikrai negaliu pasakyti kad jie ten nesimokina ,anglu tai isvis thumbup.gif ir mokina ir kaip antroke tai tikrai daug zino ,o juk dar tik pradzia.As esu patenkinta mokytoja,aisku reik reguoti ir i mokytojos rasomus zenklus(p,g irt.t)nes vaiku tikrai yra visokiu,o rinkliavos priklauso ir nuo paciu teveliu sakykit garsiai savo nuomone ir manau rasit kompromisa.
Atsakyti
QUOTE(renaciukas2 @ 2007 10 11, 11:34)
4u.gif sveikos mamos ,matau visokiu nuomoniu apie Masiota,bet mano panele antroke,nu del mokslo tai tikrai negaliu pasakyti kad jie ten nesimokina ,anglu tai isvis  thumbup.gif ir mokina ir kaip antroke tai tikrai daug zino ,o juk dar tik pradzia.As esu patenkinta mokytoja,aisku reik reguoti ir i mokytojos rasomus zenklus(p,g irt.t)nes vaiku tikrai yra visokiu,o rinkliavos priklauso ir nuo paciu teveliu sakykit garsiai savo nuomone ir manau rasit kompromisa.

Anglų puikiai, o lietuvių, matematika? Kai tenka susidurti su vaikais penktoje klasėje - baisu, nes anglų žinios geresnės nei lietuvių kalbos, apie rašymą tai iš viso tyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2007 10 12, 16:17)
Anglų puikiai, o lietuvių, matematika? Kai tenka susidurti su vaikais penktoje klasėje - baisu, nes anglų žinios geresnės nei lietuvių kalbos, apie rašymą tai iš viso tyliu doh.gif

as manau kad cia priklauso nuo mokytojos,nes maniske tai raso ir graziai ir neblogai,aisku priklauso ir nuo pacio vaiko,mums parodo ir ju diktantus ir skaiciavimo testus viskas lyg ir thumbup.gif ,aisku matysim kas bus veliau, cia tik mano nuomone, as jos tikrai niekam nepersu mums kolkas cia patinka
Atsakyti
Nereikia tik galvoti, kad vienoje mokykloje viskas gerai, o kitoje viskas blogai. Mano du vaikai baigė Mašioto pradinę, galiu pasakyti, kad joje yra daug gerų dalykų:Būreliai, daug kelionių po Lietuvą ir ne tik. Tačiau per tuos metus pasitaikė visko:ir abejingumo, ir nesusiptatimų.
Nemanau, kad Ryto mokykloje būtų kas kitaip. Ten taip pat dirba tokie pat mokytojai. Renkantis mokyklą svarbiausia pasirinkti gerą mokytoją, nes toje pačioje mokykloje gali būti stiprių ir silpnų mokytojų.
Atsakyti