Nuo kito rudens reikes leisti dukra i pradine mokykla. Mane domina Masioto ir Ryto. Gal kas vedat Patarkit kuri mokytoja gera
Busiu dekinga uz bet kokia nuomone
Negi niekas neveda
Jei dabar man reiktų vest savo vaiką, tai tik į "Ryto", nes Mašiote
QUOTE(arfa @ 2005 12 01, 12:44)
Jei dabar man reiktų vest savo vaiką, tai tik į "Ryto", nes Mašiote
Bet kodel? O gal kokia mokytoja zinai Ryto pradineje?
Rodos pirmokus turės Daiva Ji organizuoja Rytukų mokyklėlę, kur forume aprašoma.
QUOTE(arfa @ 2005 12 01, 20:28)
Rodos pirmokus turės Daiva Ji organizuoja Rytukų mokyklėlę, kur forume aprašoma.
Gal gali nuoroda idet, nes pirma karta apie tai girdziu. Aciu
Čia forume antraštė "Ankstyvasis ugdymas" mokyklėlės ir būreliai.
P. Mašioto pradinė - puiki mokykla Mano vaikas baiginėja 4 klasę. Labai patenkinti. Puiki atmosfera, geros mokytojos, jos nuolatos skatinamos tobulintis. Musu klase dalyvauja kazkokiame bandomajame reformos projekte, tai dirbama labai kurybiskai.
Laba diena,
Mano nuomone tai rinkitės ne mokyklą, o mokytoją.Pasiklausinėkit gal kas kokią pažįsta, ar vaikai lankė. Nes mes pasirinkom "Ryto" pradinę ir papuolėm pas tokią mokytoją, kad pusė klasės tėvų vaikus į kitą mokyklą pervest galvojo. Kadangi susidarė tokia situacija, tai direktorė atsižvelgusi į tėvų nuomonę pakeitė mokytoją. Nors girdėjau, kad ir dar vienoje klasėje panašios problemos buvo, bet ten mokytoja ta pati liko.
Mano nuomone tai rinkitės ne mokyklą, o mokytoją.Pasiklausinėkit gal kas kokią pažįsta, ar vaikai lankė. Nes mes pasirinkom "Ryto" pradinę ir papuolėm pas tokią mokytoją, kad pusė klasės tėvų vaikus į kitą mokyklą pervest galvojo. Kadangi susidarė tokia situacija, tai direktorė atsižvelgusi į tėvų nuomonę pakeitė mokytoją. Nors girdėjau, kad ir dar vienoje klasėje panašios problemos buvo, bet ten mokytoja ta pati liko.
QUOTE(drugeliukassss @ 2006 07 06, 13:20)
Laba diena,
Nes mes pasirinkom "Ryto" pradinę ir papuolėm pas tokią mokytoją, kad pusė klasės tėvų vaikus į kitą mokyklą pervest galvojo. Kadangi susidarė tokia situacija, tai direktorė atsižvelgusi į tėvų nuomonę pakeitė mokytoją. Nors girdėjau, kad ir dar vienoje klasėje panašios problemos buvo, bet ten mokytoja ta pati liko.
Nes mes pasirinkom "Ryto" pradinę ir papuolėm pas tokią mokytoją, kad pusė klasės tėvų vaikus į kitą mokyklą pervest galvojo. Kadangi susidarė tokia situacija, tai direktorė atsižvelgusi į tėvų nuomonę pakeitė mokytoją. Nors girdėjau, kad ir dar vienoje klasėje panašios problemos buvo, bet ten mokytoja ta pati liko.
Oi, drugeliukassss o galima paklaust koka mokytoja, jei nepaslaptys, aktualu
Labas,
Nenorėčiau taip viešai mokytojos pavardės rašyti, gal jai žmogiškų problemų yra kad ji tokia nesivaldanti. Jai domina kad vaikas pas tą pačią nepapultų tai parašyk į až atsakysiu. Bet kiek žinau ji toj mokykloj nebedirbs.
Nenorėčiau taip viešai mokytojos pavardės rašyti, gal jai žmogiškų problemų yra kad ji tokia nesivaldanti. Jai domina kad vaikas pas tą pačią nepapultų tai parašyk į až atsakysiu. Bet kiek žinau ji toj mokykloj nebedirbs.
Mes nuo rugsejo einam Ryto pardien mokykla man viskas patinka, tik maistas nelabai nepatinka kad maistas yra veziojamas, o ne ruosiamas mokykloje..... bet kiek zinau, daugelyje mokyklu tai daroma... kaip gaila kad del tokio maisto kencia musu vaiku skrandziai
Musu mokytoja SUPER Mergaite tikrai noriai eina i mokykla.... po 4metu galesiu drasiai rekomenduoti musu moytoja kitiems vaikuciams
Musu mokytoja SUPER Mergaite tikrai noriai eina i mokykla.... po 4metu galesiu drasiai rekomenduoti musu moytoja kitiems vaikuciams