Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Katherina @ 2010 02 11, 22:24)
Merginos, ar to hormonus tvarkančio mišinuko krūtinei kvapas ir Jums ne prie širdies, ar tik mane vieną jis vimdo  Ar čia gali būti dėl to, kad su sviestmedžiu ir erškėtuogių al.dariau?

Sviestmedis su pelargonija tai ir mane turbut zudytu blush2.gif
Pelargoniju EA yra bene baisiausias kvapas, su kuriuo per daugiau nei metus laiko taip ir nesusidraugavau doh.gif
Ylang ylang dievinu, turbut todel ir pasitepu kartais siuo misiniu
Kita vertus ir ersketuogiu aliejus turi gan stipru kvapa g.gif -zodziu visi tavo ppanaudoti aliejai turi gan stiprius kvapus, tad ju visu misinys tikrai gali vimdyti

QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 22:31)
turiu toki klausima ar tarkim is vaistines perkant gydomaji medetku tepala ji galima laikyti naturaliu  nes ziema jis vienintelis, kuris man padeda issausejusiom rankom, bet pamasciau siandien, kad gal jis man labiau kenksmigas nei naudingas 

tai paziurek sudeti ir pati analoga susimakaluok mirksiukas.gif

QUOTE(Violetke @ 2010 02 11, 23:40)
Kiek laseliu vit. E reiketu deti i 35 ml savos gamybos kremo, kad nepadauginti? 

E nepakenks, bet 3 lasu uztektu

QUOTE(Chippie @ 2010 02 12, 01:17)
neseniai prigriebiau pelargonijo hidrolata, tai noreciau pasitikslinti ar man vienai jis smirda??? koks jo kvapas turetu buti?? man toks "nekvepiantis"

pelargoniju hidrolato kvapas, lyginant su EA visai malonus cool.gif

QUOTE(Odora @ 2010 02 12, 13:01)
tikrai skirtingai man tie apelsino ziedu irgi kazkoks siaubas, kaip ernesin migrena garantuota, o palergonijos ea nuostabiausias kvapas  cia idomu pagal kokias cakras, karmas ar zodiako zenklus priklauso

Tik neisizeisk, bet man teko dalyvauti viename renginyje, ir ten buvo kalbama apie kambarinius augalus, ju poveiki ir t.t., tai pasake, kad jei zmogui patinka pelargoniju kvapas -tai tokie zmones turetu susirupinti savo nervais ax.gif - tokia isvada buvo pagrista Vokietijoje atliktais tyrimais.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 12, 13:45)
As irgi maciau, kad vit E alieju galima naudot viena.
O gal priklauso ir nuo to vit E koncentracijos ...
idomu butu pasiskaityt apie tai daugiau. as visada isivaizdavau, kad nieko tokio, kad aliejus keicia savo konsistencija kintant temperaturai. aliejui susilus jis gi vel igauna pirmine isvaizda. Butu gerai zinot, kaip istikruju..

Aisku, nenumirsi, gal net visai nieko blogo neatsitiks viena kita karta, bet uztenka zinoti atvejus,

Cia turbut svarbu kokiu budu tas buvis kinta, ar naturaliai, ar kisant ji i saldytuva, arba temperatura. Nes prie 0 temperaturos ir avokadu aliejus sukieteje, bet as ir intike esu skaiciusi, ir Laime yra minejusi, kad avokadu aliejaus nelaikyti saldytuve, nes gerosios medziagos nukris i nuosedas.
Ar tas pats galioja ir kitiems aliejams, tikrai nezinau, bent jau kokosams manau tas gal ir negalioja, nes jei jie atlaiko auksta kaitinima, tai gal ir zemesne tempa atlaiko.

Gitana is KN, kuri lyg ir chemike, ir pati muilus verda sake, kad ji jau kita diena naudoja puode likusi muila -tiesiog ipila vandens, atskiedzia ir panaudoja grindu, ranku plovimui - a la skysta muila padaro

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 12, 13:57)
(As pvz nezinojau, kad yra zmones, kurie surinkineja panaudotus muiliukus viesbuciuose po sveciu isvykimo ir juos maisais siuncia i afrika. kai europoje gyveni, sunku pagalvot apie tokius dalykus, ane?)

Sakyciau Europoje zmones apie Afrika labai daug ko nezino, nekalbu apie tai, kad kai kurie net nezino kur ta afrika lotuliukas.gif, bet apie ten egzistuojancias bado, ligu, skurdo problemas bei vaiku mirtingumo masta, nes tevai tiesiog neisgali sumoketi 2 $ uz skiepa, kuris padetu ju vaikams bent jau sulaukti 5 verysad.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 12, 14:59)
nakciai uzsitepiau tamanus..ryte veidas degte dege...raudonas koks dar nk nebuvo  db tepu aloe geli...ir kaip tycia ramuneliu h pasibaige....ka galeciau pasidaryt? ...zinau kad kalbeta buvo, bet kai paciai nereikejo, tai ir praleidau...

nepopuliarus sprendimas - nedaryti nieko bent jau diena, ir leisti odai aprimti

QUOTE(bituteba @ 2010 02 12, 15:16)
1. del savaiminio idegio: rodos radau KN
kaip jums toks misinukas ? ar matosi efektas ? as jau labai isbalus, i soliariumus neinu, o ir pavasario saule labai nepiknaudziausiu, nes esu  nestuke.gif ir dar strazdanota 

jis neskirtas idegiui suteikti (bent jau as kiek esu juo tepusis, tai tikrai ne karto neparudau schmoll.gif ), skirtas - pries deginimasi sauleje pasitepti, kad graziau idegtum.
ten yra Morku kremo receptukas, kuris neva suteikia lengva idegio efekta, ji ketinu pagaminti gal koki antradieni, tada galeciau ir parasyti ar realiai jis ka nors pakeicia, nes ten eina 3 "morkos" ir saltalankiu aliejus. Saltalankiu aliejus siaip tai dazo oda biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2010 02 12, 15:27)
Aš ten nebežiūriu po to karto, kai kažkada įdomumo dėlei naršiau po Loreal produktus ir užmačiau, kad vieną iš kenksmingų medžiagų (labai gaila, kad dabar nebepamenu kokią , kuri gali sukelti akių kažkokį sutrikimą jie pažymėjo kaip "neidentifikuotas". Tai ko norėt, iškart geras daiktas juk gaunas su žemo kenksmingumo įvertinimu Be to, jie, kiek pastebėjau, daugumą natūralių ingredientų žymi kaip alergenus ir t.t

drinks_cheers.gif tikrai taip, jiems visi naturalus produktai yra kenksmingi sveikatai, nes gali alergizuoti, o L'oreal ir avon tiesiog puikus produktai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 12, 16:55)
Sviestmedis su pelargonija tai ir mane turbut zudytu  blush2.gif
Pelargoniju EA yra bene baisiausias kvapas, su kuriuo per daugiau nei metus laiko taip ir nesusidraugavau  doh.gif

Man tas pats, pelargonijų EA kvapas - siaubas doh.gif Maišiau tą mišinuką su tamanais, tai iš vis numirt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 12, 13:06)
A po jo atseit putlesnė atrodo biggrin.gif

nzn cia gal kaip folklore suk suk rateli suk i viena puse blush2.gif

QUOTE(sprinza @ 2010 02 12, 13:29)
O man ir palergonijų hidrolatas kvepia, tokia švelni gaiva lyginant su šlamučio, nors ir šis nieko, bet riūgštele duslia paneša... bet kai žinau, kad gėrį ant savęs dedu, tai ir kvapai pagerėja  thumbup.gif

o as jauciu mesiu i sona sita hidrolata, nes juo pasipurskus, jauciuosi lyg prarugusiu grindu skuduru gavus per veida. Zodziu smira ir nervina.

man labai svarbu kvapai, nors ir geras dalykas, bet jei smirda tai jokio gerio as is jo nepasiimsiu, nes busiu pikta ir susinervinus.
Atsakyti
o man pelargoniju kvapas patinka, bet as ir neneigiu kad nervuota esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 12, 16:55)
Tik neisizeisk, bet man teko dalyvauti viename renginyje, ir ten buvo kalbama apie kambarinius augalus, ju poveiki ir t.t., tai pasake, kad jei zmogui patinka pelargoniju kvapas -tai tokie zmones turetu susirupinti savo nervais  ax.gif - tokia isvada buvo pagrista Vokietijoje atliktais tyrimais.

nepopuliarus sprendimas - nedaryti nieko bent jau diena, ir leisti odai aprimti

bet pelargonijų EA yra išgaunamas ne iš mūsų kambarinių pelargonijų, tai vargu, ar problemų su nervais reiktų ieškoti ax.gif Plius, Odora ir kalbėjo ne apie kambarines gėles, o apie EA smile.gif

ta pati Laimė yra sakiusi, kad žmonės gali pelargonijas su rožėmis net supainioti, kalbant apie EA - nes neįgudusiai nosiai labai panašus kvapas smile.gif

ir aš noriu pasakyti, kad su sudirgusia oda geriau nieko nedaryti. Laukia keturios laisvos dienos - elkis su ja švelniai ir gerai išsimiegok. Pati šiandien miegojau kelias valandas, kažkokį sudirgimą, raudonas dėmeles kaip ranka nuėmė smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 12, 17:37)
man labai svarbu kvapai, nors ir geras dalykas, bet jei smirda tai jokio gerio as is jo nepasiimsiu, nes busiu pikta ir susinervinus.

tu apie šlamučių? Įmaišyk kremus gamindama, kvapas dingsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 12, 17:55)
Tik neisizeisk, bet man teko dalyvauti viename renginyje, ir ten buvo kalbama apie kambarinius augalus, ju poveiki ir t.t., tai pasake, kad jei zmogui patinka pelargoniju kvapas -tai tokie zmones turetu susirupinti savo nervais  ax.gif - tokia isvada buvo pagrista Vokietijoje atliktais tyrimais.

Mano isteriška kaimynė, kuri pilną laiptinę pelargonijomis apstačiusi yra puikus tokio tyrimo išvadų pavyzdys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 12, 13:06)
Reguliuoja, nors dažniau tai pasireiškia mažinimu biggrin.gif
"Aromaterapija huo A iki Ž" rašo, kad" galbūt oati svarbiausia kanangų aliejaus poveikio fizinei būsenai savybė - tai gebėjimas sulėtinti per dažną kvėpavimą ir širdies plakimą."
"Aromaterapijos paslaptys" kaip kitus panaudojimop būdus mini: "aukštas kraujospūdis, padažnėjęs pulsas, panikos priepoliai..."

kaip tau aciu, kad tai parasei 4u.gif pas mane daznokai buna, kad pulsas durniuoja, labai negera tuomet man , butinai ismeginsiu ylanga:) o juo pasitepti smilkinius, ar pagarinti geriau?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 12, 19:14)
o juo pasitepti smilkinius, ar pagarinti geriau?

jei tepsi, gal pirmiau kame praskiesk? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 02 12, 10:36)
Mano uošvio rankų oda irgi be proto sausa, tai jau sumąsčiau, kokį kremą jam darysiu : Kviečių gemalų aliejų maišysiu su migdolų aliejum (kviečių aliejaus dėsiu tik apie 10%), dėsiu šiek tiek sviestmedžio ir lašinsiu benzoino EA (na, receptas super paprastas, bet man, kaip pradedančiajai ir tokio per akis biggrin.gif )

Mergaites, norejau klaust, ar jus juos kazkaip pasildot, kad viskas susimaisytu?
Atsakyti
Uzsikabinau uz maceratu darymo doh.gif
Uzsimarinavau dar medetku ir nerolio. Nerolio tai is pradziu jokio kvapo neturejo, o po poros savaiciu taip saldziai su nedideliu karstelejimu pradejo kvepeti wub.gif
O mano medetkos tai tokiom saldziom zolem kvepia, visai ne kaip medetku arbata, pavyzdziui. Norejau paklaust tu, kurios turi tikra medetku fitoli, koki jis kvapa turi?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 12, 17:53)
Nidulia, tas misinukas krutinei man asmeniskai labai skaniai kvepia. Cia gal skonio reikalas, nes man tai ir ylang, ir pelargonijos ziauriai patinka  wub.gif Be to, gal dar priklauso, su kokiais baziniais daryta. As dariau su kakavos sviestu ir migdolu aliejum smile.gif

ai, jus mane visai supainiojote:) gal galite surasyti man ,blondinei, asmeniskai ta krutines tepamo stebuklo recepteli?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 12, 19:32)
Uzsimarinavau dar medetku ir nerolio.

kur gavai nerolio ir po kiek? biggrin.gif
Atsakyti