QUOTE(Katherina @ 2010 02 11, 22:24)
Merginos, ar to hormonus tvarkančio mišinuko krūtinei kvapas ir Jums ne prie širdies, ar tik mane vieną jis vimdo Ar čia gali būti dėl to, kad su sviestmedžiu ir erškėtuogių al.dariau?
Sviestmedis su pelargonija tai ir mane turbut zudytu
Pelargoniju EA yra bene baisiausias kvapas, su kuriuo per daugiau nei metus laiko taip ir nesusidraugavau
Ylang ylang dievinu, turbut todel ir pasitepu kartais siuo misiniu
Kita vertus ir ersketuogiu aliejus turi gan stipru kvapa -zodziu visi tavo ppanaudoti aliejai turi gan stiprius kvapus, tad ju visu misinys tikrai gali vimdyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 22:31)
turiu toki klausima ar tarkim is vaistines perkant gydomaji medetku tepala ji galima laikyti naturaliu nes ziema jis vienintelis, kuris man padeda issausejusiom rankom, bet pamasciau siandien, kad gal jis man labiau kenksmigas nei naudingas
tai paziurek sudeti ir pati analoga susimakaluok
QUOTE(Violetke @ 2010 02 11, 23:40)
Kiek laseliu vit. E reiketu deti i 35 ml savos gamybos kremo, kad nepadauginti?
E nepakenks, bet 3 lasu uztektu
QUOTE(Chippie @ 2010 02 12, 01:17)
neseniai prigriebiau pelargonijo hidrolata, tai noreciau pasitikslinti ar man vienai jis smirda??? koks jo kvapas turetu buti?? man toks "nekvepiantis"
pelargoniju hidrolato kvapas, lyginant su EA visai malonus
QUOTE(Odora @ 2010 02 12, 13:01)
tikrai skirtingai man tie apelsino ziedu irgi kazkoks siaubas, kaip ernesin migrena garantuota, o palergonijos ea nuostabiausias kvapas cia idomu pagal kokias cakras, karmas ar zodiako zenklus priklauso
Tik neisizeisk, bet man teko dalyvauti viename renginyje, ir ten buvo kalbama apie kambarinius augalus, ju poveiki ir t.t., tai pasake, kad jei zmogui patinka pelargoniju kvapas -tai tokie zmones turetu susirupinti savo nervais - tokia isvada buvo pagrista Vokietijoje atliktais tyrimais.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 12, 13:45)
As irgi maciau, kad vit E alieju galima naudot viena.
O gal priklauso ir nuo to vit E koncentracijos ...
idomu butu pasiskaityt apie tai daugiau. as visada isivaizdavau, kad nieko tokio, kad aliejus keicia savo konsistencija kintant temperaturai. aliejui susilus jis gi vel igauna pirmine isvaizda. Butu gerai zinot, kaip istikruju..
Aisku, nenumirsi, gal net visai nieko blogo neatsitiks viena kita karta, bet uztenka zinoti atvejus,
O gal priklauso ir nuo to vit E koncentracijos ...
idomu butu pasiskaityt apie tai daugiau. as visada isivaizdavau, kad nieko tokio, kad aliejus keicia savo konsistencija kintant temperaturai. aliejui susilus jis gi vel igauna pirmine isvaizda. Butu gerai zinot, kaip istikruju..
Aisku, nenumirsi, gal net visai nieko blogo neatsitiks viena kita karta, bet uztenka zinoti atvejus,
Cia turbut svarbu kokiu budu tas buvis kinta, ar naturaliai, ar kisant ji i saldytuva, arba temperatura. Nes prie 0 temperaturos ir avokadu aliejus sukieteje, bet as ir intike esu skaiciusi, ir Laime yra minejusi, kad avokadu aliejaus nelaikyti saldytuve, nes gerosios medziagos nukris i nuosedas.
Ar tas pats galioja ir kitiems aliejams, tikrai nezinau, bent jau kokosams manau tas gal ir negalioja, nes jei jie atlaiko auksta kaitinima, tai gal ir zemesne tempa atlaiko.
Gitana is KN, kuri lyg ir chemike, ir pati muilus verda sake, kad ji jau kita diena naudoja puode likusi muila -tiesiog ipila vandens, atskiedzia ir panaudoja grindu, ranku plovimui - a la skysta muila padaro
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 12, 13:57)
(As pvz nezinojau, kad yra zmones, kurie surinkineja panaudotus muiliukus viesbuciuose po sveciu isvykimo ir juos maisais siuncia i afrika. kai europoje gyveni, sunku pagalvot apie tokius dalykus, ane?)
Sakyciau Europoje zmones apie Afrika labai daug ko nezino, nekalbu apie tai, kad kai kurie net nezino kur ta afrika , bet apie ten egzistuojancias bado, ligu, skurdo problemas bei vaiku mirtingumo masta, nes tevai tiesiog neisgali sumoketi 2 $ uz skiepa, kuris padetu ju vaikams bent jau sulaukti 5
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 12, 14:59)
nakciai uzsitepiau tamanus..ryte veidas degte dege...raudonas koks dar nk nebuvo db tepu aloe geli...ir kaip tycia ramuneliu h pasibaige....ka galeciau pasidaryt? ...zinau kad kalbeta buvo, bet kai paciai nereikejo, tai ir praleidau...
nepopuliarus sprendimas - nedaryti nieko bent jau diena, ir leisti odai aprimti
QUOTE(bituteba @ 2010 02 12, 15:16)
1. del savaiminio idegio: rodos radau KN
kaip jums toks misinukas ? ar matosi efektas ? as jau labai isbalus, i soliariumus neinu, o ir pavasario saule labai nepiknaudziausiu, nes esu ir dar strazdanota
kaip jums toks misinukas ? ar matosi efektas ? as jau labai isbalus, i soliariumus neinu, o ir pavasario saule labai nepiknaudziausiu, nes esu ir dar strazdanota
jis neskirtas idegiui suteikti (bent jau as kiek esu juo tepusis, tai tikrai ne karto neparudau ), skirtas - pries deginimasi sauleje pasitepti, kad graziau idegtum.
ten yra Morku kremo receptukas, kuris neva suteikia lengva idegio efekta, ji ketinu pagaminti gal koki antradieni, tada galeciau ir parasyti ar realiai jis ka nors pakeicia, nes ten eina 3 "morkos" ir saltalankiu aliejus. Saltalankiu aliejus siaip tai dazo oda
QUOTE(Honey @ 2010 02 12, 15:27)
Aš ten nebežiūriu po to karto, kai kažkada įdomumo dėlei naršiau po Loreal produktus ir užmačiau, kad vieną iš kenksmingų medžiagų (labai gaila, kad dabar nebepamenu kokią , kuri gali sukelti akių kažkokį sutrikimą jie pažymėjo kaip "neidentifikuotas". Tai ko norėt, iškart geras daiktas juk gaunas su žemo kenksmingumo įvertinimu Be to, jie, kiek pastebėjau, daugumą natūralių ingredientų žymi kaip alergenus ir t.t
tikrai taip, jiems visi naturalus produktai yra kenksmingi sveikatai, nes gali alergizuoti, o L'oreal ir avon tiesiog puikus produktai