QUOTE(Satura @ 2010 02 12, 13:02)
ir ten anaiptol nebuvo gąsdinama, norint atbaidyti - kad žiūrėkit, apsideginsit, išsiplikinsit akis, tiesiog nupasakojo visą procesą kas ir kaip, parodė netgi foto
Žmogus kiekvienas turi pamąstyti, ar šita veikla jam. Aš, kaip kruopštumo pritrūkusi visame kame, tikrai nerizikuočiau imdamasi su šarmu gaminti muilus nuo pat pradžių
ir net pasidžiaugiau, kad čia SM nesu jokių muilų gamybų temų skaičiusi, nes objektyvus vaizdas, visgi, manau yra toks: tai pavojinga, nors ir labai žavu
bryyla galėtų sukurti tau atskirą skyrelį mūsų bloge
o idėja dėl Afrikos tai labai graži
teisingai
gasdint nereikia, bet reikia, kad zmogus suprastu su kuo turi reikala
yra SM tema apie muilus, yra
ji, tiesa, buvo daugiau apie muilu perlydyma. tada pries kokius 2 metus as atejau
su savo pasakojimais apie muilo gaminima is alieju ir sarmo, proceso nuotraukas buvau ikelus su aprasymais (toki tipo tutorial padarius). Kelios SM merginos bande, gamino.
Bet as apie tai ir rasiau - pamaciau ten keleta tokiu pasisakymu, kad nelabai noris ten daug rasyti ir skatinti, kad bedu per mane neprisidarytu
apie bryylos bloga labai gera ideja. tik gal man per daug garbes atskiras skyrelis. bet kokiame nors skyrelyje galeciau savo naujienas parasyti