Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 12, 14:17)
dar Satura berods minejo vaikiska logonos sampuna, kuris labai patiko, gal galima nuoroda? 4u.gif

jis taip atrodo, o juo prekiauja tie, kas prekiauja Logona - ekoeko, Rojaus sodas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 12, 13:02)
ir ten anaiptol nebuvo gąsdinama, norint atbaidyti - kad žiūrėkit, apsideginsit, išsiplikinsit akis, tiesiog nupasakojo visą procesą kas ir kaip, parodė netgi foto  bigsmile.gif Žmogus kiekvienas turi pamąstyti, ar šita veikla jam. Aš, kaip kruopštumo pritrūkusi visame kame, tikrai nerizikuočiau imdamasi su šarmu gaminti muilus nuo pat pradžių  blush2.gif

ir net pasidžiaugiau, kad čia SM nesu jokių muilų gamybų temų skaičiusi, nes objektyvus vaizdas, visgi, manau yra toks: tai pavojinga, nors ir labai žavu smile.gif

bryyla galėtų sukurti tau atskirą skyrelį mūsų bloge  4u.gif

o idėja dėl Afrikos tai labai graži  thumbup.gif

teisingai drinks_cheers.gif gasdint nereikia, bet reikia, kad zmogus suprastu su kuo turi reikala smile.gif

yra SM tema apie muilus, yra wink.gif ji, tiesa, buvo daugiau apie muilu perlydyma. tada pries kokius 2 metus as atejau smile.gif su savo pasakojimais apie muilo gaminima is alieju ir sarmo, proceso nuotraukas buvau ikelus su aprasymais (toki tipo tutorial padarius). Kelios SM merginos bande, gamino.
Bet as apie tai ir rasiau - pamaciau ten keleta tokiu pasisakymu, kad nelabai noris ten daug rasyti ir skatinti, kad bedu per mane neprisidarytu smile.gif

apie bryylos bloga labai gera ideja. tik gal man per daug garbes atskiras skyrelis. bet kokiame nors skyrelyje galeciau savo naujienas parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 12, 15:24)
jis taip atrodo, o juo prekiauja tie, kas prekiauja Logona - ekoeko, Rojaus sodas smile.gif

Man sitas sampunas ziauriai veldavo plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 11, 21:43)
Dovish, pas mane Farfalla putos nefiksuojančios, jos conditioning mouse, suteikia blizgesio, apimties ir puoselėja plaukus, na turėtų, taip rašo ant buteliuko. biggrin.gif

Na, tai koks poveikis ar suteikia apimties? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
nakciai uzsitepiau tamanus..ryte veidas degte dege...raudonas koks dar nk nebuvo blink.gif blink.gif unsure.gif db tepu aloe geli...ir kaip tycia ramuneliu h pasibaige....ka galeciau pasidaryt? ...zinau kad kalbeta buvo, bet kai paciai nereikejo, tai ir praleidau...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 12, 14:24)
pamaciau ten keleta tokiu pasisakymu, kad nelabai noris ten daug rasyti ir skatinti, kad bedu per mane neprisidarytu smile.gif

apie bryylos bloga labai gera ideja.

tada nujaučiu, koks ten lygis... ax.gif

aišku, kad gera - tu gi faktiškai SM nauju natūralisčių judėjimu tapai wub.gif Jei čia nebus galima apie tai rašyti, tai tik nuostolis forumui smile.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 12, 14:26)
Man sitas sampunas ziauriai veldavo plaukus  doh.gif

o man jis buvo idealus tongue.gif Bet aš neturiu tokios problemos, kaip plaukų vėlimasis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 12, 16:02)
o man jis buvo idealus tongue.gif Bet aš neturiu tokios problemos, kaip plaukų vėlimasis  rolleyes.gif

Mano plaukai pakankamai ilgi, gal del to ax.gif
Atsakyti
sveikos, mergikes,

skaitineju sita tema jau antra savaite. ziauriai susidomejau ir jungiuosi prie jusu smile.gif stwengiausi perskaityti kuo daugiau, kad neklausineti bereikalingu klausimu, taciau 53 temas perskaityti neturiu galimybes 4u.gif
noriu paklausti jusu:
1. del savaiminio idegio: rodos radau KN
Bronzinės odos aliejus, 100ml
Nerafinuoto sezamų aliejaus - 25 ml -
Morkų sėklų fitolio arba erškėtuogių aliejaus - 50 ml +
Nerafinuoto alyvų arba simondsijų/jojobos aliejaus - 25 ml +
Morkų sėklų eterinio aliejaus 10 lašų
kaip jums toks misinukas ? ar matosi efektas ? as jau labai isbalus, i soliariumus neinu, o ir pavasario saule labai nepiknaudziausiu, nes esu nestuke.gif ir dar strazdanota doh.gif

2. dar labai idomu man papainas:
noriu pasidaryti koki nors kuno alieju ir ideti tu milteliu, kad po depiliacijos naudoti ant ranku ir koju. tai ar galima tuos miltelisu i alieju ? ar lyg skaiciau, kad netiprsta ?
prasau patarkit smile.gif

visa kitus atsakymus stengiuosi pati rasti smile.gif kartais pasikonspektuoju smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Bet pas jus ir tempai blink.gif Pasirodo viena tema visiskai praleidau.

Siandien pasiziurinejau toki puslapiuka www.cocmeticsdatabase.com, na tikriausiai ir jus ji zinot smile.gif Likau kazkaip nelabai maloniai nustebinta, o tiksliau nesuprantu pagal ka ten jie vertina kosmetikos priemoniu rizika, kad pavyzdziui Avon pagal juos turi vos ne daugiau zemos rizikos produktu nei Dr. Hauschka, Lavera ir pan. g.gif Ir aspskritai, kiek bandziau ivedineti musu temoje aptarinejamu firmu pavadinimus, pateikia nemazai ju produktu kaip vidutines arba aukstos rizikos. Gal as kazko nesuprantu. Gal galetumet pakomentuot, kurios domejotes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 02 12, 16:17)
Sveikutes. Bet pas jus ir tempai blink.gif Pasirodo viena tema visiskai praleidau.

Siandien pasiziurinejau toki puslapiuka www.cocmeticsdatabase.com, na tikriausiai ir jus ji zinot smile.gif Likau kazkaip nelabai maloniai nustebinta, o tiksliau nesuprantu pagal ka ten jie vertina kosmetikos priemoniu rizika, kad pavyzdziui Avon pagal juos turi vos ne daugiau zemos rizikos produktu nei Dr. Hauschka, Lavera ir pan. g.gif Ir aspskritai, kiek bandziau ivedineti musu temoje aptarinejamu firmu pavadinimus, pateikia nemazai ju produktu kaip vidutines arba aukstos rizikos. Gal as kazko nesuprantu. Gal galetumet pakomentuot, kurios domejotes 4u.gif

Aš ten nebežiūriu po to karto, kai kažkada įdomumo dėlei naršiau po Loreal produktus ir užmačiau, kad vieną iš kenksmingų medžiagų (labai gaila, kad dabar nebepamenu kokią mastau.gif), kuri gali sukelti akių kažkokį sutrikimą jie pažymėjo kaip "neidentifikuotas". Tai ko norėt, iškart geras daiktas juk gaunas su žemo kenksmingumo įvertinimu biggrin.gif Be to, jie, kiek pastebėjau, daugumą natūralių ingredientų žymi kaip alergenus ir t.t irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 12 vasario 2010 - 15:30
Sveikos 4u.gif noriu pasidalinti faina nuorodėle My Webpage mirksiukas.gif
Atsakyti
Nidulia, tas misinukas krutinei man asmeniskai labai skaniai kvepia. Cia gal skonio reikalas, nes man tai ir ylang, ir pelargonijos ziauriai patinka wub.gif Be to, gal dar priklauso, su kokiais baziniais daryta. As dariau su kakavos sviestu ir migdolu aliejum smile.gif
Atsakyti