Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 12, 11:47)
O gal ir nieko visai būtų? Ateini kvepėdama antikvarine spinta... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif na, tavo apibudinimas nuteikia nekaip biggrin.gif bet butu idomu paciai pauostyt tuos kvepalukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 12, 00:11)
Susigundziau ir uzsisakiau lupu blizgesi is ecoland, sudetis patiko, kaina nesikandzioja pranesiu kaip ten man sekesi smile.gif O gal jau yra bandziusiuju? Aij dar krema rankom paiemiau akcijos proga.

O, dar vienas man nematytas puslapis - čia gal naujas? smile.gif Įdomu įdomu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 12, 01:08)
Dabar norėsiu tokį išbandyt, vien jau dėl kainos. dar ir akių pieštuką, nors niekada nesu bandžius, gal išmoksiu  g.gif

As sita tusa isbandziau, tai man patiko, kaip naturalus tusas tai gerulis  thumbup.gif

Hmm, ir kainos sakyčiau labai patrauklios, lyginant su Hauschkos ar Nvey dekoratyvine... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 02 12, 11:14)
biggrin.gif na, tavo apibudinimas nuteikia nekaip biggrin.gif bet butu idomu paciai pauostyt tuos kvepalukus ax.gif

Jo, man irgi. Neteko pauostyti dar, bet progai pasitaikius - būtinai. Juolab gi ten spintos - ne pagrindinis kvapas, manau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 11:28)
ok, pasizdaejai paskaiciuot tai lauksiu paskaiciavimu  blush2.gif  thumbup.gif  nes labai idomu man kiek mazdaug gaunasi, nes jei perki jau pagamintus kremus tai irgi sumeles nemazos iseina, ypac kai viska is pagrindu pradedi keisti is karto  doh.gif  kos viska susipirkau tai puse atlyginimo padejau  doh.gif cia jau kalbu apie pagamintus gaminius.

Žinau, šitoj vietoj labai gerai morališkai veikia seną kosmetiką išparduoti ax.gif Aš savo šampūnus, kondicionierius, priemones plaukų galams ir t.t. visai sėkmingai pardaviau blush2.gif Tai tada pasidengia nemaža dalis kainos naujas gėrybes perkant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 12, 13:35)
Žinau, šitoj vietoj labai gerai morališkai veikia seną kosmetiką išparduoti  ax.gif  Aš savo šampūnus, kondicionierius, priemones plaukų galams ir t.t. visai sėkmingai pardaviau  blush2.gif  Tai tada pasidengia nemaža dalis kainos naujas gėrybes perkant  biggrin.gif

tai ir as panasiai padariau, tik kad labai mazai ka turejau parduoti, nes kai sumascau keisti i eko tai viskas beveik prie pabaigos buvo verysad.gif nu bet nieko svarbu dabar jau lengviau galiu atsidusti, nes vis maziau chemijos tepu ant saves. tik siandien labai suerzinau oda veido verysad.gif atsirado keli spuogeliai kolege darbe pasiule neutrogenos prausikli ir kai nusiprausiau tai kosmaras kaip grauze ir iskart pleiskanelem isejo. kazin cia negali buti del to, kad paskut9iniu metu vien natural naudojau g.gif gal dabar chemija taip suerzino g.gif
Atsakyti
O man tas mišinukas krūtinei kvepia smile.gif
Ir sviestmedis man kvepia smile.gif Nors kažkada, kai pirmą kartą nusipirkau, tai kvapas visai nepatiko, bet su laiku pradėjo net labai patikti.
O su ylang-ylang EA tai man labai keistai atsitiko. Žodžiu nusipirkau aš tą ylang-ylang (ir dar ne bet kokį, o extra), o kvapas... Mišinyje su pelarghonijomis - nieko, bet vienas... Vyrui sakiau, kad man kažkokiom laidotuvėm trenkia... blink.gif Tai vat užkišau aš jį ir vieno tikrai nesiruošiau naudoti. Po kiek laiko sušlubavo sveikata ir kažkodėl pradėjo "Šokinėti" pulsas. Niekaip nepavyko jo sureguyliuoti. Tai vat, atidarau aš stalčių su savo EA ir užuodžiu laaabai laaabai mielą kvapą, tiesiog svaigstu... wub.gif Galvoju, nu kas gi čia taip skaniai kvepia? gi žiūriu - ylang-ylang blink.gif pPažiūriu aprašymą šito eterinio aliejaus ir matau, kad jis reguliuoja pulsą unsure.gif Ir tikrai - pasitepliojau tai smilkinius, tai riešus ir susitvarkė tas mano pulsas. Tai va, o ylang-ylang EA, kai pulsas susitvarkė, tapo tokiu normaliu - nei labai baisus, nei toks, nuo kurio svaigčiau.
Prieš kelias dienas nuo savo pagalvės užuodžiau svaiginantį kvapą ( o buvau prieš porą dienų dariusi aliejinę kauke, į kurią lašinau ylang-ylang ir mandarinų EA, tai ant tos pagalvės miegojau ir EA dvelgsmas liko). Bet jaučiu tik ylangą, jokio mandarino. Itr taip svaigina.... pasimatuoju spaudimą ir pasirodo, kad pulsas - 98 blink.gif Žodžiu vos tik man pakyla ar pradeda šokinėti pulsas, ylang-ylang tampa nepaparstai svaiginančiu ir toookiu mielu kvapu, kad užuodžiu jį iš toli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 12 vasario 2010 - 11:47
QUOTE(ragana @ 2010 02 12, 12:46)

Prieš kelias dienas nuo savo pagalvės užuodžiau svaiginantį kvapą ( o buvau prieš porą dienų dariusi aliejinę kauke, į kurią lašinau ylang-ylang ir mandarinų EA, tai ant tos pagalvės miegojau ir EA dvelgsmas liko). Bet jaučiu tik ylangą, jokio mandarino. Itr taip svaigina.... pasimatuoju spaudimą ir pasirodo, kad pulsas - 98  blink.gif  Žodžiu vos tik man pakyla ar pradeda šokinėti pulsas, ylang-ylang tampa nepaparstai svaiginančiu ir toookiu mielu kvapu, kad užuodžiu jį iš toli  smile.gif

Tau jis didina ar mazina pulsa? Ar tiesiog reguliuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 12, 11:58)
Tau jis didina ar mazina pulsa? Ar tiesiog reguliuoja? bigsmile.gif

Reguliuoja, nors dažniau tai pasireiškia mažinimu biggrin.gif
"Aromaterapija huo A iki Ž" rašo, kad" galbūt oati svarbiausia kanangų aliejaus poveikio fizinei būsenai savybė - tai gebėjimas sulėtinti per dažną kvėpavimą ir širdies plakimą."
"Aromaterapijos paslaptys" kaip kitus panaudojimop būdus mini: "aukštas kraujospūdis, padažnėjęs pulsas, panikos priepoliai..."

Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 12, 02:17)
kokie tik po ranka pasitaiko ax.gif  siaip man labai patinka argano, simonsidiju aliejai, bet jei tokie "smirdukai", todel reiketu rasti EA kuris patinka ir tinka ir juo pakvepinti. Galiu pagirti vaniles fitoli is aroma natural nes tikrai vanile kvepia  wub.gif  kaip ir su naturalia kosmetika, tai yra labai asmeniskas reikalas, pvz daugumos merginu isgirtas sveistmedi ir kokosu aliejus, man visai nepatinka ir neatrodo, kad kazkaip labai drekina oda ar plaukus. Baigiu juos sunaudoti ir tikriausiai daugiau nepirksiu. I alieju misinukus, kuriuos darau plaukams dedu ricinos alieju, jis tikrai lb tinka plaukams ir nagams thumbup.gif
as tik uzuodziu ylang-ylang ir man iskart migrena ir bloga doh.gif  pelargoniju dar puse velnio, tik nereikia padauginti.

neseniai prigriebiau pelargonijo hidrolata, tai noreciau pasitikslinti ar man vienai jis smirda??? koks jo kvapas turetu buti?? man toks "nekvepiantis"
misinukas ne krutinei bet libido didinti  skirtas lotuliukas.gif  matyt teks rasti kitokiu afrodiziaku blush2.gif

A po jo atseit putlesnė atrodo biggrin.gif

Man ylang ylang kvepia, bet pelargonijos vienos tai baisu doh.gif doh.gif Bet nieko sutepsiu kaip nors tą mišinuką, tuo labiau, kad dariau mažesnį kiekį. Ir viskas dėl to grožio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 12 vasario 2010 - 12:15
O man ir palergonijų hidrolatas kvepia, tokia švelni gaiva lyginant su šlamučio, nors ir šis nieko, bet riūgštele duslia paneša... bet kai žinau, kad gėrį ant savęs dedu, tai ir kvapai pagerėja thumbup.gif
Atsakyti
Laba,merginos 4u.gif
Kažin kurioje parduotuvėje geriau apsimoka pirkti aliejukus?Kurioje kokybiškesni?Ar tas pats?
My Webpage

ar
My Webpage

Ačiū ,jei atsakysite.
Atsakyti
Manau skirtumo didelio nera, tik akamuti gal didesnis pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti