O man tas mišinukas krūtinei kvepia
Ir sviestmedis man kvepia
Nors kažkada, kai pirmą kartą nusipirkau, tai kvapas visai nepatiko, bet su laiku pradėjo net labai patikti.
O su ylang-ylang EA tai man labai keistai atsitiko. Žodžiu nusipirkau aš tą ylang-ylang (ir dar ne bet kokį, o extra), o kvapas... Mišinyje su pelarghonijomis - nieko, bet vienas... Vyrui sakiau, kad man kažkokiom laidotuvėm trenkia...
Tai vat užkišau aš jį ir vieno tikrai nesiruošiau naudoti. Po kiek laiko sušlubavo sveikata ir kažkodėl pradėjo "Šokinėti" pulsas. Niekaip nepavyko jo sureguyliuoti. Tai vat, atidarau aš stalčių su savo EA ir užuodžiu laaabai laaabai mielą kvapą, tiesiog svaigstu...
Galvoju, nu kas gi čia taip skaniai kvepia? gi žiūriu - ylang-ylang
pPažiūriu aprašymą šito eterinio aliejaus ir matau, kad jis reguliuoja pulsą
Ir tikrai - pasitepliojau tai smilkinius, tai riešus ir susitvarkė tas mano pulsas. Tai va, o ylang-ylang EA, kai pulsas susitvarkė, tapo tokiu normaliu - nei labai baisus, nei toks, nuo kurio svaigčiau.
Prieš kelias dienas nuo savo pagalvės užuodžiau svaiginantį kvapą ( o buvau prieš porą dienų dariusi aliejinę kauke, į kurią lašinau ylang-ylang ir mandarinų EA, tai ant tos pagalvės miegojau ir EA dvelgsmas liko). Bet jaučiu tik ylangą, jokio mandarino. Itr taip svaigina.... pasimatuoju spaudimą ir pasirodo, kad pulsas - 98
Žodžiu vos tik man pakyla ar pradeda šokinėti pulsas, ylang-ylang tampa nepaparstai svaiginančiu ir toookiu mielu kvapu, kad užuodžiu jį iš toli