Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 10:24)
tai jei neblogas marmaliukas gausis tai parasyk kaip darei, nes jau mano rankos  doh.gif  nors ir pirstines pripazystu, bet ziema siaubingos jos buna  doh.gif  o kiek kainuoja mazdaug pasidaryti viena kremuka?

Mano uošvio rankų oda irgi be proto sausa, tai jau sumąsčiau, kokį kremą jam darysiu : Kviečių gemalų aliejų maišysiu su migdolų aliejum (kviečių aliejaus dėsiu tik apie 10%), dėsiu šiek tiek sviestmedžio ir lašinsiu benzoino EA (na, receptas super paprastas, bet man, kaip pradedančiajai ir tokio per akis biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 12, 10:32)

Merginos reikia patarimo 4u.gif  koks EA ar ju misinys tiktu sanariams, mano mamukui paskauda ranku sanarius, patinsta jie, gydytojai lyg ir reumatini artrita itaria bet dar toki nezymu, sakau sumaisyciau kremuka koki, gal padetu siek tiek. Ir kokius aliejus naudoti?
Papildyta:

Skaičiau, kad nakvišų aliejus gerai sąnariams...
Atsakyti
Man skaniausiai kvepiantis hidrolatas-Monikos citininiu verbenu. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 02 12, 11:36)
Mano uošvio rankų oda irgi be proto sausa, tai jau sumąsčiau, kokį kremą jam darysiu : Kviečių gemalų aliejų maišysiu su migdolų aliejum (kviečių aliejaus dėsiu tik apie 10%), dėsiu šiek tiek sviestmedžio ir lašinsiu benzoino EA (na, receptas super paprastas, bet man, kaip pradedančiajai ir tokio per akis biggrin.gif )
Papildyta:

Skaičiau, kad nakvišų aliejus gerai sąnariams...

o su kuo matuoji kiek ko deti, nes is akies nelabai gautusi turbut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 11:04)
o su kuo matuoji kiek ko deti, nes is akies nelabai gautusi turbut  ax.gif

Nežinau, dedu daugmaž iš akies (na, tik tas aliejų proporcijas daugmaž sužiūrėsiu, nes skaičiau, jog kvečių gemalų aliejų būtina skiesti su kitais aliejais). Jau vieną panašų dariau su avokadų aliejum ir taukmedžiu - viską dėjau iš akies, gavosi puikiausias kremas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 11:04)
o su kuo matuoji kiek ko deti, nes is akies nelabai gautusi turbut  ax.gif

As vaistineje nusipirkau kelis 10ml vienkartinius svirkstus ir skystus aliejus ir hidrolatus matuoju jais. biggrin.gif tik va vasko neturiu kuo pasisvert, tai planuoju nukeliaut i vaistine, gaminancia vaistus ir graziai paprasyti, kad man pasvertu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetke: 12 vasario 2010 - 10:13
QUOTE(Violetke @ 2010 02 12, 12:12)
As vaistineje nusipirkau kelis 10ml vienkartinius svirkstus ir skystus aliejus ir hidrolatus matuoju jais.  biggrin.gif tik va vasko neturiu kuo pasisvert, tai planuoju nukeliaut i vaistine, gaminancia vaistus ir graziai paprasyti, kad man pasvertu...  ax.gif

cia gera mintis su tais svirkstais, nes jei as is akies sudesiu tai tikrai ne kas bus. lotuliukas.gif jau klausiau bet pasikartosiu kokia kaina mazdaug gaunasi kremuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 11:14)
cia gera mintis su tais svirkstais, nes jei as is akies sudesiu tai tikrai ne kas bus. lotuliukas.gif  jau klausiau bet pasikartosiu kokia kaina mazdaug gaunasi kremuko  g.gif

kaina kiekvienu atveju gali buti skirtinga, priklausomai nuo to kokius bazinius aliejus naudoji, kokius hidrolatus, kokius EA lasini... Nes gali buti bazinis aliejus kainuojantis 10,-, o gali ir 30,- taip pat ir hidrolatu kainos skiriasi. O EA tai isvis galima ir labai brangius naudot, pvz. Nerolio EA KN kainuoja 2 ml - 242 Lt biggrin.gif
na bet ir man idomu pasidare, grizusi namo pabandysiu paskaiciuot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2010 02 12, 12:24)
kaina kiekvienu atveju gali buti skirtinga, priklausomai nuo to kokius bazinius aliejus naudoji, kokius hidrolatus, kokius EA lasini... Nes gali buti bazinis aliejus kainuojantis 10,-, o gali ir 30,- taip pat ir hidrolatu kainos skiriasi. O EA tai isvis galima ir labai brangius naudot, pvz. Nerolio EA KN kainuoja 2 ml - 242 Lt  biggrin.gif
na bet ir man idomu pasidare, grizusi namo pabandysiu paskaiciuot. smile.gif

ok, pasizdaejai paskaiciuot tai lauksiu paskaiciavimu blush2.gif thumbup.gif nes labai idomu man kiek mazdaug gaunasi, nes jei perki jau pagamintus kremus tai irgi sumeles nemazos iseina, ypac kai viska is pagrindu pradedi keisti is karto doh.gif kos viska susipirkau tai puse atlyginimo padejau doh.gif cia jau kalbu apie pagamintus gaminius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabija77: 12 vasario 2010 - 10:29
QUOTE(Satura @ 2010 02 12, 01:31)
nemažai mūsų iš Violey.com užsisakinėjom Farfalla kvepalų mėginukų. Apie L'Amour jau kalbėjom - švelniai saldžios irisiškos rožės. Didelis dėkui ernesin, šiandien pamačiau, kas yra Farfalla Aura  4u.gif

tikra KN Aura tas kvepaliukas biggrin.gif

neuosciau nei vieno is farfallos, bet labai patinka tavo aprasymai visu kvapu wub.gif man patinka tas kvapas KN, bet nezinau ar pati taip noreciau kvepet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 02 12, 10:39)
neuosciau nei vieno is farfallos, bet labai patinka tavo aprasymai visu kvapu wub.gif man patinka tas kvapas KN, bet nezinau ar pati taip noreciau kvepet smile.gif

O gal ir nieko visai būtų? Ateini kvepėdama antikvarine spinta... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 11, 23:24)
Merginos, ar to hormonus tvarkančio mišinuko krūtinei kvapas ir Jums ne prie širdies, ar tik mane vieną jis vimdo  blink.gif  Ar čia gali būti dėl to, kad su sviestmedžiu ir erškėtuogių al.dariau?

as dariau su sviestmedziu, kvieciu gemalu aliejum ir avokadu aliejum. Nemanaui kad sviestmedis vimdytu. Mano nuomone per daug eteriniu alieju g.gif As manau dedu maziau negu buvo rasyta, t.y. tiek kad man skaniai dvelktu. Nes intencyvus kvapas ir man sukelia galvos svaiguli iki tokio pykinimo.

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 12, 00:37)
vaje, o as jau taip moraliskai pasiruosiau si misinuka pasigaminti krutinei, tai sakote smirda labai???? Nieko sau, tai kaip cia man pauoscius idomu, gal man visai nesmirdes:)

Man nesmirda, o ant kuno pasitepus jau net MB kvepia, o nebe smirda.

QUOTE(Chippie @ 2010 02 12, 02:17)
as tik uzuodziu ylang-ylang ir man iskart migrena ir bloga doh.gif  pelargoniju dar puse velnio, tik nereikia padauginti.

misinukas ne krutinei bet libido didinti  skirtas lotuliukas.gif  matyt teks rasti kitokiu afrodiziaku blush2.gif

ylang ylang neuosciau, negaliu pasakyti. bet dvokusios pelargonijos, man visai jau nieko rolleyes.gif
as dejau paciuliu EA, nes radau kad ir ji stiprina krutines, slanu ir pilno raumenu elstinguma. plius cia toks vyriskas afrodiziakas. Vienu zodziu, kad ne tik man noras, kiltu bet ir vyrui tongue.gif
Beje krutine tikrai putlesne.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 11, 23:24)
Merginos, ar to hormonus tvarkančio mišinuko krūtinei kvapas ir Jums ne prie širdies, ar tik mane vieną jis vimdo  blink.gif  Ar čia gali būti dėl to, kad su sviestmedžiu ir erškėtuogių al.dariau?

As pati dariausi is dygminu aliejaus, bet man kvapas visai nieko, kai pasitepu tai isvis sakyciau toks malonus rolleyes.gif
QUOTE(Brasa @ 2010 02 12, 10:28)
Rimtai?  blink.gif  Man hamameliai nu jau tokia smarvė, kad negaliu... Bet man jis gerai veido poras sutraukia, tai nekvėpuodama taip ir užsivarau jo biggrin.gif o iš aliejų patį neutraliausią, švelnų kvapą man turi avokadai...

Man irgi Hamameliu hidrolatas sakyciau turi pati neautraliausia kvapa.
Atsakyti