Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(adrija @ 2010 02 19, 20:16)
Aš buvau pirkusi iš acomaskincare,tai buvo tas erškėtuogių aliejus toks lyg oranžinis kiek .O ten ORGANIC ,tai tik uogos nufotkinta.Gal reikia suprasti,kaip RAUDONŲJŲ ERŠKĖTUOGIŲ? g.gif O ne RAUDONASIS g.gif

As is patirties galiu pasakyt kad labai sunku ka ir pasakyt ar patart, nes isbandziau gal 3 skirtingu firmu ersketroziu aliejus, tai skiriasi ir spalva, ir kvapas, ir skonis, ir isigerimas, poveikis daugiau ar maziau vienodas, bet kazkuris is mano naudotu nebuvo labai skaniai kvepiantis (toks vidutinio kvapo) tai net naudoti nebuvo labai malonu, o pirmas mano turetas buvo thumbup.gif buciau galejusi gert kasdien, tik kad brangoka ji gert biggrin.gif Taip kad cia viskas susije: skonis, kvapas, tekstura, spalva ir kol neisbandysi nesuzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, ir mane jau su tom grikių pagalvėm sudominot - sėdžiu ir studijuoju jų puslapį biggrin.gif
Šiaip man kažkada buvo užėjęs toks etapas, kai išvis be pagalvės miegojau, nes patogiausia buvo. Gal metus. Paskui vėl prisireikė pagalvės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 19, 21:25)
Na, ir mane jau su tom grikių pagalvėm sudominot - sėdžiu ir studijuoju jų puslapį  biggrin.gif
Šiaip man kažkada buvo užėjęs toks etapas, kai išvis be pagalvės miegojau, nes patogiausia buvo. Gal metus. Paskui vėl prisireikė pagalvės  biggrin.gif

As miegu apie 3 metus ant grikiu pagalves, kiek per didele ji man, bet neturiu kur nupilt. Ir yra vienas minusas biggrin.gif vakare skaitant knyga, nestovi ta pagalve o subyra i gumula blush2.gif tada gelbeja iprastine MB pagalve blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 19 vasario 2010 - 21:42
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 21:06)

jau visos tau pavydim  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Diva:) jau savaitgaliui išbėgo, o kai kam ryt vistiek į darbą tongue.gif
nesvarbu, liepė ar ne daktarai, privalai šalia gerti bakterijas. Jei į vaistinę nenueini, TB nusiųsk. Nes be spuogų, ginkdie nelinkiu, dar atsirasti gali galybė kitų problemų (skrandis, užkietėjęs žarnynas, pienligė etc). Gal jau dabar spuogais meta, kad virškinimo sistema streikuoja nuo antibiotikų... Reikia iš vidaus padirbėti smile.gif
ernesin, ir šitas geriamas - lyg ir rašiau, kad Laimė jį geria  4u.gif Švelniai valo organizmą, dėl to smile.gif

eiks, mieloji, as tave pabuciuosiu, uzkresiu roto virusu, tai ir tavo veidelis bus toks nuostabus, nes turesi gerti laaaaaaaaabai daug skyscio ir busi tokia putliaveide, kaip as dabar ax.gif biggrin.gif
o del geruju bakteriju, tai tikrai butina gerti jau dabar, tik, kad tarp antibijotiku butu 3 valandos tarpas, o pabaigus antibiotiku kursa, dar gera savaite gerasias pagerti
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 02 19, 20:16)
Aš buvau pirkusi iš acomaskincare,tai buvo tas erškėtuogių aliejus toks lyg oranžinis kiek .O ten ORGANIC ,tai tik uogos nufotkinta.Gal reikia suprasti,kaip RAUDONŲJŲ ERŠKĖTUOGIŲ? g.gif O ne RAUDONASIS g.gif

As 2 kartus is Acomos pirkau ersketuogiu alieju, abu kartus buvo skirtingi. Pirma karta toks i rausvuma-oranziskuma, o antra karta, beveik kaip migdolu al. spalva. Matyt nuo derliaus ar prinokimo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 21:23)
labai nuoširdžiai iš savo patirties patariu, nepagailėkit tam pinigėlių 4u.gif Mane irgi kartą taip pagydė antibiotikais, kad paskui dar mėnesį gydžiausi nuo tokio gydymo... O gydytoja tik pūtė akis, atseit, tai negi aš apie bakterijas neužsiminiau? Buvau pasiruošusi jai tvot bash.gif

beveik niekada daktarkos, israsncios antibiotikus, neuzsimena apie gerasias bakterijas, atsieit, tai savaime suprantama.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 19, 21:43)
eiks, mieloji, as tave pabuciuosiu, uzkresiu roto virusu, tai ir tavo veidelis bus toks nuostabus, nes turesi gerti laaaaaaaaabai daug skyscio ir busi tokia putliaveide, kaip as dabar  ax.gif  biggrin.gif

dėkui, gal geriau kokiais milteliais apsiribosiu lotuliukas.gif

Nors nei viena neparodėt susidomėjimo tongue.gif, vistiek fototoksiški EA pagal Aroma-Zone:

Vaistinė šventagaršvė
Bergamotė
Salieras
Citrina
Žalioji citrina
Dygliuotasis amis (prancūziškai Khella)
Mandarinai (geltonieji, žalieji, raudonieji)
Vaistinė gelsvė
Apelsinai
Greipfrutas
Verbena

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 23:12)
dėkui, gal geriau kokiais milteliais apsiribosiu  lotuliukas.gif

Nors nei viena neparodėt susidomėjimo tongue.gif, vistiek fototoksiški EA pagal Aroma-Zone:

Vaistinė šventagaršvė
Bergamotė
Salieras
Citrina
Žalioji citrina
Dygliuotasis amis (prancūziškai Khella)
Mandarinai (geltonieji, žalieji, raudonieji)
Vaistinė gelsvė
Apelsinai
Greipfrutas
Verbena

smile.gif

cia sie geriai nemyli, kai saulutei rodoma jais patepta oda ?
Atsakyti
taip, gali atsirasti pigmentinių dėmių drinks_cheers.gif Pagrinde citrusiniai, bet ir salierus kažkas naudoja. Gal plėsis ir pas mus EA asortimentas, sąrašiukas bus pravartus smile.gif
Atsakyti
prieš atsikratydama lankstinuku, pranešu jums, kokie ekologiški kvepalai yra Acorelle asortimente: Baltoji orchidėja, Lotosas-bambukas, Citrusiniai vaisiai, Miško uoga, Arbata (tikriausiai žalia, nes ant dėžutės nupieštas žalias lapas g.gif ) bei Kviečiai-migdolai bigsmile.gif
Atsakyti
kazkurios mergaites vis klausineja apie Saturos pasiulyta molio gerima, imetu ir cia nuorodele, kurioje pamineta, kam ta moli gerti

http://www.buksveika...ic.php?f=2&t=13
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 23:34)
prieš atsikratydama lankstinuku, pranešu jums, kokie ekologiški kvepalai yra Acorelle asortimente: Baltoji orchidėja, Lotosas-bambukas, Citrusiniai vaisiai, Miško uoga, Arbata (tikriausiai žalia, nes ant dėžutės nupieštas žalias lapas  g.gif ) bei Kviečiai-migdolai  bigsmile.gif

o kur jų galima pauostyti? 4u.gif
Atsakyti