QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 19:40)
O su ąžuolų žievės nuoviru plaukus reikia tik praskalauti?Ar jį geriau naudoti prieš kaukę ar po? Ir ar tą nuovirą reikia praskalauti vandeniu?
o tavo plaukuciai ne sviesus? nes azuolas tamsiaplaukems
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 19, 19:54)
o tavo plaukuciai ne sviesus? nes azuolas tamsiaplaukems
Tamsūs
gal kuri netingesit uzmest aki i siu produktu sudeti ir ja ivertinti http://www.dm-droger...operty=File.pdf nors keliu kad susidarytu bendras vaizdas ar verta isigyti sia kosmetika ar ne...
QUOTE(adrija @ 2010 02 19, 17:19)
cia jie abu ersketuogiu,tik vienas kazkoks raudonuju,okitas kazkoks kitoks
jei rinktis iš šitų, tai geriau ekologiškas. Šiaip AN parduodamas erškėtr aliejus yra tokios į oranžinumą spalvos. Tai man įtartinai tas raudonas atrodo.
QUOTE(adrija @ 2010 02 19, 20:02)
labai sunku patarti gal pradziai pabandyk mazeni, ta kur 50 ml. Gal nepatiks kvapas, gal oda negerai sureaguos. O jei patiks, kita karta nusipirksi didesnes talpos al.
As turiu erketroziu alieju is AN 30ml; man labai patinka, tepu paakius, kartais veida, jau antras menuo ir vis dar nebaigiau, o taip norisi isbandyti ir kitus aliejus.
QUOTE(adrija @ 2010 02 19, 17:29)
kad kaina ju ta pati gaunasi,tik kiekiai ir spalva skiriasi.
jei pasirinkimas iš šitų dviejų, tai visad imčiau daiktą, kuris yra organic O raudonas jis gali ir nebūti, žinot, kaip sugebama gerai prekę nufotografuoti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 19, 17:30)
plempiu skyscius iki isprotejimo per ta liga, tai snukelis toks putlus, grazus, idealiai lygi oda
jau visos tau pavydim
Diva:) jau savaitgaliui išbėgo, o kai kam ryt vistiek į darbą
QUOTE(Honey @ 2010 02 19, 17:34)
Kaip tau faina, aš tai nuo antibiotikų visa spuoguota
nesvarbu, liepė ar ne daktarai, privalai šalia gerti bakterijas. Jei į vaistinę nenueini, TB nusiųsk. Nes be spuogų, ginkdie nelinkiu, dar atsirasti gali galybė kitų problemų (skrandis, užkietėjęs žarnynas, pienligė etc). Gal jau dabar spuogais meta, kad virškinimo sistema streikuoja nuo antibiotikų... Reikia iš vidaus padirbėti
QUOTE(Violetke @ 2010 02 19, 18:07)
Kokiu tikslu yra geriamas rasulo molis? Kuo efektyvi tokia procedura?
ernesin, ir šitas geriamas - lyg ir rašiau, kad Laimė jį geria Švelniai valo organizmą, dėl to
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 18:40)
O su ąžuolų žievės nuoviru plaukus reikia tik praskalauti?Ar jį geriau naudoti prieš kaukę ar po? Ir ar tą nuovirą reikia praskalauti vandeniu?
sesuo, pamenu, pačioj pabaigoj skalaudavo. O ar perplauti vandeniu, tai pati matysi, nes jei užsivirsi macnų nuovirą, nori nenori teks tą daryti, nes plaukai terlios rankšluostį, patalynę Tokiu atveju gali išskalauti nuoviru, taip plaukus palaikyti (gal 10-15 min.) ir perskalauti vandeniu
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 21:06)
nesvarbu, liepė ar ne daktarai, privalai šalia gerti bakterijas. Jei į vaistinę nenueini, TB nusiųsk. Nes be spuogų, ginkdie nelinkiu, dar atsirasti gali galybė kitų problemų (skrandis, užkietėjęs žarnynas, pienligė etc). Gal jau dabar spuogais meta, kad virškinimo sistema streikuoja nuo antibiotikų... Reikia iš vidaus padirbėti
Ryt tuomet prašysiu MB, kad nupirktų
Aš buvau pirkusi iš acomaskincare,tai buvo tas erškėtuogių aliejus toks lyg oranžinis kiek .O ten ORGANIC ,tai tik uogos nufotkinta.Gal reikia suprasti,kaip RAUDONŲJŲ ERŠKĖTUOGIŲ? O ne RAUDONASIS
QUOTE(Honey @ 2010 02 19, 20:15)
labai nuoširdžiai iš savo patirties patariu, nepagailėkit tam pinigėlių Mane irgi kartą taip pagydė antibiotikais, kad paskui dar mėnesį gydžiausi nuo tokio gydymo... O gydytoja tik pūtė akis, atseit, tai negi aš apie bakterijas neužsiminiau? Buvau pasiruošusi jai tvot
QUOTE(adrija @ 2010 02 19, 20:16)
Aš buvau pirkusi iš acomaskincare,tai buvo tas erškėtuogių aliejus toks lyg oranžinis kiek .O ten ORGANIC ,tai tik uogos nufotkinta.Gal reikia suprasti,kaip RAUDONŲJŲ ERŠKĖTUOGIŲ? O ne RAUDONASIS
o būna neraudonų erškėtuogių? Na, aš ne botanikė, bet tik raudonas mačiusi