Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Satura, ir kitos miegancios grazuoles ant grikiu pagalviu, biggrin.gif ar labai jos nepatogios? Reikia priprasti prie ju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 19, 13:01)
Svarbiausia, kad gulbe  umn.gif , visai nesvarbu kad mirstanti  biggrin.gif !

lotuliukas.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 02 19, 16:42)
kad lyg tai barocoj g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 vasario 2010 - 16:58
O kuo skiriasi gasulo molis nuo rasulo molio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 18:03)

Nesiskiria čia vienas ir tas pats, kaip pavadinsi, nepagadinsi mirksiukas.gif Arabiškai ghassala, o tariama rasala (čia iš KN puslapio ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 19, 17:49)
Satura, ir kitos miegancios grazuoles ant grikiu pagalviubiggrin.gif ar labai jos nepatogios?  Reikia priprasti prie ju?  4u.gif

reikia pas kuria nors grazuole nukniaukti kelioms naktims tokia pagalve, pameginimui, nes ir mane ta grikine labai vilioja:)
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 19, 16:49)
ar labai jos nepatogios?  Reikia priprasti prie ju?  4u.gif

man tokia patogi, kad jei važiuoju pas tėvus, tai ir savo pagalvę pasiimu biggrin.gif Ir jei atostogaujam LT, tai jas irgi vežamės privaloma tvarka ax.gif Reikėjo poros dienų, kad įprasčiau ir nebebijočiau nuo jos nukristi, nes atrodė mažytė, o dabar neįsivaizduoju kitokios smile.gif

ir išvis, ėmus miegoti ant mažesnių pagalvių ne tik veido jaunystė pratęsiama, bet ir stuburas, nugara miego metu neužlaužiami, atsipalaidavę būna smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 17:03)

čia vienas ir tas pats wink.gif
Atsakyti
Sudominot ir mane tomis grikių pagalvėmis (Nidulia, nekeisiu dar savo pagalvės). Kur jų galima įsigyti? blush2.gif Satura, o ta pagalvė mažutė, kad sakei,jog bijojai nukrist? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 17:16)
Sudominot ir mane tomis grikių pagalvėmis (Nidulia, nekeisiu dar savo pagalvės). Kur jų galima įsigyti? blush2.gif Satura, o ta pagalvė mažutė, kad sakei,jog bijojai nukrist? unsure.gif

Grikėje smile.gif O mažutė, nes turiu vaikiško dydžio, prie MB gautos derinausi biggrin.gif Bet tikrai patogi, lengvai transportuojama užtat cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 17:42)
kad nežinau, ką pasakyti, nes man per abi nuorodas tą patį Akamuti produktą išmetė  4u.gif

atsiprasau,va kitas produktas.Matyt ,nukop[inau nuoroda bloagai ir dedama nepatikrinau.

My Webpage

cia jie abu ersketuogiu,tik vienas kazkoks raudonuju,okitas kazkoks kitoks g.gif

va ir kitas,kad daug neieskoti

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 19 vasario 2010 - 17:21
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 19, 17:49)
Satura, ir kitos miegancios grazuoles ant grikiu pagalviubiggrin.gif ar labai jos nepatogios?  Reikia priprasti prie ju?  4u.gif

Man tai sunku buvo miegot pirmas dienas, kažkaip net kaklą maudė, bet dabar kai pripratau, tai jokios kitos nebenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 18:19)
Grikėje smile.gif O mažutė, nes turiu vaikiško dydžio, prie MB gautos derinausi biggrin.gif Bet tikrai patogi, lengvai transportuojama užtat  cool.gif

Aišku, ačiū 4u.gif Reikia ir man rimtai apie tokią pagalvę pagalvoti smile.gif Honey, o kokio dydžio pagalvę turi tu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 19 vasario 2010 - 17:26
QUOTE(adrija @ 2010 02 19, 17:19)
cia jie abu ersketuogiu,tik vienas kazkoks raudonuju,okitas kazkoks kitoks g.gif

mano supratimu, brangesnis tiesiog yra ekologiškas smile.gif
Atsakyti