Satura, ir kitos miegancios grazuoles ant grikiu pagalviu, ar labai jos nepatogios? Reikia priprasti prie ju?
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 19, 13:01)
Svarbiausia, kad gulbe , visai nesvarbu kad mirstanti !
QUOTE(agnuta @ 2010 02 19, 16:42)
kad lyg tai barocoj
QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 18:03)
O kuo skiriasi gasulo molis nuo rasulo molio?
Nesiskiria čia vienas ir tas pats, kaip pavadinsi, nepagadinsi Arabiškai ghassala, o tariama rasala (čia iš KN puslapio )
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 19, 17:49)
Satura, ir kitos miegancios grazuoles ant grikiu pagalviu, ar labai jos nepatogios? Reikia priprasti prie ju?
reikia pas kuria nors grazuole nukniaukti kelioms naktims tokia pagalve, pameginimui, nes ir mane ta grikine labai vilioja:)
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 19, 16:49)
ar labai jos nepatogios? Reikia priprasti prie ju?
man tokia patogi, kad jei važiuoju pas tėvus, tai ir savo pagalvę pasiimu Ir jei atostogaujam LT, tai jas irgi vežamės privaloma tvarka Reikėjo poros dienų, kad įprasčiau ir nebebijočiau nuo jos nukristi, nes atrodė mažytė, o dabar neįsivaizduoju kitokios
ir išvis, ėmus miegoti ant mažesnių pagalvių ne tik veido jaunystė pratęsiama, bet ir stuburas, nugara miego metu neužlaužiami, atsipalaidavę būna
QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 17:03)
O kuo skiriasi gasulo molis nuo rasulo molio?
čia vienas ir tas pats
QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 17:16)
Sudominot ir mane tomis grikių pagalvėmis (Nidulia, nekeisiu dar savo pagalvės). Kur jų galima įsigyti? Satura, o ta pagalvė mažutė, kad sakei,jog bijojai nukrist?
Grikėje O mažutė, nes turiu vaikiško dydžio, prie MB gautos derinausi Bet tikrai patogi, lengvai transportuojama užtat
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 17:42)
kad nežinau, ką pasakyti, nes man per abi nuorodas tą patį Akamuti produktą išmetė
atsiprasau,va kitas produktas.Matyt ,nukop[inau nuoroda bloagai ir dedama nepatikrinau.
My Webpage
cia jie abu ersketuogiu,tik vienas kazkoks raudonuju,okitas kazkoks kitoks
va ir kitas,kad daug neieskoti
My Webpage
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 19, 17:49)
Man tai sunku buvo miegot pirmas dienas, kažkaip net kaklą maudė, bet dabar kai pripratau, tai jokios kitos nebenoriu
QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 18:19)
Grikėje O mažutė, nes turiu vaikiško dydžio, prie MB gautos derinausi Bet tikrai patogi, lengvai transportuojama užtat
Aišku, ačiū Reikia ir man rimtai apie tokią pagalvę pagalvoti Honey, o kokio dydžio pagalvę turi tu?
QUOTE(adrija @ 2010 02 19, 17:19)
cia jie abu ersketuogiu,tik vienas kazkoks raudonuju,okitas kazkoks kitoks
mano supratimu, brangesnis tiesiog yra ekologiškas