Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 18, 20:29)
niu nieko sau, tai kiek cia jumi, mergos metu? manes tai nepraso paso niekur  verysad.gif

Aš irgi priblokšta Jūsų pasakojimų - aš turbūt už daugelį čia jaunesnė, bet dokumentų manęs jau senokai neprašė, išskyrus gal vieną kitą kuriozinį atvejį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 18, 19:26)
As pati esu smulki ir dar blondine  doh.gif  tai irgi duoda savo (cia mano tokia kvaila

lotuliukas.gif
Butent ta ir norejau parasyti, kad matyt esi kuda blonde drinks_cheers.gif, o dar jei koki trumpesni sijona uzsidedi, ar kasa susipini -tai ir vaikstanciu kodeksu pavadina lotuliukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 18, 19:29)
niu nieko sau, tai kiek cia jumi, mergos metu? manes tai nepraso paso niekur  verysad.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 18, 19:40)
man labai patinka toks posakis-"Kam virs 30 "  doh.gif  laugh.gif

drinks_cheers.gif aha, as ta, kur kertvirta desimti gyvenu ax.gif

I darba, tai solidziai apsirengiu, bet vis tiek dazniausiai mane su studentais painioja cool.gif, o ir viesajame transporte "pacanke" apsaukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 18, 21:12)
lotuliukas.gif
Butent ta ir norejau parasyti, kad matyt esi kuda blonde  drinks_cheers.gif, o dar jei koki trumpesni sijona uzsidedi, ar kasa susipini -tai ir vaikstanciu kodeksu pavadina  lotuliukas.gif 
drinks_cheers.gif aha, as ta, kur kertvirta desimti gyvenu  ax.gif

I darba, tai solidziai apsirengiu, bet vis tiek dazniausiai mane su studentais painioja  cool.gif, o ir viesajame transporte "pacanke" apsaukia  doh.gif

nu jo, ir kiek dar metu liko gyventi 4-je desimtyje??kokius 9 lotuliukas.gif o ka daryti, kai jau i 5 desimti isikabaroji? blink.gif labai kraupiai skamba
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 18, 16:44)
turiu tuos tamsius mėlynus stiklinius indukus ir pabalinto stiklo, kur su pompa. Tai galiu pasakyti, kad tie nepermatomo balto stiklo tinklapyje daug gražiau atrodė, matyt, gerus fotografus turi biggrin.gif

O storo gana stiklo ten parduodami indeliai? tas permatomas stiklas toks plonytis atrodo g.gif
Atsakyti
Tiesa, gal yra žinių, kada Monicos naujos prekytės bus - tos, kurios puslapyje prie "laukiamų"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 18, 19:17)
Dar kirpykloj buvau, patikino, kad tas ežys ant galvos nauji plaukai, o ne išlūžę ir maždaug pusmečio amžiaus, kada pradėjau reguliariai aliejines kaukes dėt  bigsmile.gif

Dar M&S mačiau manukos medų, įdomu, kokio skonio.  ax.gif

man jau dukart kirpėja irgi sakė, kad nauji čia plaukai thumbup.gif drinks_cheers.gif

tiki, kad ypatingo? g.gif biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 18, 21:19)
O storo gana stiklo ten parduodami indeliai? tas permatomas stiklas toks plonytis atrodo  g.gif

permatomo neturiu, o tie mėlyni standartiniai, tai kaip rudi iš KN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 18, 22:19)
Tiesa, gal yra žinių, kada Monicos naujos prekytės bus - tos, kurios puslapyje prie "laukiamų"? smile.gif

Reiktu klausti jos per az mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie jaunyste kalbat smile.gif Genai cia, man atrodo. Bent jau musu seimoj taip.

O gali taip buti, kad po gimdymo pasenau? smile.gif Nu, man taip atrodo smile.gif kad staiga veidas kazkoks senesnis pasidare g.gif smile.gif
Gerai bent, kad ir as is tu jauniau atrodanciu ir kurias i klubus nevisada ileidzia smile.gif, tai nors ir pasenau, bet dar ne iki savo pasinio amzaus smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 18, 16:41)
krutine tai turbut sunku atstatyti, bet kaladeles ant pilvo tikrai juk galima panaikinti  mirksiukas.gif

As turejau omeny, kad anksciau turejau kaladeles mirksiukas.gif Labai jau sportininke buvau smile.gif Bet labai nepasiseke su pilvu kai laukiausi - labai didziulis buvo. Tiesa, pasiseke su oda - ji pas mane, pasirode, elastinga. Striju kaip ir nera praktiskai, bet pilvas negraziai atrodo.. nu toks pavarges, matosi smile.gif, o apie kaladeles tai net kalbos nera smile.gif
Krutine lyg atsistatineja kazkiek.. bet ne tas.
Zodziu, nesigailiu, kad gimdziau velai biggrin.gif

Neziurint to, as, zinoma, visada uz sporta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 02 18, 18:17)
Dar M&S mačiau manukos medų, įdomu, kokio skonio.  ax.gif  Apie manukos ea vis spangstu, bet niekaip iki monicos nenuvažiuoju, dabar kai mažoji apsivirusavo teks važiavimą dar atidėt.

o kaip ta skoni nupasakot? biggrin.gif
mano dukryte tai nemegsta, bet ji jokio medaus nemegsta. ikisu ir tiek smile.gif
as irgi nesu medaus megeja, tai man jis nei skanus nei neskanus. gal jau pripratau, mes ji labai seniai naudojam. siaip turi skonis savotiskumo (lyginant su tuo medum, kuri valgydavau lietuvoje).
brangus tik zaraza biggrin.gif (as perku su dideliu skaicium)
Atsakyti
oi, su tuo amžiumi ir atrodymu aplinkiniams...Manęs bent iki 28 metų irgi paso visur reikalaudavo biggrin.gif Paskui jau ne, nes buvau nėščia, o vėliau į jokį klubą ir nebebandžiau patekti biggrin.gif Dar labai smagu prisiminti, kaip būnant be poros mėnesių 27 metų teko bendrauti su tokiu vaikinuku 19 metų, kuris mane įsimylėjo ir draugauti pasiūlė lotuliukas.gif Kai prsipažinau kiek man metų, tai šitas noras praėjo biggrin.gif
Aš pati sakau, kad moterys nuo 25 iki 45 metų yra nenusakomo amžiaus. Rimtai, aš pati dažnai neįsivaizduoju kiek kuriai galėtų būti metų ax.gif Pvz. paklauskit manęs kiek metų kokiai Violencei iš forumo (mačiau aš ją tris kartus) ir aš... nedrįsčiau spėti unsure.gif biggrin.gif
Nors paprastai netenka labai stipriai nustebti išgirdus amžių. Per gyvenimą esu sutikusi dvi moteris, kuris tikrai atrodo geroookai jaunesnės negu yra. Abi tamsiaplaukės mirksiukas.gif Viena iš jų labai simpatiška,, maloni, apsiskaičiusi, tolerantiška - tikrai šauni moteris, nors gyvenime patyrusi nemažų išgyvenimų ir stresų, bet tai nepakenkė jos išvaizdai. O vat sužinojus amžių tos antrosios... apėmė toks nemalonus jausmas... nes nėra jinai nei graži, nei simpatiška. Ir tą jaunesnį amžių jai suteikia... nesubrendimas, bukumas, toks tuščias žvilgsnis... Vat tada aš supratau, kad kartais geriau neatrodyti žyyyymiai jauniau, nes... o kur tada pasislepia protas, išmintis, patirtis g.gif biggrin.gif
Ir dar... Vyrai iš vis nesusigaudo moterų amžiuje. Labai gerai prisimenu tokį įvykį, kurį iki šiol pasakoju kaip anekdotą, nors jis visiškai tikras. Žodžiu, turėjo vykti toks darbinis vakarėlis, aš bandau išsiaiškinti kas ten dalyvaus ir klausinėju bendradarbių (vyrų) apie tai. Tai vat vieną tokią verslininkę-politikę jie man apibūdina kaip gerai atrodančią nors pagyvenusią. Klausiu kiek jai metų. ABU pasitaria ir nusprendžia, kad apie 60. Ir dar kartą abu patvirtina, kad jinai "gerai atrodo". Pamatau aš tą moterį: graži, pasitikinti savimi, liekna, geras kirpimas, prabangūs rūbai, gražus makiažas, su vyras flirtuoja flirtuoja.... flirt.gif biggrin.gif Galvoju, nu negali būti jai 60 metų... negi tai gerai jinai atrodo... unsure.gif galvoju :"ne daugiau 50" biggrin.gif tai vat teko patikrinti jos duomenis... jai tada buvo 42 blink.gif vat Tau ir "gerai atrodo" vyrų akimis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 19 vasario 2010 - 09:32
Atvirai pasakius aš apie savo amžių negalvoju ir tokios siekiamybės būtinai atrodyti jauniau neturiu. Aišku, kad smagu, kai pasako, kad atrodau jaunesnė, bet tai tik momentinis dalykas ir nebūtinai reiškiantis, kad iš tiesų taip yra.
Pvz., aš nors moteris, bet visiškai nesiorientuoju kito žmogaus amžiuje blush2.gif Tad dažniausiai nenorėdama įžeisti pasendindama, jei kas klausia 'na, kiek metų duotum?' aš pasakau iš galvos kiek įmanoma mažiau ax.gif Bet tai nereiškia, kad man tas žmogus tokio amžiaus ir atrodo. Tad galvoju, kad ir manęs kas nenorėdamas užgauti pasakys mažiau nei realiai atrodau. Man atrodo, kad realiai aš atrodau pagal savo metus wub.gif O tai jau yra gerai, bent jau man.

QUOTE(ragana @ 2010 02 19, 09:30)
Ir dar... Vyrai iš vis nesusigaudo moterų amžiuje.

Ne visi..bet tikrai daug vyrų tikrai 'pagrybauja'.

Jau pasakojau forume, bet pasikartosiu, kaip vienais metais užsukau į vaistinę anytai vitaminų nupirkti. O vasitininkas buvo vyras. Aš jam ir sakau 'gal galit kokius vitaminus pensinio amžiaus moteriai rekomenduoti?', o jis man taip natūraliai 'čia jūs turbūt sau?' doh.gif Normaliai biggrin.gif Man tada buvo 28 metai. Tad mano reakcija buvo nevalingai išsprūdęs klausimas "o aš jums panaši į pensininkę?' doh.gif biggrin.gif Dabar pati labai juokiuosi prisiminusi. Šta kokia priešinga jūsiškei patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 19, 11:10)
Pvz., aš nors moteris, bet visiškai nesiorientuoju kito žmogaus amžiuje blush2.gif Tad dažniausiai nenorėdama įžeisti pasendindama, jei kas klausia 'na, kiek metų duotum?' aš pasakau iš galvos kiek įmanoma mažiau ax.gif Bet tai nereiškia, kad man tas žmogus tokio amžiaus ir atrodo. Tad galvoju, kad ir manęs kas nenorėdamas užgauti pasakys mažiau nei realiai atrodau. Man atrodo, kad realiai aš atrodau pagal savo metus wub.gif O tai jau yra gerai, bent jau man.
Ne visi..bet tikrai daug vyrų tikrai 'pagrybauja'.

Čia tai tikrai - aš tokiais atvejais irgi stengiuosi kiek įmanoma mažesnį logišką skaičių pasakyti, kad tik nepadauginčiau netyčia... biggrin.gif doh.gif Nors yra tekę vis tiek padauginti, nors ir kaip stengiausi. Ir ta moteris labai gerai iš tikro atrodė, labai graži, visa kita - bet man atrodė kokių 45. Tai sakau, 40. O pasirodo, trūko jai dar iki jų... ax.gif Tai va, nemėgstu aš amžiaus spėlioti biggrin.gif
Nors pamenu, kai buvo 15-17 metų, oi kaip tada vyresnei norėjosi atrodyti lotuliukas.gif Bet man šitoj vietoj ne ypač sekėsi... blush2.gif
O buvusiam darbe mane visi laikė keliais metais vyresne vien dėl to, kaip paskui sakė, kad tiesiog nemanė, kad tokių metų būdama galėčiau tokiose pareigose dirbti, atseit taip gerai susigaudyti ir pan. Tai čia jau man komplimentas buvo kaip ir... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 19, 04:01)
Zodziu, nesigailiu, kad gimdziau velai  biggrin.gif

Čia kiek ne į temą pamąstymas, bet gal anksčiau gimdant geriau viskas atsistato, ar ne...? ax.gif Aš irgi dažnai galvoju, kad man jau kaip ir ne per anksti būtų, bet kita vertus dar tikrai galima palaukti...
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 19, 09:30)
ABU pasitaria ir nusprendžia, kad apie 60.

QUOTE(Rasma @ 2010 02 19, 10:10)
Aš jam ir sakau 'gal galit kokius vitaminus pensinio amžiaus moteriai rekomenduoti?', o jis man taip natūraliai 'čia jūs turbūt sau?' doh.gif

oi, tie vyrai biggrin.gif Jie tikrai nelabai gaudosi amžiuje, o bendrai moteris jiems arba patinka/graži, arba nepatinka. O paklausk kodėl, tai nežino, nei kokia plaukų spalva, nei akys, nei kojos lotuliukas.gif Kadangi aš tikrai nedraugiška dažniausiai atrodau, plius, negaliu pasigirti žemu ūgiu, smulkiu sudėjimu, tai bent gyvai su manim kaip su žmogum bendraujama, na bet telefonu tai būna, kad skambini rimtais reikalais, o pašnekovas ima familiarinti nuo "labas", "mergaite" ir panašiai lotuliukas.gif

išbandžiau šiandien Aroma-Zone morkų ekstraktą, įsilašinau į kremą delne. Taip užgeltonavo, kad bijojau ant veido tept, bet užtepiau, nieko ten nesimato thumbup.gif

jei bus įdomu, nuo jų katalogo galėsiu fototoksiškus EA surašyti mirksiukas.gif
Atsakyti