Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 18, 19:40)
nepyk nepyk, cia vakar pas mane tokia nuotaika buvo smile.gif ale siandien nubaude dievulis uz vakarykscius bambejimus, guliu pakirsta roto viruso verysad.gif  cool.gif

biggrin.gif ir visada taip- viskas bumerangu atgal...MB rotu prasirgo , o as stiprumele atsilaikiau, neuzkreciau - jau kaip baisu man buvo unsure.gif - labai smarkiai sirgo- gere visokiu vaistu, jau pati lekiau i vaistine, nes nejuokais atrodo vyras kaip lapas lovoj, jau jokiu ten arbateliu ir zoleliu, nes vos i termometra temp. jam tilpo..nors kitiems nebuna. Pati tai jau baisiausiai uz zoles , bet siuo atveju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 vasario 2010 - 18:56
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 18, 15:53)
O as negaliu nepagirti Argano aliejaus sitoje vietoje...Man tikrai padeda- ir pabrinkimas ryte dingsta jei kartais atsikeliu tokia ir labai labai pastebejau pagerejima paakiuosna biggrin.gif

kazkaip as intuityviai paakius arganu tepu.O tu ryte patepi, jei aptinusi pabundi?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 18, 19:40)
nepyk nepyk, cia vakar pas mane tokia nuotaika buvo smile.gif ale siandien nubaude dievulis uz vakarykscius bambejimus, guliu pakirsta roto viruso verysad.gif  cool.gif

Tikrai nepykstu mirksiukas.gif Sveik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 18, 19:49)
kazkaip as intuityviai paakius arganu tepu.O tu ryte patepi, jei aptinusi pabundi?

Tepu vakare visada, bet man vistiek buna nuo skysciu, nuo maisto- na jau man taip yra visada su paakiais, labai reaguoja i viska - tai dar ir ryte pasitepu.Kokiu tik per gyvenima agurku nedejus , agurkiniu akiniu paakiams ir visokiu su zele viduje, pries tai palaikant saldytuve doh.gif ir kitokiu stebuklu, nu tikrai taip niekas nepadedavo kaip dabar tas aliejus..Gal man tiesiog tinka labai, bet atsikeliu ryte- jei zandus nuleidus akis matau lotuliukas.gif , tai jau zinok- esi ziurkenas, tadu is kart argano ir tikrai jau masinoje i veidrodeli paziurejus bevaziuojant doh.gif ( nekenciu kai taip daro, bet pati darau visada) paakiai visiskai buna atsistate.
Pagyrimai is mano puses arganui labiausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 vasario 2010 - 19:01
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 18, 19:47)
biggrin.gif ir visada taip- viskas bumerangu atgal...MB rotu prasirgo , o as stiprumele atsilaikiau, neuzkreciau  - jau kaip baisu man buvo unsure.gif - labai smarkiai sirgo- gere visokiu vaistu, jau pati lekiau i vaistine, nes nejuokais atrodo vyras kaip lapas lovoj, jau jokiu ten arbateliu ir zoleliu, nes vos i termometra temp. jam tilpo..nors kitiems nebuna. Pati tai jau baisiausiai uz zoles , bet siuo atveju...

tai ir as tokia pati, dar ir is wc neiseinu, tai tr.......tai vemt, tai saltis krecia, tai karstis musa,o dar gi, durne,i darba vaziavau. Jau uzsimaniau pagaliau valgyti, tai bandele "3 kapeikos" skanesne uz torta tapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 18, 18:40)

Mano zuikis tokį pasigavo, bet pagal viską tai Noro. Bet vistiek nemalonu, pusę nakties nemiegojom, vėmė ir vėmė verysad.gif

Dar kirpykloj buvau, patikino, kad tas ežys ant galvos nauji plaukai, o ne išlūžę ir maždaug pusmečio amžiaus, kada pradėjau reguliariai aliejines kaukes dėt bigsmile.gif

Dar M&S mačiau manukos medų, įdomu, kokio skonio. ax.gif Apie manukos ea vis spangstu, bet niekaip iki monicos nenuvažiuoju, dabar kai mažoji apsivirusavo teks važiavimą dar atidėt.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 18, 17:33)
Kur yra pirkti petražolių? blush2.gif Buvau vaistinėje, bet sakė, kad neturi, tik nepaklausiau ar išvis neturi, ar tik šiandien doh.gif Aš bijau eit į SM, nes paskui sėdžiu ir sėdžiu.Dabar pasakėt apie aroma-zone tai išvis sėdėsiu ir niekur nesitrauksiu, nes ten taip gražu viskas wub.gif

nusipirkti seklu ir pasisodinti ax.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 02 18, 18:36)
Ir nors man jau virs 30, bet tikrai niekas neduoda man tiek metu  blush2.gif  Pries Naujus metus ejom su vyru i kluba (buvo darbovietes vakarelis) tai manes i kluba neileido  blink.gif  apsauginis klausia ar turiu 17  lotuliukas.gif  (as aisku atrodau daugiau kaip 17 o ta vakara ir nejuokinga buvo, nes teko vaziuot namo pasiimt dokumentu).

lotuliukas.gif
Be paso as net i parduotuve neinu romo pyragams pirkti, o i kluba be paso taip pat cool.gif, nes niekad nezinau kada vel prikibs
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 18, 20:00)
Tepu vakare visada, bet man vistiek buna nuo skysciu, nuo maisto- na jau man taip yra visada su paakiais, labai reaguoja i viska - tai dar ir ryte pasitepu.Kokiu tik per gyvenima agurku nedejus , agurkiniu akiniu paakiams ir visokiu su zele viduje, pries tai palaikant saldytuve doh.gif  ir kitokiu stebuklu, nu tikrai taip niekas nepadedavo kaip dabar tas aliejus..Gal man tiesiog tinka labai, bet atsikeliu ryte- jei zandus nuleidus akis matau lotuliukas.gif , tai jau zinok- esi ziurkenas, tadu is kart argano ir tikrai jau masinoje i veidrodeli paziurejus bevaziuojant  doh.gif ( nekenciu kai taip daro, bet pati darau visada) paakiai visiskai buna atsistate.
Pagyrimai is mano puses arganui labiausi...

oi prisijuokiau is to ziurkeno lotuliukas.gif o tu tepi ryte tik paakius, ar tuos "kapselius" kiek zemiau akies, pabrinkusius. Ir as megeja nakciai prilakti vandens, o ryte kaip xamiakas:) kazkaip del argano ryte, nezinojau, man tik ledukai nuimdavo ziurkeniskuma ryte , dabar meginsiu arganu ryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 18, 18:44)
greitai pasisakom, ka darom,kad neileistu i kluba  blush2.gif  kaip puoseleji jaunyste??

va o as jau turbut tikrai pradedu senti  doh.gif  anksciau ku beeidavau visur i mane krepdavosi Mademoiselle  tongue.gif  o dabar jau ziuriu Madam, madam doh.gif  doh.gif

Nu jau sakiau kad No.1 yra genai mirksiukas.gif
As pati esu smulki ir dar blondine doh.gif tai irgi duoda savo (cia mano tokia kvaila nuomone kad blondinai visada atrodo jaunesni blush2.gif ) nors plaukus sviesinu, bet is prigimties esu blondine biggrin.gif tik man nepatinka mano naturali pelenu spalva sad.gif
Dabar naudojant naturalius produktus irgi manau prisidedu prie savo grozio puoselejimo (nors savo erelio nosies tai jokiais aliejais neislyginsiu unsure.gif ) bet zvilgantys plaukai, sveikesne oda atsiperka o ir tas zinojimas kad netepu ant saves jokio brudo daro mane laimingesne mirksiukas.gif
Bet kad epidemija itrauke mane: vis maza ir maza visko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 18, 20:23)
nusipirkti seklu ir pasisodinti  ax.gif
lotuliukas.gif
Be paso as net i parduotuve neinu romo pyragams pirkti, o i kluba be paso taip pat  cool.gif, nes niekad nezinau kada vel prikibs

niu nieko sau, tai kiek cia jumi, mergos metu? manes tai nepraso paso niekur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 18, 20:25)
oi prisijuokiau is to ziurkeno  lotuliukas.gif  o tu tepi ryte tik paakius, ar tuos "kapselius" kiek zemiau  akies, pabrinkusius. Ir as megeja nakciai prilakti vandens, o ryte kaip xamiakas:) kazkaip del argano ryte, nezinojau, man tik ledukai nuimdavo ziurkeniskuma ryte , dabar meginsiu arganu ryte  4u.gif

Tepu nedaug ir taip ties idubimu, brukstelnu ir ant kapseliu- baisiai teee biggrin.gif ! Bet tik apacioje, jau nesivozoju virsuj- kazkaip lyg pradzioj gal nepastebedavau, bet jau dabar tikrai isitikinus, kad ryte patepus staigiai visas uzburkimas ar koks patinimas nueina..
Del metu IR AS IR AS doh.gif lotuliukas.gif !! Ir manes paklausia, ale jau vis reciau rolleyes.gif kokio tai dokumento - anksciau nervuodavo, o dabar tai net sparnai jauciu kaip ima kaltis, kai sitaip pasako- jau sureaguoju smagiai... Del kiek metu, man labai patinka toks posakis-"Kam virs 30 " doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 vasario 2010 - 19:41
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 18, 19:23)
Be paso as net i parduotuve neinu romo pyragams pirkti, o i kluba be paso taip pat  cool.gif, nes niekad nezinau kada vel prikibs

Tai taip ir buvo, as visada pasiimu (nes kartais papraso), bet ta karta neturejau rankines ir galvoju ai neimsiu juk nepraso doh.gif O vat eme ir paprase biggrin.gif
Atsakyti