Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Violetke @ 2010 02 12, 00:40)
Kiek laseliu vit. E reiketu deti i 35 ml savos gamybos kremo, kad nepadauginti?  blush2.gif

As tai ta Vitamino E alieju kartais ir kaip naktini krema panaudoju, tai tikrai nepadauginsi ir nepakenks odai, o tik pades thumb_yello.gif
Atsakyti
Dabar norėsiu tokį išbandyt, vien jau dėl kainos. dar ir akių pieštuką, nors niekada nesu bandžius, gal išmoksiu g.gif

As sita tusa isbandziau, tai man patiko, kaip naturalus tusas tai gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 17:13)
negaliu jau seniai tušų naudot, šešėlių, nes tinsta akys, turiu fotoalergiją (dienos šviesos lemputėms)....kremai? g.gif

teisingai sako Chippie, čia marketingas, o ne med.kosmetika smile.gif Mažu tau suorganizuoti tikrai seną baklažaninį Hauschkos tušą ir Argital kremo pabandymui? Ar norėtum? Nes oi kaip sunku, su tokiais dalykais ir skausmingi bandymai piniginei būna....

QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 17:32)
Bet tu tikriausiai muolu prausiesi, gal dėl to smile.gif

dabar turiu prisipažint, kad Daddygirl muiliukas man vistik numeris vienas veido, akių prausimui. Antroje vietoje rasulas. Gal kad muilu muilinu drąsiai ir akis, o rasulu jų nemozoju, nedrįstu? g.gif

beje, šiandien KN buvo paskaita apie prausiklius ir muilų gamybą, tai noriu užduot Daddygirl klausimą, ar ji juos gamina karštu ar šaltu būdu? Ir apskritai, ten toks pavojingas menas, kad ką aš žinau. Man pasirodė, kad už savo labdaringą ir pavojingą veiklą Daddygirl turėtų mažų mažiausiai nacionalinę premiją gauti. Nes ten nuodinga, pavojinga, gali nudeginti bedarant, puode kilti vulkano efektas, viską reikia gramas į gramą atsverti, ingredientus suderinti pagal saponifikacijos indeksus...

realiai neįsivaizduoju, kaip tą reikėtų padaryti bent kiek mažiau kruopščiam žmogui doh.gif

paskaitoje buvo kalba ir apie muilo gamyboje naudojamą natrio šarmą - kad jis yra toksiškas vandens organizmams, jo negalima pilti į kanalizaciją. Tai Rasma, praleidai superišką vyriškio klausimą: tai kur jį (natrio šarmą) pilt? lotuliukas.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 02 11, 19:17)
užsimaniau alijošiaus gelio. Nimfali neturi, kur dar jo galiu nusipirkt? 

ernesin teisingai atsimena, kad Aubrey dar yra, bet ten sultys smile.gif Toks kaip gelis tikriausiai vienintelis yra Nimfali smile.gif

QUOTE(amliv99 @ 2010 02 11, 19:37)
Noreciau pradziai nusipirkti krema ir tonika.

iš kokio tu miesto? Jei vilnietė, tai galėtum prasieiti per parduotuves ir mėginukų pasirinkti, kad labai neprašaut smile.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 20:26)
kaip su lūpdažiais, blizgiais? kas ką patarsit?

Nvey turi tokio gėrio (Sveiki produktai), lūpdažių galima parsisiųsti iš Everyday Minerals. Turi jų ir Hauschka, Logona.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 22:21)
Aš jau gundausi tuo kitu parduodamu laku  ax.gif Įdomu, kokia jo realiai spalvytė? Nematei to kito? smile.gif

laiko tai jie tikrai gerai, dėl šito drąsiai smile.gif Kito nemačiau, Padangė man atnešė tą, kurį rezervavausi, kito net neprašiau. Aš pati labiau mėgstu kreminių spalvų nagų lakus ir tokie ryškūs nėra man įprasti, bet va, Valentino dienos proga MB galėsiu ryškiais nagais pagąsdinti biggrin.gif Ir apskritai, savijauta kažkokia kita ryškiai nagus nulakavus - taip ir norisi juos atkišti kaip princesei, kartais sveika biggrin.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 02 11, 22:24)
Ar čia gali būti dėl to, kad su sviestmedžiu ir erškėtuogių al.dariau?

aš tai sviestmedį įtarčiau...

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 02 11, 23:42)
Gal kas turit ta adresa e.parduotuves, kuri prekiauja Argital. Buvau issaugojusi, bet neberandu.

kuri? Grožio alėja?

Papildyta:

nemažai mūsų iš Violey.com užsisakinėjom Farfalla kvepalų mėginukų. Apie L'Amour jau kalbėjom - švelniai saldžios irisiškos rožės. Didelis dėkui ernesin, šiandien pamačiau, kas yra Farfalla Aura 4u.gif

tai kas norit šito kvapo mėginius sakytis, kviečiu prasisukti pigiau:

šiaip įdomus ir netikėtas man buvo dalykas. Pamenat, kad Kvapų namai pernai turėjo projektą ir sukūrė senojo bei naujojo Vilniaus kvapus? O Farfalla sukūrė KN kvapą bigsmile.gif Aura yra būtent tai, kuo kvepia KN - vaistažolėm, gėlėm, prieskoniais, dervomis, smilkalais, antikvarinėm spintom ir viskuo, ką galima užuosti įžengus jau pro laukujas duris thumbup.gif Norėdamas tikriausiai tokio kvapo nepakartosi wink.gif

galiausiai Aura liko kryystei, nes mano nuomone, kvapas turi turėti mylintį šeimininką. O ji irgi patvirtino, kad dvelkia jie KN.

tikra KN Aura tas kvepaliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 12 vasario 2010 - 00:33
QUOTE(Satura @ 2010 02 12, 01:31)

Ne, ten buvo kazkokia angliska.
Atsakyti
tada nežinau sad.gif Pamenu kažkokią skandinavišką, bet ten buvo tarsi likučiai išparduotuvėje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 22:49)
o kokius aliejus maisai? ax.gif

kokie tik po ranka pasitaiko ax.gif siaip man labai patinka argano, simonsidiju aliejai, bet jei tokie "smirdukai", todel reiketu rasti EA kuris patinka ir tinka ir juo pakvepinti. Galiu pagirti vaniles fitoli is aroma natural nes tikrai vanile kvepia wub.gif kaip ir su naturalia kosmetika, tai yra labai asmeniskas reikalas, pvz daugumos merginu isgirtas sveistmedi ir kokosu aliejus, man visai nepatinka ir neatrodo, kad kazkaip labai drekina oda ar plaukus. Baigiu juos sunaudoti ir tikriausiai daugiau nepirksiu. I alieju misinukus, kuriuos darau plaukams dedu ricinos alieju, jis tikrai lb tinka plaukams ir nagams thumbup.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 02 12, 00:05)
Manau tave vimdo pelargonijų ir ylang-ylang kvapų derinys, man taip pat jie ne iš skaniausių schmoll.gif

as tik uzuodziu ylang-ylang ir man iskart migrena ir bloga doh.gif pelargoniju dar puse velnio, tik nereikia padauginti.

neseniai prigriebiau pelargonijo hidrolata, tai noreciau pasitikslinti ar man vienai jis smirda??? koks jo kvapas turetu buti?? man toks "nekvepiantis"

QUOTE(Katherina @ 2010 02 12, 00:15)
Turbūt taip ir bus  doh.gif Bet taip šlykščiai dar niekas nėra smirdėjęs, tai kaip aš "didinsiu" krūtinę savo biggrin.gif

misinukas ne krutinei bet libido didinti skirtas lotuliukas.gif matyt teks rasti kitokiu afrodiziaku blush2.gif
Atsakyti
[quote=Chippie,2010 02 12, 03:17]
kokie tik po ranka pasitaiko ax.gif siaip man labai patinka argano, simonsidiju aliejai, bet jei tokie "smirdukai", todel reiketu rasti EA kuris patinka ir tinka ir juo pakvepinti. Galiu pagirti vaniles fitoli is aroma natural nes tikrai vanile kvepia wub.gif kaip ir su naturalia kosmetika, tai yra labai asmeniskas reikalas, pvz daugumos merginu isgirtas sveistmedi ir kokosu aliejus, man visai nepatinka ir neatrodo, kad kazkaip labai drekina oda ar plaukus. Baigiu juos sunaudoti ir tikriausiai daugiau nepirksiu. I alieju misinukus, kuriuos darau plaukams dedu ricinos alieju, jis tikrai lb tinka plaukams ir nagams thumbup.gif
as tik uzuodziu ylang-ylang ir man iskart migrena ir bloga doh.gif pelargoniju dar puse velnio, tik nereikia padauginti.

na sumasciau pereiti ant savo gamybos kremuku, tai net nezinau nuo kurio galo pradeti, info visur labai daug, sokau vakar i panika, kad nieko nesigaus, nes visiskai tame reikale nesigaudau, bet siandien vel noriu kremuku blush2.gif nezinau nei kur pirkti, nei kaip maisyti, nei kam kas skirta, bet gal po ilgo skaitymo daeis doh.gif nes pirma noreciau kremuko rankoms, nes rankos labai sauseja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 12, 02:17)
neseniai prigriebiau pelargonijo hidrolata, tai noreciau pasitikslinti ar man vienai jis smirda??? koks jo kvapas turetu buti?? man toks "nekvepiantis"

Man pelargonijų hidr iš pradžių tokį aitrų kvapą turėjo, dabar jau apsipratau, bet vis tiek nepatinka schmoll.gif Geriausią kvapą iš mano bandytų hidr turi tik hamamelių, jokių problemų purkštis su juo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 12 vasario 2010 - 08:40
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 09:26)
na sumasciau pereiti ant savo gamybos kremuku, tai net nezinau nuo kurio galo pradeti, info visur labai daug, sokau vakar i panika, kad nieko nesigaus, nes visiskai tame reikale nesigaudau, bet siandien vel noriu kremuku  blush2.gif  nezinau nei kur pirkti, nei kaip maisyti, nei kam kas skirta, bet gal po ilgo skaitymo daeis  doh.gif  nes pirma noreciau kremuko rankoms, nes rankos labai sauseja  doh.gif

Nebijok ir pasiryzk. biggrin.gif As taip pat labai bijojau, bet vakar ikvepimo pagauta net 2 kremus pasidariau. Gal tik atrodo labai sudetinga, bet as pati nutebusi buvau kaip viskas lengvai gavosi. Gal tik i viena krema truputi emulsinio vasko padauginau, kadangi matavau sauksteliu blush2.gif , tai nusprendziau i kita deti maziau ir lengvesni pasidaryti. Viskas pavyko puikiai. Tik dabar abu kremai saldytuve tupi, nes nedejau jokiu konservuojanciu medziagu, tai net neisivaizduoju kiek jie bus geri, kiek laiko nesuges.

Daba brandinu minti MB valentino dienai koki marmaliuka rankoms isvirt, ax.gif wub.gif nes labai nuserpetojusios ir nusausejusios nes jis nepripazista pirstiniu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2010 02 12, 11:19)
Nebijok ir pasiryzk.  biggrin.gif As taip pat labai bijojau, bet vakar ikvepimo pagauta net 2 kremus pasidariau. Gal tik atrodo labai sudetinga, bet as pati nutebusi buvau kaip viskas lengvai gavosi. Gal tik i viena krema truputi emulsinio vasko padauginau, kadangi matavau sauksteliu  blush2.gif , tai nusprendziau i kita deti maziau ir lengvesni pasidaryti. Viskas pavyko puikiai. Tik dabar abu kremai saldytuve tupi, nes nedejau jokiu konservuojanciu medziagu, tai net neisivaizduoju kiek jie bus geri, kiek laiko nesuges.

Daba brandinu minti MB valentino dienai koki marmaliuka rankoms isvirt,  ax.gif  wub.gif nes labai nuserpetojusios ir nusausejusios nes jis nepripazista pirstiniu...  doh.gif

tai jei neblogas marmaliukas gausis tai parasyk kaip darei, nes jau mano rankos doh.gif nors ir pirstines pripazystu, bet ziema siaubingos jos buna doh.gif o kiek kainuoja mazdaug pasidaryti viena kremuka?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 12, 09:39)
Man pelargonijų hidr iš pradžių tokį aitrų kvapą turėjo, dabar jau apsipratau, bet vis tiek nepatinka schmoll.gif Geriausią kvapą iš mano bandytų hidr turi tik hamamelių, jokių problemų purkštis su juo biggrin.gif

Rimtai? blink.gif Man hamameliai nu jau tokia smarvė, kad negaliu... Bet man jis gerai veido poras sutraukia, tai nekvėpuodama taip ir užsivarau jo biggrin.gif o iš aliejų patį neutraliausią, švelnų kvapą man turi avokadai...
Atsakyti
Zukauskaite cia yra keli Argital produktai ir cia bet kainos kaip ir LT 4u.gif

Merginos reikia patarimo 4u.gif koks EA ar ju misinys tiktu sanariams, mano mamukui paskauda ranku sanarius, patinsta jie, gydytojai lyg ir reumatini artrita itaria bet dar toki nezymu, sakau sumaisyciau kremuka koki, gal padetu siek tiek. Ir kokius aliejus naudoti?
Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2010 02 12, 09:28)
Rimtai?  blink.gif  Man hamameliai nu jau tokia smarvė, kad negaliu... Bet man jis gerai veido poras sutraukia, tai nekvėpuodama taip ir užsivarau jo biggrin.gif o iš aliejų patį neutraliausią, švelnų kvapą man turi avokadai...

Man ir hamameliu kvapas pats nekalciausias ax.gif o jau levandu negaliu pakest, laukiu pas Monica kol atsiras, gal ten bus geriau biggrin.gif
Atsakyti