QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 17:13)
negaliu jau seniai tušų naudot, šešėlių, nes tinsta akys, turiu fotoalergiją (dienos šviesos lemputėms)....kremai?
teisingai sako Chippie, čia marketingas, o ne med.kosmetika
Mažu tau suorganizuoti tikrai seną baklažaninį Hauschkos tušą ir Argital kremo pabandymui? Ar norėtum? Nes oi kaip sunku, su tokiais dalykais ir skausmingi bandymai piniginei būna....
QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 17:32)
Bet tu tikriausiai muolu prausiesi, gal dėl to
dabar turiu prisipažint, kad Daddygirl muiliukas man vistik numeris vienas veido, akių prausimui. Antroje vietoje rasulas. Gal kad muilu muilinu drąsiai ir akis, o rasulu jų nemozoju, nedrįstu?
beje, šiandien KN buvo paskaita apie prausiklius ir muilų gamybą, tai noriu užduot Daddygirl klausimą, ar ji juos gamina karštu ar šaltu būdu? Ir apskritai, ten toks pavojingas menas, kad ką aš žinau. Man pasirodė, kad už savo labdaringą ir pavojingą veiklą Daddygirl turėtų mažų mažiausiai nacionalinę premiją gauti. Nes ten nuodinga, pavojinga, gali nudeginti bedarant, puode kilti vulkano efektas, viską reikia gramas į gramą atsverti, ingredientus suderinti pagal saponifikacijos indeksus...
realiai neįsivaizduoju, kaip tą reikėtų padaryti bent kiek mažiau kruopščiam žmogui
paskaitoje buvo kalba ir apie muilo gamyboje naudojamą natrio šarmą - kad jis yra toksiškas vandens organizmams, jo negalima pilti į kanalizaciją. Tai Rasma, praleidai superišką vyriškio klausimą: tai kur jį (natrio šarmą) pilt?
QUOTE(ashtri @ 2010 02 11, 19:17)
užsimaniau alijošiaus gelio. Nimfali neturi, kur dar jo galiu nusipirkt?
ernesin teisingai atsimena, kad Aubrey dar yra, bet ten sultys
Toks kaip gelis tikriausiai vienintelis yra Nimfali
QUOTE(amliv99 @ 2010 02 11, 19:37)
Noreciau pradziai nusipirkti krema ir tonika.
iš kokio tu miesto? Jei vilnietė, tai galėtum prasieiti per parduotuves ir mėginukų pasirinkti, kad labai neprašaut
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 20:26)
kaip su lūpdažiais, blizgiais? kas ką patarsit?
Nvey turi tokio gėrio (Sveiki produktai), lūpdažių galima parsisiųsti iš Everyday Minerals. Turi jų ir Hauschka, Logona.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 22:21)
Aš jau gundausi tuo kitu parduodamu laku
Įdomu, kokia jo realiai spalvytė? Nematei to kito?
laiko tai jie tikrai gerai, dėl šito drąsiai
Kito nemačiau, Padangė man atnešė tą, kurį rezervavausi, kito net neprašiau. Aš pati labiau mėgstu kreminių spalvų nagų lakus ir tokie ryškūs nėra man įprasti, bet va, Valentino dienos proga MB galėsiu ryškiais nagais pagąsdinti
Ir apskritai, savijauta kažkokia kita ryškiai nagus nulakavus - taip ir norisi juos atkišti kaip princesei, kartais sveika
QUOTE(Katherina @ 2010 02 11, 22:24)
Ar čia gali būti dėl to, kad su sviestmedžiu ir erškėtuogių al.dariau?
aš tai sviestmedį įtarčiau...
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 02 11, 23:42)
Gal kas turit ta adresa e.parduotuves, kuri prekiauja Argital. Buvau issaugojusi, bet neberandu.
kuri?
Grožio alėja?
Papildyta:
nemažai mūsų iš Violey.com užsisakinėjom Farfalla kvepalų mėginukų. Apie L'Amour jau kalbėjom - švelniai saldžios irisiškos rožės. Didelis dėkui ernesin, šiandien pamačiau, kas yra Farfalla Aura
tai kas norit šito kvapo mėginius sakytis, kviečiu
prasisukti pigiau:
šiaip įdomus ir netikėtas man buvo dalykas. Pamenat, kad Kvapų namai pernai turėjo projektą ir sukūrė senojo bei naujojo Vilniaus kvapus? O Farfalla sukūrė KN kvapą
Aura yra būtent tai, kuo kvepia KN - vaistažolėm, gėlėm, prieskoniais, dervomis, smilkalais, antikvarinėm spintom ir viskuo, ką galima užuosti įžengus jau pro laukujas duris
Norėdamas tikriausiai tokio kvapo nepakartosi
galiausiai Aura liko kryystei, nes mano nuomone, kvapas turi turėti mylintį šeimininką. O ji irgi patvirtino, kad dvelkia jie KN.
tikra KN Aura tas kvepaliukas