Sakykit, o i gaminama krema galima deti glicerino ir kiek jo reiktu
QUOTE(bryyla @ 2010 02 18, 01:56)
O aš tik dabar apie tą puslapiuką tesužinojau
tai vargas dabar bus
o as kol perziuriu si ir kitus panasius puslapius, tai ir dirbt nebuna kada, po to sedziu iki isnaktu, kad baigciau visus darbus
jei norit akis paganyti, tai va dar lb idomus puslapiukai, as dar is ju nieko neuzsisakiau, bet labai jau norisi isbandyti kad ir pvz agurku seklu alieju
sitam net anglu kalba parasyta
http://www.bilby-co.com/?sl=EN
o sitas tik en français
http://www.alternativenature.fr/
is abieju siustis i LT butu apie 14eur iki 1 kg
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 20:50)
Na bent kiek as analizavausi sia svetaine, tai supratau kad dalis Planters kosmetikos yra ekologiška ir sertifikuota, o kita tik naturali, tai neaisku kaip su ta naturalia yra, nes pilnu sudeciu svetaineje nenurodyta...
Labas rytas kam dar rytas, kam diena... pasiguosiu, nemiegojau beveik visą naktį, mat sunku miegot buvo ant nugaros, o kai gulėjau ant šono, atrodė, kad raukšlės atsirandinėja Geriau jau raukšlės nuo pagalvės nei nuo bemiegių naktų
Galima, man atrodo reikia tirpinti vandens fazėje. O dėti kremuose iki 5 %.
Vargas ! Ir dar to vargo daugiau prikrovei
Aišku... Na mane kažko iškart atstumia tokie gamintojai, kurie ir tokią, ir tokią kosmetiką gamina... Nesudomino.
QUOTE(Satura @ 2010 02 18, 01:06)
man atrodo, kad jis vertas mūsų blogo
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 18, 11:29)
Sakykit, o i gaminama krema galima deti glicerino ir kiek jo reiktu
QUOTE(Chippie @ 2010 02 18, 11:37)
tai vargas dabar bus
QUOTE(geguze5 @ 2010 02 18, 11:42)
Na bent kiek as analizavausi sia svetaine, tai supratau kad dalis Planters kosmetikos yra ekologiška ir sertifikuota, o kita tik naturali, tai neaisku kaip su ta naturalia yra, nes pilnu sudeciu svetaineje nenurodyta...
Aišku... Na mane kažko iškart atstumia tokie gamintojai, kurie ir tokią, ir tokią kosmetiką gamina... Nesudomino.
QUOTE(bryyla @ 2010 02 18, 12:28)
Labas rytas kam dar rytas, kam diena... pasiguosiu, nemiegojau beveik visą naktį, mat sunku miegot buvo ant nugaros, o kai gulėjau ant šono, atrodė, kad raukšlės atsirandinėja Geriau jau raukšlės nuo pagalvės nei nuo bemiegių naktų
nuosirdziai prajuokinai
aciu, bandysiu det
QUOTE(bryyla @ 2010 02 18, 13:28)
as kazkaip visada uzmiegu ant nugaros ir dar rankas i virsu sukelus, bet ryte kai pradedu budintis tai prasideda sukinejimaisi i visas puses, va tada ir pajauciau is kur pas mane po akim rauksleles nes tikrai, visas zandas i virsu sustumtas, tai kur nebus tu rauksliu. Sunkiai labai keliausi, vis apie tas rauksles galvojau
jei nori bemiegiu naktu, kai reikia skaiciuoti ne avytes, bet aliejukus, hudrolatus ir kitokius gerius tai tokio vargo galiu ir daugiau prikrauti as kartais naktim sapnuoju kaip perku ir viena ir kita dalyka, ale po to rast laiko, kad viska panaudot reiketu maziau SM sedet
man nuo streso ant rankos pasirode dedervina kuo ja patepus kad dingtu? bandziau tamanai tepti, bet kazkaip nemabai matau poveiki, na gal dar ir del to, kad pasitepu karta per 3 dienas.... gal zinot kokia gera priemone? ar EA?
QUOTE(geguze5 @ 2010 02 18, 12:42)
Nu va ir dar uzmaciau kad jie per facebooka organizuoja konkursa, kur galima laimeti Plantersu valomaji pieneli, tai riek bandyt, bus proga suzinot kas tai per kosmetika:)
Nezinau ar teisingai pavyks beti bandau prisegti nuoroda: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pa...50514022?ref=nf
Kadangi pas moniką dabar nėra nei kofeino, nei ramunėlių hidrolato, tai savo tamsiems paakiams nusprendžiau bandyt kitas priemones. Galvoju maišyti rožių fitolį alyvuogių aliejuje su rugiagėlių hidrolatu + varnalėšos šaknų milteliai + vaškas surišimui. Kokiais dar baziniais bei eteriniais aliejais būtų galima "pagardinti" paakių kremą? Ar dėti glicerino?
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 23:52)
As kalbejau apie mamulia,kuri pasirizusi mesti lauk iprasta savo pagalve ir is karto, drastiskai meginti miegoti be jokios pagalveles
Čia apie mane? Jei taip, tai netaip mane supratote.Aš nežadu atsisakyti savo pagalvės, tik norėjau pasidomėti, kuo yra gerai miegoti be pagalvės Vakar pasitepiau blakstienas ricinos aliejumi, tai nežinau, ar man tik pasirodė, bet apatinių balkstienų galiukai buvo šviesūs, o pasitepus patamsėjo Reikės kurią laisvesnę dieną išbandyti Nidulios receptą su pirštinėsm, nes noriu stiprių nagų
QUOTE(Brasa @ 2010 02 18, 15:10)
Kadangi pas moniką dabar nėra nei kofeino, nei ramunėlių hidrolato, tai savo tamsiems paakiams nusprendžiau bandyt kitas priemones. Galvoju maišyti rožių fitolį alyvuogių aliejuje su rugiagėlių hidrolatu + varnalėšos šaknų milteliai + vaškas surišimui. Kokiais dar baziniais bei eteriniais aliejais būtų galima "pagardinti" paakių kremą? Ar dėti glicerino?
O as negaliu nepagirti Argano aliejaus sitoje vietoje...Man tikrai padeda- ir pabrinkimas ryte dingsta jei kartais atsikeliu tokia ir labai labai pastebejau pagerejima paakiuosna
Buvau vakar tam jusu Vilniuje - jau sakiau kad leksiu, kad begsiu, kad jau prisipirksiu- esme nieko nespejau, bet Madoje buvau - nusipirkau Dr.Hauschkos citrinini kuno pieneli pabandymui ir daugiau nieko - kainos tai man pasirode dideles visko , gaila, kad nepabuvojau kitur si karta...
QUOTE(Brasa @ 2010 02 18, 16:10)
siulyciau prideti aragno aliejaus, jis siam reikalui skaiciau tinka
QUOTE(zieminuke @ 2010 02 17, 22:54)
ik nelabai patinka man jo kvapas, na ne vanile, o toks jauciasi specifinis aliejaus kvapas, tai mane siek tiek erzina.
kvapas turetu su laiku pakisti, siek tiek svelnesnis pasidaryti, nes ir campak pomada is pradziu buvo tokia rugsti, o jau dabar visai nieko tas kvapas
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 23:08)
dar titulu neturiu, tai kur jau cia iki televizijos
tai titula ne velu dar gauti
QUOTE(Brasa @ 2010 02 18, 14:10)
as tai daryciau is roziu fitolio, roziu hirolato ir roziu milteliu + roziu absoliuta lasinciau.