Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sakykit, o i gaminama krema galima deti glicerino ir kiek jo reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 18, 01:56)
O aš tik dabar apie tą puslapiuką tesužinojau biggrin.gif  doh.gif

tai vargas dabar bus lotuliukas.gif
o as kol perziuriu si ir kitus panasius puslapius, tai ir dirbt nebuna kada, po to sedziu iki isnaktu, kad baigciau visus darbus doh.gif

jei norit akis paganyti, tai va dar lb idomus puslapiukai, as dar is ju nieko neuzsisakiau, bet labai jau norisi isbandyti kad ir pvz agurku seklu alieju blink.gif

sitam net anglu kalba parasyta thumbup.gif
http://www.bilby-co.com/?sl=EN

o sitas tik en français ax.gif
http://www.alternativenature.fr/

is abieju siustis i LT butu apie 14eur iki 1 kg
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 20:50)
Kažkokia nauja firma (bent jau man nematyta) Planter's. Ką manote?  g.gif

Na bent kiek as analizavausi sia svetaine, tai supratau kad dalis Planters kosmetikos yra ekologiška ir sertifikuota, o kita tik naturali, tai neaisku kaip su ta naturalia yra, nes pilnu sudeciu svetaineje nenurodyta...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kam dar rytas, kam diena... pasiguosiu, nemiegojau beveik visą naktį, mat sunku miegot buvo ant nugaros, o kai gulėjau ant šono, atrodė, kad raukšlės atsirandinėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geriau jau raukšlės nuo pagalvės nei nuo bemiegių naktų doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 18, 01:06)
man atrodo, kad jis vertas mūsų blogo  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 02 18, 11:29)
Sakykit, o i gaminama krema galima deti glicerino ir kiek jo reiktu  g.gif

Galima, man atrodo reikia tirpinti vandens fazėje. O dėti kremuose iki 5 %.

QUOTE(Chippie @ 2010 02 18, 11:37)
tai vargas dabar bus lotuliukas.gif

Vargas ! Ir dar to vargo daugiau prikrovei biggrin.gif

QUOTE(geguze5 @ 2010 02 18, 11:42)
Na bent kiek as analizavausi sia svetaine, tai supratau kad dalis Planters kosmetikos yra ekologiška ir sertifikuota, o kita tik naturali, tai neaisku kaip su ta naturalia yra, nes pilnu sudeciu svetaineje nenurodyta...

Aišku... Na mane kažko iškart atstumia tokie gamintojai, kurie ir tokią, ir tokią kosmetiką gamina... Nesudomino. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 18, 12:28)
Labas rytas  4u.gif kam dar rytas, kam diena... pasiguosiu, nemiegojau beveik visą naktį, mat sunku miegot buvo ant nugaros, o kai gulėjau ant šono, atrodė, kad raukšlės atsirandinėja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Geriau jau raukšlės nuo pagalvės nei nuo bemiegių naktų  doh.gif  biggrin.gif

Galima, man atrodo reikia tirpinti vandens fazėje. O dėti kremuose iki 5 %.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuosirdziai prajuokinai

aciu, bandysiu det 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 18, 13:28)
Labas rytas  4u.gif kam dar rytas, kam diena... pasiguosiu, nemiegojau beveik visą naktį, mat sunku miegot buvo ant nugaros, o kai gulėjau ant šono, atrodė, kad raukšlės atsirandinėja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Geriau jau raukšlės nuo pagalvės nei nuo bemiegių naktų  doh.gif  biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Vargas ! Ir dar to vargo daugiau prikrovei biggrin.gif

as kazkaip visada uzmiegu ant nugaros ir dar rankas i virsu sukelus, bet ryte kai pradedu budintis tai prasideda sukinejimaisi i visas puses, va tada ir pajauciau is kur pas mane po akim rauksleles doh.gif nes tikrai, visas zandas i virsu sustumtas, tai kur nebus tu rauksliu. Sunkiai labai keliausi, vis apie tas rauksles galvojau doh.gif

jei nori bemiegiu naktu, kai reikia skaiciuoti ne avytes, bet aliejukus, hudrolatus ir kitokius gerius tai tokio vargo galiu ir daugiau prikrauti lotuliukas.gif as kartais naktim sapnuoju kaip perku ir viena ir kita dalyka, ale po to rast laiko, kad viska panaudot doh.gif reiketu maziau SM sedet g.gif

man nuo streso ant rankos pasirode dedervina verysad.gif kuo ja patepus kad dingtu? bandziau tamanai tepti, bet kazkaip nemabai matau poveiki, na gal dar ir del to, kad pasitepu karta per 3 dienas.... gal zinot kokia gera priemone? ar EA?
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 02 18, 12:42)

Nu va ir dar uzmaciau kad jie per facebooka organizuoja konkursa, kur galima laimeti Plantersu valomaji pieneli, tai riek bandyt, bus proga suzinot kas tai per kosmetika:)
Nezinau ar teisingai pavyks beti bandau prisegti nuoroda: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pa...50514022?ref=nf
Atsakyti
Kadangi pas moniką dabar nėra nei kofeino, nei ramunėlių hidrolato, tai savo tamsiems paakiams nusprendžiau bandyt kitas priemones. Galvoju maišyti rožių fitolį alyvuogių aliejuje su rugiagėlių hidrolatu + varnalėšos šaknų milteliai + vaškas surišimui. Kokiais dar baziniais bei eteriniais aliejais būtų galima "pagardinti" paakių kremą? Ar dėti glicerino?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 23:52)
As kalbejau apie mamulia,kuri pasirizusi mesti lauk iprasta savo pagalve  ir is karto, drastiskai meginti  miegoti be jokios pagalveles  lotuliukas.gif

Čia apie mane? blush2.gif Jei taip, tai netaip mane supratote.Aš nežadu atsisakyti savo pagalvės, tik norėjau pasidomėti, kuo yra gerai miegoti be pagalvės smile.gif Vakar pasitepiau blakstienas ricinos aliejumi, tai nežinau, ar man tik pasirodė, bet apatinių balkstienų galiukai buvo šviesūs, o pasitepus patamsėjo blush2.gif Reikės kurią laisvesnę dieną išbandyti Nidulios receptą su pirštinėsm, nes noriu stiprių nagų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 02 18, 15:10)
Kadangi pas moniką dabar nėra nei kofeino, nei ramunėlių hidrolato, tai savo tamsiems paakiams nusprendžiau bandyt kitas priemones. Galvoju maišyti rožių fitolį alyvuogių aliejuje su rugiagėlių hidrolatu + varnalėšos šaknų milteliai + vaškas surišimui. Kokiais dar baziniais bei eteriniais aliejais būtų galima "pagardinti" paakių kremą? Ar dėti glicerino?

O as negaliu nepagirti Argano aliejaus sitoje vietoje...Man tikrai padeda- ir pabrinkimas ryte dingsta jei kartais atsikeliu tokia ir labai labai pastebejau pagerejima paakiuosna biggrin.gif
Buvau vakar tam jusu Vilniuje biggrin.gif - jau sakiau kad leksiu, kad begsiu, kad jau prisipirksiu- esme nieko nespejau, bet Madoje buvau - nusipirkau Dr.Hauschkos citrinini kuno pieneli pabandymui ir daugiau nieko biggrin.gif - kainos tai man pasirode dideles visko g.gif , gaila, kad nepabuvojau kitur unsure.gif si karta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 vasario 2010 - 14:59
QUOTE(Brasa @ 2010 02 18, 16:10)

siulyciau prideti aragno aliejaus, jis siam reikalui skaiciau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 02 17, 22:54)
ik nelabai patinka man jo kvapas, na ne vanile, o toks jauciasi specifinis aliejaus kvapas, tai mane siek tiek erzina.

kvapas turetu su laiku pakisti, siek tiek svelnesnis pasidaryti, nes ir campak pomada is pradziu buvo tokia rugsti, o jau dabar visai nieko tas kvapas

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 23:08)
dar titulu neturiu, tai kur jau cia iki televizijos  lotuliukas.gif

tai titula ne velu dar gauti ax.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 02 18, 14:10)

as tai daryciau is roziu fitolio, roziu hirolato ir roziu milteliu ax.gif + roziu absoliuta lasinciau.
Atsakyti