Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(envyy @ 2010 02 18, 00:29)
http://www.aroma-zon...ma/recettes.asp

Stai jums visi receptai!Laisvai galiu isversti 4u.gif
Papildyta:
Beje galiu toki pastebejima pasakyti,kas bent cia receptuose nebuna EA,nezinau kodel.Ir kai kuriais atvejais  koncervanta siulo deti pvz:cosgarta,kuris kaip ir sintetinis,bet pagal juos vienintelis pripazintas eco asociacijos tinkama vartoti..
Papildyta:
Aisku viska galima patobulinti biski nuo saves! lotuliukas.gif

vaje kaip ten viskas grazu 4u.gif einu as is cia, nes seiles jau tista beziurint
Satura, su kamera link buteliuku ir tavo dideliu, graziu akiu, tai jau pas tave kipsa operatoriu reikia siusti smile.gif
Atsakyti
Linksmos diskusijos vyksta temoje biggrin.gif

o kiek kainuoja atsiuntimas iš Aroma zone?

Atsakyti
Tai ar niekas AKAMUTI nebandet? g.gif
Atsakyti

Tai jau turėsi darbo cool.gif 4u.gif
[/quote]

Na jo..cia seip visam gyvenimui tu receptu uztektu..smile.gif
Papildyta:

[/quote]

Kazkas apie 7Eurai,nuo kazkurios sumos lygtais daro nuolaidas,o labai dideli siuntini ir nemokai atsiuncia(nu cia reiktu pasitikslinti,bet is atminties sakau)
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 02 18, 00:40)

aš aliejus iš ten bandžiau
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 23:20)
aš miegu ant mažos grikinės pagalvės, dar ir apvyniojusi ją šilko atraiža - tikrai jaučiasi skirtumas, palyginti su turėta milžiniška pūkine biggrin.gif Reiktų, tai ir be pagalvės miegočiau, ekstremaliomis sąlygomis ir ant volelio esu miegojusi, na nieko tongue.gif
kad labai pasipiktinau - ne tuos subjektus filmuoja  lotuliukas.gif

gavau siuntinuką iš Aroma-Zone  thumbup.gif Super patiko su jais turėti reikalų - viskas greitai, po 12 dienų jau turiu viską rankose ir niekas nesudužę. Tiesa, prabėgo morkų ekstraktas, bet tik pats save ir apterliojo  doh.gif 

kvapai tai pasakiški  rolleyes.gif Visiškai suprantu ir pateisinu Chippie, kuri taip apsiuostė pasiflorų iki blogumo  lotuliukas.gif Tikrai, norisi uostyt ir uostyt  ax.gif

ir kaip tau pavyksta ant tos grikines pagalves miegoti?? ar greitai pripratai? as vis gundausi grikine arba vysniu kauliuku pagalvele, bet baisoka, kad gana nemaza investicija nepasiteisins ir po poros biemegiu naktu, teks ja atiduoti katei.

o as va laukiu savo siuntinuko is aroma zone ir nesulaukiu verysad.gif tikiuosi iki savaitgalio atkeliaus, nes jau pasiruosus pora receptu testuoti thumbup.gif

Satura, tik su tais kvapais nepadaugink, labai stiprus, man regis tik poros lasu uztenka ir kremas kvepes. Kaip tau kvapai? ar panasus i vaisiu??
as uzsisakiau buroku sulciu, darysiu lupdazi - balzama lupoms ax.gif

QUOTE(envyy @ 2010 02 18, 00:29)
[url=http://www.aroma-zone.com/aroma/recettes.asp]http://www.aroma-Beje galiu toki pastebejima pasakyti,kas bent cia receptuose nebuna EA,nezinau kodel.Ir kai kuriais atvejais  koncervanta siulo deti pvz:cosgarta,kuris kaip ir sintetinis,bet pagal juos vienintelis pripazintas eco asociacijos tinkama vartoti..
Papildyta:
Aisku viska galima patobulinti biski nuo saves! lotuliukas.gif

tai kad deda EA g.gif zinima pries tai perspeja, kad su EA reikia atsargiai elgtis, kad jie gali alergizuoti, todel pataria nepadauginti.

o cosgard siulo deti daugiausia "zele" tipo kaukese ar kremuose, nes jis pagal juos jis vienintelis tinkamas naudoti kartu su xanthanu

http://www.aroma-zon...urs.asp?sta=461

gal gudresnes atsakys ax.gif uzsisakiau nat silikono ir galvoju jo ipilti i pirktini sampuna, idomu ar nieko nepagadinsiu??? aroma-zone yra receptu kaip pasidaryti pacioms sampuna, bet as dar tiek nepazengus blush2.gif
Atsakyti
ko gero "isrisau" savo galvos kasymosi kaltininka. Ryskeja, kad as netik grynam ea alergiska, bet net i sampuna ilasintam, nes vakar ir siandien prausiau galva urtekram su dumbliais,kuriame nera ea,ir nesikasau,kituose mano Urtekram sampunuose yra ea . SLS ir ALS jau zinau, kad alergiska. Reiskia ir 7 turimu sampunu galiu tik du naudoti sad.gif Ozkose,tikiuosi,nera sls-u ir ea,nenagrinejau dar sudeties. Velniava kazkokia,sintetiniai sampunai tiko visi,o geruliai-ne visi. Eisiu dar pasinagrinesiu rusiska sampuna uzsivoliojusi, pamenu, kad skaiciau,jog jame putojima duoda muilo riesutas, net smalsu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 23:34)
Suviliojai ir mane tais visais indukais ir visom kitom gėrybėm iš Aroma-Zone  verysad.gif  doh.gif negerai...

Beje, Monica berods kažkada minėjo, kad Suvoje atsiras spalvotų gražių indelių kremams. Internete žiūrinėjau, tai nėra, o gal jau yra pirkt?  g.gif
Tai jau turėsi darbo  cool.gif  4u.gif

aš ten į dieną nors kartą turiu nueit pažioplinėti blush2.gif

dar nėra sad.gif Bet gal pati Monica kažką sugalvos g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 23:35)
vaje kaip ten viskas grazu  4u.gif einu as is cia, nes seiles jau tista beziurint

ne tas žodis, moka prancūzai prezentuoti smile.gif

jo, o aš babach ir vietoj svarovskių ištraukiu savo kartoninę dėželę, pilną buteliukų, tai būtų reportažas lotuliukas.gif

QUOTE(lidusia @ 2010 02 17, 23:40)

nuo 59 EUR - nieko smile.gif

QUOTE(zieminuke @ 2010 02 17, 23:40)

to, ką tu klausi - kremų konkrečiai, tai ne. Ir net nepamenu, kas būtų bandęs sad.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 18, 00:06)
ir kaip tau pavyksta ant tos grikines pagalves miegoti?? ar greitai pripratai?

Kaip tau kvapai? ar panasus i vaisiu??

uzsisakiau nat silikono ir galvoju jo ipilti i pirktini sampuna, idomu ar nieko nepagadinsiu??? aroma-zone yra receptu kaip pasidaryti pacioms sampuna, bet as dar tiek nepazengus blush2.gif

greitai, pora naktų ir viskas. Dar ten galima atsegti šoną ir nupilti grikių, kiek per daug, bet aš nieko nedariau smile.gif

kvapai tai tip top, man amžinai negana, šį kartą irgi atrodo, kad per mažai paėmiau doh.gif

nepagadinsi, tik nepilk daug, vos vos, žiūrėk, kokią jo koncentraciją naudoti siūlo. Nes jei per daug pripilsi, gali šampūnas neputoti, plaukus apsunkinti ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 18, 01:28)
greitai, pora naktų ir viskas. Dar ten galima atsegti šoną ir nupilti grikių, kiek per daug, bet aš nieko nedariau smile.gif

kvapai tai tip top, man amžinai negana, šį kartą irgi atrodo, kad per mažai paėmiau  doh.gif

o tie grikiai turbut pasiskirsto kur reikia padejus galva? siaip as senokai tokios pagalveles noriu
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 18, 00:28)
aš ten į dieną nors kartą turiu nueit pažioplinėti  blush2.gif

O aš tik dabar apie tą puslapiuką tesužinojau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 18, 00:39)
o tie grikiai turbut pasiskirsto kur reikia padejus galva?

taip drinks_cheers.gif Aš ir pati juos paskirstau - kai norisi ne ant kraščiuko pagalvės galvą padėti, o per vidurį, tai su delnu pasidarau duobelę, kad kaklas liktų atsipalaidavęs, ir kuo puikiausiai miegu. Ir nei ten šiugždenimų kažkokių, nei specifinio grikių kvapo smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 18, 00:56)
O aš tik dabar apie tą puslapiuką tesužinojau biggrin.gif  doh.gif

man atrodo, kad jis vertas mūsų blogo 4u.gif

be trijų kvapų, morkinės jojobos ir indelių dar parsisiunčiau iriso CO2 (pauosčiau ir dar nesupratau, ar man tinka ir patinka) bei iriso šaknies miltelių, kuriais šiandien pasipylingavau. Galiu pasakyti, kad Logonos šveitiklis ilsisi, nors čia nei grūdelių, nei ko - košelė tik pasidaro su vandeniu smile.gif Bet gal per ilgai ant veido palaikiau, kad lyg pasausintas g.gif

bet tikrai verta pasidaryti tokius augalinius pylingus, tam tikriausiai yra tinkamų pas Monicą. Šitus ėmiau dėl kvapo, bet kad jie tiesiog popieriumi man kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 18 vasario 2010 - 01:07
mergaites jei kas sugalvotumet is vilnieciu uzsakinet is Aroma-zone mielai prisijungciau su kokiais 20 euru ax.gif gal net nereiktu uz siuntima moket(nuo 60eur uzsakymo) ,arba pasidalintume ax.gif noriu hidrolatu ir buteliuku visokiu ax.gif
Atsakyti