Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aroma-Zone 4u.gif Jei eini per google, tai rinkis antrą nuorodą, kur prancūziškai - tai geriausia ir išsamiausia versija. Anglų - apytuštė doh.gif

o kas tave sudomino? wink.gif Mane tai dabar toliau kai kas labai domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 17, 23:39)
kalbu is patirties, nes be pagalves miegu daugiau nei 10 metu, todel man miegojimas be pagalves tikrai efektyvus. As taip pat nebe niolikmete, kuduole, retkarciai pasitepu kokiu aliejum paakius, bet neturiu rauksliu, o kitos 20-metes rauksletos unsure.gif . Beje, esu bandziusi ivairias pagalves - tai nei ant vienos neissimiegojau, atsikeldavau su skaudanciu kaklu, numiegojimais, randais ir t.t.
Brrrrrr pagalves

Cia, kaip ir daugeliu kitu klausimu -yra pasirinkimo reikalas  mirksiukas.gif

tai tavo pavyzdys ir yra teisingas. Tu miegi daug metu be pagalves, nes taip geriausiai pailsi, Satura -ant mazos grikines pagalveles issimiega, as-nedidele pailga, antialergine, natur vilnos myliu,kuri kaklo islenkima paremia. As kalbejau apie mamulia,kuri pasirizusi mesti lauk iprasta savo pagalve ir is karto, drastiskai meginti miegoti be jokios pagalveles lotuliukas.gif
Satura, jau vel gerybiuprisipirkai, kad tave kur 4u.gif o asniekaip Hauskos gerybiu nesulaukiu.
Ievaaa, as irgi perku is ten dazus, kur gelis pasidaro, bet man nebega savaite ryzas vanduo mirksiukas.gif
Paprasysiu siandien MB, kad nemiegotu o kontroliuotu mano miegojimo poza, lai laiko mane pasiguldes ant nugaros.Jei myli, tegul nemiega ir puoseleja zmonos grozi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.

Kazkada rasiau, kad gundausi MONOI de Thaiti aliejukais. Tai pagaliau nusprendziau isbandyti. Nusipirkau su vanile. Na visai nieko jis man. Pakankamai sudrekina veida, na is pradziu oda kazkiek blizga, bet kai susigeria jokio blizgesio nebesimato. Lauke dar nebuvau juo pasitepusi, tai ziuresiu ar nebus per lengvas saltu oru. Tik nelabai patinka man jo kvapas, na ne vanile, o toks jauciasi specifinis aliejaus kvapas, tai mane siek tiek erzina.
Gal esat kuri naudojusi AKAMUTI kremus? Kokie atsiliepimai? Kiek supratau jie lyg 100 proc. naturalus g.gif Atsiprasau jeigu apie tai jau buvo kalbeta, bet lyg nemaciau arba praziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 22:52)
Satura, jau vel gerybiuprisipirkai, kad tave kur  4u.gif

Paprasysiu siandien MB, kad nemiegotu o kontroliuotu mano miegojimo poza, lai laiko mane pasiguldes ant nugaros.Jei myli, tegul nemiega ir puoseleja zmonos grozi  lotuliukas.gif

kiekvienas gi savaip pakvaišęs blush2.gif

čia juokėmės su MB susirietę lotuliukas.gif

dar ir kelis indelius iš Aroma-Zone prigriebiau, jau MB sumaišiau kokosą su benzoinu į vieną mažytį - po skutimosi, o sau pasidarysiu kokosai plius pipirmėtės EA į nosį (nuo išsausėjimo ir proto blaivumui) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 22:52)
Paprasysiu siandien MB, kad nemiegotu o kontroliuotu mano miegojimo poza, lai laiko mane pasiguldes ant nugaros.Jei myli, tegul nemiega ir puoseleja zmonos grozi  lotuliukas.gif

Man patinka, kai tu kalbi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir juokinga, ir protinga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 22:58)
dar ir kelis indelius iš Aroma-Zone prigriebiau, jau MB sumaišiau kokosą su benzoinu į vieną mažytį - po skutimosi, o sau pasidarysiu kokosai plius pipirmėtės EA į nosį (nuo išsausėjimo ir proto blaivumui)  smile.gif

Kaip supratau, Aroma-Zone ir receptukų yra? Tu gal prancūzų moki? blush2.gif
Atsakyti

Kaip supratau, Aroma-Zone ir receptukų yra? Tu gal prancūzų moki? blush2.gif
[/quote]

Ten tu receptuku......lll daug!Man net akys raibsta! wub.gif wub.gif wub.gif O prancuzu siulau verstis per google verteje.As nemoku nei zodzio pranc.bet viska issiverciu puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 23:20)
aš miegu ant mažos grikinės pagalvės, dar ir apvyniojusi ją šilko atraiža - tikrai jaučiasi skirtumas, palyginti su turėta milžiniška pūkine biggrin.gif Reiktų, tai ir be pagalvės miegočiau, ekstremaliomis sąlygomis ir ant volelio esu miegojusi, na nieko tongue.gif
kad labai pasipiktinau - ne tuos subjektus filmuoja  lotuliukas.gif

del tu dideliu pukiniu pagalviu, tai pritariu drinks_cheers.gif
manes tai nefilmuotu, nes neturiu nei "Prada" bateliu, nei pustu brangiu sukniu, dar titulu neturiu, tai kur jau cia iki televizijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 02 17, 23:07)
Ten tu receptuku......lll daug!Man net akys raibsta! wub.gif  wub.gif  wub.gif O prancuzu siulau verstis per google verteje.As nemoku nei zodzio pranc.bet viska issiverciu puikiai.

Dėkui, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 23:58)
kiekvienas gi savaip pakvaišęs  blush2.gif

čia juokėmės su MB susirietę  lotuliukas.gif

tai gi ir as pakvaisusi del siu dalykeliu,vis maza man:) ir ner cia ko juoktis tavo MB, sakyk,-"dar pasijuok, tai ir tu budesi prie manes nakti" smile.gif
Bryla, aciu uz komplimenta,smagu,kai kazkam linksma skaityti mano rasliava:)
Zinokite, mano MB labai konservatyvus avinas, ale gi matau, kad didziuojasi manim, jog nebeperku kremu,o purskiuosi ir tepuosi naturalybem, apziuri aibe butelaiciu, graziai sudeliotu ir sypsosi:) Anksciau butu pasakes, kad as su galva nedraugauju, sitokia galybe buteliuku, o dabar tyli,tik pastebejes, issipurskusia veida hidrolatu,pasako, kad graziai blizga laseliai ant veido:) okai garinu ea, tai klausia,kas cia taip skaniai kvepia, nors anksciau saipesi ,-" ka tu cia raganauji su tom zvakutem, ar mire kas?" smile.gif Jau matau, kad net nutuokia kas prie ko, nes kai uzsidedu ant kokio kylancio spuogo riebu molio taska, sako,- "tau jau vakare ko gero nuarsi nagais ta spuoga,tu gi negali nekisti nagu prie ju" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 23:03)
Kaip supratau, Aroma-Zone ir receptukų yra? Tu gal prancūzų moki?  blush2.gif

graibausi kažkiek, bet per dešimt metų viskas taip pasimiršę, nes niekur jos nenaudojau... verysad.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 23:08)
manes tai nefilmuotu, nes neturiu nei "Prada" bateliu, nei pustu brangiu sukniu

gal kameras būtų galima bandyti suvilioti buteliukais? biggrin.gif
Atsakyti
http://www.aroma-zon...ma/recettes.asp

Stai jums visi receptai!Laisvai galiu isversti 4u.gif
Papildyta:
Beje galiu toki pastebejima pasakyti,kas bent cia receptuose nebuna EA,nezinau kodel.Ir kai kuriais atvejais koncervanta siulo deti pvz:cosgarta,kuris kaip ir sintetinis,bet pagal juos vienintelis pripazintas eco asociacijos tinkama vartoti..
Papildyta:
Aisku viska galima patobulinti biski nuo saves! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 23:20)
graibausi kažkiek, bet per dešimt metų viskas taip pasimiršę, nes niekur jos nenaudojau...  verysad.gif

Suviliojai ir mane tais visais indukais ir visom kitom gėrybėm iš Aroma-Zone verysad.gif doh.gif negerai...

Beje, Monica berods kažkada minėjo, kad Suvoje atsiras spalvotų gražių indelių kremams. Internete žiūrinėjau, tai nėra, o gal jau yra pirkt? g.gif

QUOTE(envyy @ 2010 02 17, 23:29)
http://www.aroma-zon...ma/recettes.asp
Stai jums visi receptai!Laisvai galiu isversti 4u.gif

Tai jau turėsi darbo cool.gif 4u.gif
Atsakyti