QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 22:42)
Ar tik neartėja nauja natūralisčių manija - miegas be pagalvės arba miegas ant nugaros
Aš tai mėgstu ant nugaros gulėdama užmigti Labai patogu, nors ne visada norisi.
Žiūriu dabar nuorodą į "Nuo...iki" - parodė lygiai pusę video ir sustojo Ką daryt?
QUOTE(Palomina @ 2010 02 17, 21:35)
manau, kad konsultante truputi nusisnekejo is Argital as turejau riebesnei odai skirta tonika (ar vandeni.. zodziu kaip pavadinsi taip nepagadinsi), tai man jis labai patiko, odos nesausino, kvapas .. zodziu per stiprus tikrai nebuvo (pries tai turejau is KN roziu vandeni, kuris man sausino oda)..
ta konsultante nusisnekancia jau puse sio forumo mamu zino, cia kur Akropolyje, priesais maximos kasas, eko krautuvele:) ta vyresne blondine
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 21:58)
ta konsultante nusisnekancia jau puse sio forumo mamu zino, cia kur Akropolyje, priesais maximos kasas, eko krautuvele:) ta vyresne blondine
o zinokit bandziau is ten plauku dazus, tuos kur zele pasidaro (nes maciau 2 firmu yra plauku dazu), tai lb petenkinta likau dar savaite bego rudas vanduo, bet kad nusiplautu tau nea labai gerai nudaze
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 17, 21:53)
Žiūriu dabar nuorodą į "Nuo...iki" - parodė lygiai pusę video ir sustojo Ką daryt?
Tai gal bandyk perkrauti... Per mano kompą pačioje pradžioje pastrikdavo (taip su visais video iš tos svetainės), o MB kompe viskas gerai
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 21:42)
Ar tik neartėja nauja natūralisčių manija - miegas be pagalvės arba miegas ant nugaros
aš miegu ant mažos grikinės pagalvės, dar ir apvyniojusi ją šilko atraiža - tikrai jaučiasi skirtumas, palyginti su turėta milžiniška pūkine Reiktų, tai ir be pagalvės miegočiau, ekstremaliomis sąlygomis ir ant volelio esu miegojusi, na nieko
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 21:49)
Niu Katuciukai, ale gi pakelei tu cia man uodega, net issisiepiau iki ausu
kad labai pasipiktinau - ne tuos subjektus filmuoja
gavau siuntinuką iš Aroma-Zone Super patiko su jais turėti reikalų - viskas greitai, po 12 dienų jau turiu viską rankose ir niekas nesudužę. Tiesa, prabėgo morkų ekstraktas, bet tik pats save ir apterliojo
kvapai tai pasakiški Visiškai suprantu ir pateisinu Chippie, kuri taip apsiuostė pasiflorų iki blogumo Tikrai, norisi uostyt ir uostyt
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 22:58)
ji mane bandė įtikinti, kad nuo aliejų riebi oda dar labiau blizgės... Ir kad man tikrai patiks Eco veido prausiklis (atėjau su intencija pasižiūrėti veido prausiklių), nors kelis kartus pakartojau, jog gelių nemėgstu ir man jie dažniausiai nesuteikia švaraus veiduko įspūdžio Nusipirkus mėginuką dar kartą pakartojo: "pamatysit, rytoj grįšit ir nusipirksit" Negrįžau iki šiol... Kaip taip galima su klientais elgtis, turėčiau tokią darbuotoją - ilgai nesilaikytų
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 23:18)
Tai gal bandyk perkrauti... Per mano kompą pačioje pradžioje pastrikdavo (taip su visais video iš tos svetainės), o MB kompe viskas gerai
Ryt pabandysiu iš naujo, kolkas nelabai veikia
Prisiskaičiusi jūsų rekomendacijų šiandien nusipirkau Lavera tušą akims-žiūrėsiu kaip man jis patiks
Gal kuri esate mate sio purvo visa sudeti? raso, kad 100 % naturalus purvas ir naturalios medziagos, bet kiek zinau, tai tas "naturalumas" ivairiai suprantamas
kalbu is patirties, nes be pagalves miegu daugiau nei 10 metu, todel man miegojimas be pagalves tikrai efektyvus. As taip pat nebe niolikmete, kuduole, retkarciai pasitepu kokiu aliejum paakius, bet neturiu rauksliu, o kitos 20-metes rauksletos . Beje, esu bandziusi ivairias pagalves - tai nei ant vienos neissimiegojau, atsikeldavau su skaudanciu kaklu, numiegojimais, randais ir t.t.
Brrrrrr pagalves
Cia, kaip ir daugeliu kitu klausimu -yra pasirinkimo reikalas
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 21:49)
o miegas be pagalves niekuom nenaudingas, nebent tau be jos geriausia. Miegoti reikia ant tokios pagalves, kad butu ne per auksta, ne per zema, ne per minksta ir t.t.,turi buti tau paciai konfortabilu ir turi ryte jaustis gerai pailsejusi, svarbu, kad kaklas nebutu uzlauztas, kuo tiesiau stuburas turi buti.
Mano anyta kuda kudule, tai kaip nezinau kas rauksleta (jai 75 metai), o jos drauge,kuriai 85 metai, tokia putlute, niu reiktu jumi japamatyti, gal kelios rauksleles, sakytum, kad 60 moterai, one 85 metai.
Mano anyta kuda kudule, tai kaip nezinau kas rauksleta (jai 75 metai), o jos drauge,kuriai 85 metai, tokia putlute, niu reiktu jumi japamatyti, gal kelios rauksleles, sakytum, kad 60 moterai, one 85 metai.
kalbu is patirties, nes be pagalves miegu daugiau nei 10 metu, todel man miegojimas be pagalves tikrai efektyvus. As taip pat nebe niolikmete, kuduole, retkarciai pasitepu kokiu aliejum paakius, bet neturiu rauksliu, o kitos 20-metes rauksletos . Beje, esu bandziusi ivairias pagalves - tai nei ant vienos neissimiegojau, atsikeldavau su skaudanciu kaklu, numiegojimais, randais ir t.t.
Brrrrrr pagalves
Cia, kaip ir daugeliu kitu klausimu -yra pasirinkimo reikalas
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 20:04)
aciu labai uz nuoroda paziurejau visa reportaza ir dabarpabusiu tikraboba
Nemalonu buvo ziureti i "tituluotos grazuoles" maivymasi ir spiegianti balseli dainuojant. Stiliaus nerasta, drabuzeliai gal ir is brangiu uzsienio parduotuviu, bet atrodo pigiai ir neskoningai-malvina. Pradzioje, kai rode jos drabuzine, kadra su kosmetiniais sepeteliais net sustabdziau du pudros-skaistalu sepeteliai tokie slykstus, suvelti ir nemaudyti gyvenime, kad net nusipurciau plaukai grazuoles arba privelti, arba galai issipyte vietomis nuo issausejomo. Is kur gi bus rauksliu pas 40-mete, kuri turi toki putlu veideli. Ir pabaigai........na 40 jai metu, bet maziau ir neduociau Nieko ji ten neispuoseleta, issimalevoti ir paslepti spuogelius visos galime, bet juokinti zmones, kad taip baidosi rauksliu., jog nei sypsosi, nei verkia ir miega kaip prikalta ant nugaros, tai kvaila ir juokinga. Kazkaip apie sporta vardan grozio, nieko neuzsimine.O,kad masto,ka deda i skrandi, kazkaip pagal jos svori,visai nepanasu
Pabambejau atleiskite man nuodemingajai
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 22:20)
gavau siuntinuką iš Aroma-Zone Super patiko su jais turėti reikalų - viskas greitai, po 12 dienų jau turiu viską rankose ir niekas nesudužę. Tiesa, prabėgo morkų ekstraktas, bet tik pats save ir apterliojo
Čia iš Prancūzijos?
O jie viską siunčia?
Mane sudomino kosmetikos gamybai keli dalykėliai Ir tara, ir sudėtinės dalys kai kurios..
Įmesk dar nuorodą kartelį, nerandu kažko, nors tikrai bandžiau išsissaugoti