Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 20:16)
ot velniava, oas tik ant pilvo miegu, patalai medvilniniai  o ne silkas, ko gero tuoj rauksleta tetule patapsiu smile.gif

Mergaites,norejau paklausti apie Argital roziu vandeni. Eko konsultante (tokia nelabai nusimananti) sake,kad jis per stiprus veida purksti arba tepti,tipo kaukems tik tinka arba skiesti reikia.

man atrodo, kad jei jūs būtumėt abi nufilmuotos, tau nuo vyrų reiktų atsišaudyt, o ją visi greit pamirštų biggrin.gif

na bet ir nusikalbėjo blink.gif Čia Grožio alėjoj???

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 17, 20:38)
Jei ja taip ant sveiko maisto pasodinus ir numetus visus tuos nuo 14 metu uzaugintus kg, tai jos veideliui nepadetu ir miegojimas stovint  schmoll.gif

O visas grazumas atsiskleide kai ji pradejo aiskinti kokie

tai pasidarė "reklamą" moteriškė biggrin.gif Nepirkčiau aš jos vardo kosmetikos tongue.gif

aha, iš tų, kur viskas negerai, ir dar kastų sistemoje gyvena drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 17, 21:38)
Efektyviausia man zinoma priemone - sportas  ax.gif

Na, žinot - krūtinė yra krūtinė - grynas riebalinis audinys, tai jo paties "neužkačialinsi"... ax.gif Tiesa, stiprinant pačius krūtinės raumenis stangrėja viskas, bet ir mažėja biggrin.gif Pamenu vieną mergina iš sporto klubo, kuri visada praleisdavo atsispaudimus su ta intencija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 21:16)
ot velniava, oas tik ant pilvo miegu, patalai medvilniniai  o ne silkas, ko gero tuoj rauksleta tetule patapsiu smile.gif
Mergaites,norejau paklausti apie Argital roziu vandeni. Eko konsultante (tokia nelabai nusimananti) sake,kad jis per stiprus veida purksti arba tepti,tipo kaukems tik tinka arba skiesti reikia. Kaip jus manote, kurios ji turi,kaip elgiasi?
Siandien Norfoje skaitinejau Urtekram sampunus, kaip supratau,tik bekvapyje ir su dumbliais sampunuose nera deta ea. Gal tikrai man juose esantys ea alergizavo galva? Kazkoki dar, nematyta anksciau uzmaciau, toki tamsu, nebepamenu pavadinimo.O kaina keliais litais didesne nei eko krautuvelese.

Aš irgi miegu tik ant pilvo, bet dabar turbūt reikės pradėt ant nugaros tongue.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 17, 21:38)
Del vieno dalyko ji tikrai teisi, tai, kad miegoti negalima bet kaip, nes tai skatina rauksliu formavimasi. Pati jau labai daug metu miegu be jokios pagalves, tai ir negaliu skustis  ax.gif
Valdyti mimikas ir gerai, bet as to nemoku, o kaip galima save kontroliuoti per miegus -tai is vis mistika - kaip galima normaliai issimiegoti, kai nuolat turi ziureti, ar kartais, atsigulus ant sono, kur nors rauksle nesusimete  blink.gif
Turbut ji praeitame gyvenime buvo geisa  g.gif

lotuliukas.gif Dar norėjau paklausti, kuo naudingas miegas be pagalvės? blush2.gif Kad raukšlės nesusidarytų?
O ricinos aliejų galima įpilti į pirštines(kaip Nidulia sakė)ir mirkyti pirštus, ar geriau kaip nors kitaip pamirkyt nagus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 17, 22:19)

O ricinos aliejų galima įpilti į pirštines(kaip Nidulia sakė)ir mirkyti pirštus, ar geriau kaip nors kitaip pamirkyt nagus? blush2.gif

ogo, tai tas tinka ne tik blakstienoms tepti? geras, begu pirkt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 17, 21:10)
Na, žinot - krūtinė yra krūtinė - grynas riebalinis audinys, tai jo paties "neužkačialinsi"...  ax.gif  Tiesa, stiprinant pačius krūtinės raumenis stangrėja viskas, bet ir mažėja  biggrin.gif Pamenu vieną mergina iš sporto klubo, kuri visada praleisdavo atsispaudimus su ta intencija  lotuliukas.gif

na mano sportavimo stazas apie 15 metu, tai negaliu skustis, nieks nesumazejo per ta laika, bet turiu grazia stangria krutine, drasiai galiu iseiti be liemeneles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2010 02 17, 22:24)
ogo, tai tas tinka ne tik blakstienoms tepti? geras, begu pirkt  thumbup.gif

Aš tiksliai nežinau, bet tikiuosi kad galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 17, 18:25)
Kažkada man Summer padovanojo keletą mėginukų

Ten buvo Tautropfen, o ne Santaverde 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 20:04)

Ačiū, einu žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 02 17, 21:23)
zinau,kad Geišos buvo mokomos taip miegoti...
as ir taip pat...ant nugaros neuzmigciau turbut  doh.gif  ir kakta raukau,kai susimascius ( o tenka daznai  lotuliukas.gif ).. bandau dbr atpratint save bent nuo raukymosi (mastyti nemesiu  tongue.gif ) (t.y. kai pamastau,akd 'va,ir vel susiraukiau' is akrto stengiuos atpalaiduot kakta  lotuliukas.gif )

geisos ne del rauksliu buvo taip pratinamos:) pries lemtinga pasimatyma joms visa diena darydavo sukuosena ir makijaza.Kad nesugadintu sukuosenos, miegoti turedavo ant nugaros, o galva ne ant pagalves o ant tokio stovo,kad sukuosenos nesuardytu,siaubas kazkoks:)
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 17, 21:19)
Aš irgi miegu tik ant pilvo, bet dabar turbūt reikės pradėt ant nugaros tongue.gif
lotuliukas.gif Dar norėjau paklausti, kuo naudingas miegas be pagalvės? blush2.gif Kad raukšlės nesusidarytų?

ant pilvo dar negerai miegoti ir del sirdies ax.gif
Taip, esme miegojimo be pagalves -tai vengimas visaip "sulamdyti oda" biggrin.gif, ypac ja suvarant i paakius
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 17, 22:27)
na mano sportavimo stazas apie 15 metu, tai negaliu skustis, nieks nesumazejo per ta laika, bet turiu grazia stangria krutine, drasiai galiu iseiti be liemeneles  rolleyes.gif

Na, aš irgi sportuoju daug metų, bet man kažkaip tokio poveikio šiai kūno daliai nepastebėta... g.gif Gal tiesiog yra viskas ok, tai nežinau, kaip galėtų būti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 17, 21:34)
ant pilvo dar negerai miegoti ir del sirdies  ax.gif
Taip, esme miegojimo be pagalves -tai vengimas visaip "sulamdyti oda"  biggrin.gif, ypac ja suvarant i paakius

Ar tik neartėja nauja natūralisčių manija - miegas be pagalvės arba miegas ant nugaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 17, 22:19)

zinoma galima ir ricina i pirstines, tik paimk didesnio dydzio, kad nepspaustu tik ranku aukstyn nepakilnosi, nes aliejukas pabegs smile.gif
o miegas be pagalves niekuom nenaudingas, nebent tau be jos geriausia. Miegoti reikia ant tokios pagalves, kad butu ne per auksta, ne per zema, ne per minksta ir t.t.,turi buti tau paciai konfortabilu ir turi ryte jaustis gerai pailsejusi, svarbu, kad kaklas nebutu uzlauztas, kuo tiesiau stuburas turi buti.
o del pagalviu ir rauksliu, tai per miegus neimanoma savo pozu kontroliuoti, o jei imsi kontroliuoti, tai greitai tau rauksles neberupes, nes nuo nuolatinio nepailsejimo pakriks nervai irParko 15 atsidursi smile.gif. Gal negrazu girtis, bet as miegu tik ant pilvo, kol kas neturiu nei vienos rauksles,tik labai nezymia mimikos,o man jau ne 20 ir net ne 30 meteliu. Naudojate naturalia kosmetika, belieka daugiau sypsotis ir jokios rauksles del miego pozu nelis prie jusu. Nors menulyje miegokite, bet rauksliu susidarymas priklauso ne nuopozu, o nuo odos tipo, amziaus ir poriebalinio sluoksnio. Mano anyta kuda kudule, tai kaip nezinau kas rauksleta (jai 75 metai), o jos drauge,kuriai 85 metai, tokia putlute, niu reiktu jumi japamatyti, gal kelios rauksleles, sakytum, kad 60 moterai, one 85 metai.

Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 21:52)
man atrodo, kad jei jūs būtumėt abi nufilmuotos, tau nuo vyrų reiktų atsišaudyt, o ją visi greit pamirštų  biggrin.gif

Niu Katuciukai, ale gi pakelei tu cia man uodega, net issisiepiau iki ausu ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 17, 22:27)
na mano sportavimo stazas apie 15 metu, tai negaliu skustis, nieks nesumazejo per ta laika, bet turiu grazia stangria krutine, drasiai galiu iseiti be liemeneles  rolleyes.gif

mergos, spardykites kiek norite,bet kunigunda teisi drinks_cheers.gif keli pratimukai kasdien daro krutims stebuklus, o jei dar kontrastinis dusas, tai krutys jums atsidekos smile.gif niu as tai patylesiu apie savo tingejima blush2.gif
Atsakyti