Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 16:14)
raso  4u.gif  bus sveiki produktai, UAB DAMODARA (tarp ju lavera, FIN ), ir viskas  biggrin.gif  nors tiek  4u.gif

Dar holos, žalia žalia, kvapu oazė su nematyta kosmetika http://www.kvapuoaze...a-BIO-kosmetika

Buvau šiandien thomas philipps, buvo daug dumblių želatinos prikrauta, gal prireiks 4u.gif

Ragana, smagus vyras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 16:35)
Nors jei Santaverde nebus (Summer, tu juk stengiesi, ar ne? biggrin.gif ), tai nevažiuosiu. Nebent kuri savo komentarais sugundysit wink.gif

Kažkada man Summer padovanojo keletą mėginukų, tai apie prausiklį ir pienelį ne labai ir atsimenu, turbūt normalūs, niekuo neišsiskiriantys, o dieninį ir naktinį kremukus tai naudojau paakiams, nes veidui negaliu, tai kremai gan riebūs, kvapas man asmeniškai ne iš maloniausių, naktinis netgi jau panašus į sviestą būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 vasario 2010 - 17:26
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 16:11)
Radau ir as ta reportaza, paziurejau... Prisidaziusi tai tikrai ! Del putlumo sutinku  drinks_cheers.gif

gal galetum imesti nuoroda 4u.gif idomu butu pasiziureti.
Na bet LT moteriskes ir pavaro ir bizni daro, ir vaikus augina, ir dainuoja, ir soka, ir uogienes verda, ir naturalias priemones gamina thumbup.gif visu galu meistres lotuliukas.gif atrodo lyg para susidetu ne is 24 o 48 valandu doh.gif

o del zandu putlumo drinks_cheers.gif kuo zandukai putlesni, tuo moteris graziau seneja.
Nes kai vokai nukare, zandu nera ir kas is ju buvo irgi kabo, tai labai liudnai atrodo, nes lupu kampuciai irgi nukrenta verysad.gif

tegyvuoja veido joga thumbup.gif as dabar zandukus mankstinu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Babi*,2010 02 17, 16:15]
Juokiaus beveik iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

[quote=ernesin,2010 02 17, 16:15]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

[quote=Rasma,2010 02 17, 16:22]
Fainas jūsų vyras thumbup.gif Tiek skaniai senai jau ir juokiausi lotuliukas.gif thumbup.gif
Gryna teisybė, maniškis irgi 'per dantį patraukia', kai kokį natūralų stebuklą išbandau jam esant namie smile.gif
[/quote]

[quote=Satura,2010 02 17, 16:35]
pragmatiškas thumbup.gif lotuliukas.gif

[/quote]

[quote=Pasaulė,2010 02 17, 16:54]
Dviguba nauda. laugh.gif

[quote=Versmė,2010 02 17, 16:57]
Ragana, smagus vyras thumbup.gif
[/quote]

Organizuosim diiiidelį kaukių balių per kitas užgavėnes... assa.gif sokiai.gif Kaukių visos jau turim cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 17 vasario 2010 - 18:44
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 17, 16:52)
Gal kas nuorodą numesit, kur apie Frau Vaitkevičę pasižiūrėt? 4u.gif

prašom My Webpage wink.gif
Atsakyti
Kažkokia nauja firma (bent jau man nematyta) Planter's. Ką manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 16:11)
Radau ir as ta reportaza, paziurejau... Prisidaziusi tai tikrai ! Del putlumo sutinku  drinks_cheers.gif mano viena mociute lieknute, tai rauksliu n..., o kita putli, tai ir tu rauksliu minimaliai.  Del mimiku Eglija perdetai kalbejo, ypac apie save, nes per visa pokalbi kakta rauke biggrin.gif O del miegojimo ant nugaros tai ir as nelabai seniai skaiciau, kad mokslininkai istyre, jog norint netureti rauksliu ar bent jau maziau reikia miegoti ant nugaros ar bent jau ne ant pilvo, kad veidas per daug i pagalve nesispaustu+patalyne turi buti silkine; medvilne (kad ir kokia ji gera) "lamdo" oda  ax.gif

ot velniava, oas tik ant pilvo miegu, patalai medvilniniai o ne silkas, ko gero tuoj rauksleta tetule patapsiu smile.gif
Mergaites,norejau paklausti apie Argital roziu vandeni. Eko konsultante (tokia nelabai nusimananti) sake,kad jis per stiprus veida purksti arba tepti,tipo kaukems tik tinka arba skiesti reikia. Kaip jus manote, kurios ji turi,kaip elgiasi?
Siandien Norfoje skaitinejau Urtekram sampunus, kaip supratau,tik bekvapyje ir su dumbliais sampunuose nera deta ea. Gal tikrai man juose esantys ea alergizavo galva? Kazkoki dar, nematyta anksciau uzmaciau, toki tamsu, nebepamenu pavadinimo.O kaina keliais litais didesne nei eko krautuvelese.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 12:56)
Merginos, ar šita kaukė http://www.violey.co...ge.php/pID/3583 gera plaukams? Atsimenu kažkuri lyg gyrė, bet noriu pasitikslinti...  ax.gif ir ar logonos "oriental" sviestas kvepia skaniai, ar geriau rinktis tropic..?  blush2.gif

link'as ne kaukes,o balzamo wink.gif
QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 13:30)
Aišku, dėkui smile.gif Vadinas, oriental imsiu...

Ir dar, kas esate bandžiusios šį šveitiklį veidui

bandziau. visai patiko.
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 14:25)
. Atseit naktį tik ant nugaros miega... Bet kaip taip save sukontrolioti, tai neįsivaizduoju smile.gif

zinau,kad Geišos buvo mokomos taip miegoti...

QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 21:50)
Kažkokia nauja firma (bent jau man nematyta) [url=http://www.lacrima.lt/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&manufacturer_id=2&Itemid=7]Planter's. Ką manote?  g.gif

pakomentuoti negaliu,bet esu nusiziurejus plauku galams kremuka. blush2.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 22:16)
ot velniava, oas tik ant pilvo miegu, patalai medvilniniai  o ne silkas, ko gero tuoj rauksleta tetule patapsiu smile.gif

as ir taip pat...ant nugaros neuzmigciau turbut doh.gif ir kakta raukau,kai susimascius ( o tenka daznai lotuliukas.gif ).. bandau dbr atpratint save bent nuo raukymosi (mastyti nemesiu tongue.gif ) (t.y. kai pamastau,akd 'va,ir vel susiraukiau' is akrto stengiuos atpalaiduot kakta lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 21:16)
Mergaites,norejau paklausti apie Argital roziu vandeni. Eko konsultante (tokia nelabai nusimananti) sake,kad jis per stiprus veida purksti arba tepti,tipo kaukems tik tinka arba skiesti reikia. Kaip jus manote, kurios ji turi,kaip elgiasi?

manau, kad konsultante truputi nusisnekejo g.gif is Argital as turejau riebesnei odai skirta tonika (ar vandeni.. zodziu kaip pavadinsi taip nepagadinsi), tai man jis labai patiko, odos nesausino, kvapas wub.gif .. zodziu per stiprus tikrai nebuvo (pries tai turejau is KN roziu vandeni, kuris man sausino oda)..
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 02 16, 21:02)
aloe miltelius pirkot is AromaNatural?
kaip tas sultis pasidaryti? miltelius tirpinti vandenyje?hidrolate? dar kame?.. tamsus miskas man tie milteliai.tikiuosi,kad tik kol kas tamsus  biggrin.gif

turiu ir is AN, ir is KN. Viskas ten paprasta -tiesiog uzpili siltu/karstu vandeniu, hidrolatu ar kokiu nuoviru ir gaunasi "sultis", nes tie milteliai istirpsta, o jau tada galima jas vienas naudoti ar tirstinti ir pan.

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 16, 22:01)
Dar vienas dalykas, ka naturalaus naudojate krutines stangrinimui. Kazkaip pastebejau kad nebetenka stangrumo, strijos kelias atsirado, o as dar net negimdziusi  doh.gif

Efektyviausia man zinoma priemone - sportas ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 02 16, 22:48)
Vanilės(čia nesupratau, reikia klaust Kunigundos rolleyes.gif )

tai butu vaniles fitoliai, arba koks nors aliejus su vaniles EA

QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 12:25)
rodė pirmadienį per LNK kažkokią laidą tokią Kauno frau Egliją Vaitkevičę. Nei viena nematėt?

biggrin.gif
Del vieno dalyko ji tikrai teisi, tai, kad miegoti negalima bet kaip, nes tai skatina rauksliu formavimasi. Pati jau labai daug metu miegu be jokios pagalves, tai ir negaliu skustis ax.gif
Valdyti mimikas ir gerai, bet as to nemoku, o kaip galima save kontroliuoti per miegus -tai is vis mistika - kaip galima normaliai issimiegoti, kai nuolat turi ziureti, ar kartais, atsigulus ant sono, kur nors rauksle nesusimete blink.gif
Turbut ji praeitame gyvenime buvo geisa g.gif

Toliau, nelabai normalu, kai 40-ete puikuojasi spuoguotu veidu su tona pudros. Jei ja taip ant sveiko maisto pasodinus ir numetus visus tuos nuo 14 metu uzaugintus kg, tai jos veideliui nepadetu ir miegojimas stovint schmoll.gif

O visas grazumas atsiskleide kai ji pradejo aiskinti kokie visi vyrai beverciai, nes juk su eletriku ji negaletu gyventi doh.gif Zodziu, nieko nuostabaus, kad net 2 vyrai nuo jos pabego.

Moralas -noras buti jaunoms ir grazioms labai sveikintinas, bet kai taip susipykstama su proteliu -tai schmoll.gif

Bet nieko nuostabaus, nes kai cia kazkada rode pretendentes i misis lietuva sou, tai suprantu, kad arba moterys veidrodzio neturi, arba yra nerealiai savim pasitikincios, nes kai kurias ikelus i vysnia, net ir su makiazu, jos isbaidytu visas varnas

QUOTE(aqvilux @ 2010 02 17, 13:39)
Tad ar būtų įmanoma kokiomis priemonėmis tą elektrinimąsi nuslopinti?  Nes net šukuotis negaliu ir greit pati galėsiu elektrą sau gamintis biggrin.gif

pirmas zingsnis -bandyti Santes balzama, jei jis nepades -mesti sampuna, nes nepades niekas kitas, nebent koks sitetinis purskalas

QUOTE(Odora @ 2010 02 17, 14:12)
kaip jum atrodo ar geras lupu balzamas gautusi is tokiu ingridientu: sviestmedis + medetku fitolis alyvuogiu al +ersketuogiu al (pastarieji abu arba kazkuris vienas) +vaskas + atlasiniu kedru ea (gal sis nelabai bet neturiu nieko kito del kvapo)

man tai jis neitin geras atrodo, vien jau todel, kad reiks deti daug vasko, o to pasekoje gali sausinti lupas toks balzamas. Kaip ten bebutu, bet sviestmedis tai jau kaip ir privalomas lupu balzamuose

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 14:53)
bus kovo 5-7 d.  4u.gif

doh.gif ir vel viskas vienu metu - Kaziuko muge, pelene ir amber

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 17, 20:16)
ot velniava, oas tik ant pilvo miegu, patalai medvilniniai  o ne silkas, ko gero tuoj rauksleta tetule patapsiu smile.gif

N jei iki dabar raukšlėta netapai, tai netapsi ir dar tiek metų biggrin.gif O jei rimtai, tai manau, kad tame teisybės yra smile.gif aš pati dažnai ir ant pilvo miegu, bet užmiegu ir ant nugaros, reiks papraktikuot biggrin.gif

QUOTE(Sultry @ 2010 02 17, 20:23)
pakomentuoti negaliu,bet esu nusiziurejus plauku galams kremuka.  blush2.gif

Internete tai man italų kalba visas sudėtis meta biggrin.gif galvojau į blog'ą dėt, bet jaučiu neverta, nebent atsiras pageidaujančių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 17, 21:38)

pirmas zingsnis -bandyti Santes balzama, jei jis nepades -mesti sampuna, nes nepades niekas kitas, nebent koks sitetinis purskalas

Ačiū tau už patarimą dėl plaukų elektrinimosi, bet numanau kad reikės ieškoti kam atiduoti Laveros Citrinų šampūną - gal kam reikia,nedaug naudotas ax.gif - nes SANTE briliant tkrai nenuslopina elektrinimosi. Tik kokosų aliejus kartais pagelbsti.... O kai dar mano plaukai ploni ir jų mažai, tai išvis bėda..... na nieko atrasiu ir aš savąjį šampūną kadanors biggrin.gif
Atsakyti