Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 15:45)
šiemet Litexpo dar tik patalpų nuomos kainą į savo puslapį įsidėjo, jokių dalyvių nėra. Bet net jei ir būtų, tai dažniausiai firmas surašo, o kuo užsiima kad ir UAB "Įkvėpimo šaltinis", tai galima užsispėlioti biggrin.gif

raso 4u.gif bus sveiki produktai, UAB DAMODARA (tarp ju lavera, FIN ), ir viskas biggrin.gif nors tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 17, 17:09)
Papasakosiu, nes beveik į temą  smile.gif
Vakar užgavėnių proga pas mus persirengę vaikai ėjo visą dieną ir aš  jiems išdalinau krūvas saldainių (kurių tuo tikslu ir buvau prisipirkus). Vakare man vyras sako:"Tai gal dabar tu užsidėk tą savo firminę žalią kaukę ir eik į kaimą susirinkt saldainių... "  biggrin.gif  Čia apie mano molio kaukes  lotuliukas.gif

Juokiaus beveik iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 17, 16:09)
Vakar užgavėnių proga pas mus persirengę vaikai ėjo visą dieną ir aš  jiems išdalinau krūvas saldainių (kurių tuo tikslu ir buvau prisipirkus). Vakare man vyras sako:"Tai gal dabar tu užsidėk tą savo firminę žalią kaukę ir eik į kaimą susirinkt saldainių... "  biggrin.gif  Čia apie mano molio kaukes  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakare man vyras sako:"Tai gal dabar tu užsidėk tą savo firminę žalią kaukę ir eik į kaimą susirinkt saldainių... "  biggrin.gif  Čia apie mano molio kaukes  lotuliukas.gif

Fainas jūsų vyras thumbup.gif Tiek skaniai senai jau ir juokiausi lotuliukas.gif thumbup.gif
Gryna teisybė, maniškis irgi 'per dantį patraukia', kai kokį natūralų stebuklą išbandau jam esant namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 16:07)
Et, bet ką mes sau leidžiam, kad "varom" apie tokias tituluotas gražuoles biggrin.gif

reik kažkaip žmogui akis atvert į realybę biggrin.gif

"Tai gal dabar tu užsidėk tą savo firminę žalią kaukę ir eik į kaimą susirinkt saldainių... "  biggrin.gif 

pragmatiškas thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 16:14)
raso  4u.gif  bus sveiki produktai, UAB DAMODARA (tarp ju lavera, FIN ), ir viskas  biggrin.gif  nors tiek  4u.gif

gal nuorodą gali įdėti? Nors jei Santaverde nebus (Summer, tu juk stengiesi, ar ne? biggrin.gif ), tai nevažiuosiu. Nebent kuri savo komentarais sugundysit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 15:47)
na, nepasakė taip aiškiai, kad bus natūrali smile.gif Bet kadangi prisipažino, kad daugiausiai remiasi sovietinėmis grožio puoselėjimo knygomis, tai kaži ko nelaukčiau biggrin.gif Ar ji, pvz., yra ką nors girdėjusi apie tokį augalinį "silikoną", kur Monica žada greit jo aprašymą įdėti? Ar apie kokį neįprastesnį Lietuvai aliejų? Abejočiau smile.gif

kas tai per priemone? kaip suprantu ji greiciausiai plaukams bus skirta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 16:35)

gal nuorodą gali įdėti? Nors jei Santaverde nebus (Summer, tu juk stengiesi, ar ne? biggrin.gif ), tai nevažiuosiu. Nebent kuri savo komentarais sugundysit wink.gif

prasom:)
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2010 02 17, 16:39)
kas tai per priemone? kaip suprantu ji greiciausiai plaukams bus skirta?  ax.gif

ir plaukams, ir odai, berods iš dumblių išgautas smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 16:41)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o Sitas kremas naturalus butu?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 17:35)
gal nuorodą gali įdėti? Nors jei Santaverde nebus (Summer, tu juk stengiesi, ar ne? biggrin.gif ), tai nevažiuosiu.

Santaverde nebus, deja, kolkas bent biggrin.gif Bet bus kai kas kita ir greitai. Informuosiu bigsmile.gif

Gal kas nuorodą numesit, kur apie Frau Vaitkevičę pasižiūrėt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 17 vasario 2010 - 16:54

Dviguba nauda. laugh.gif

QUOTE(isdykusS @ 2010 02 17, 16:50)
Sakykit, o Sitas kremas naturalus butu?

Nesimato pilnos sudėties...
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 17, 16:52)
Santaverde nebus, deja, kolkas bent biggrin.gif Bet bus kai kas kita ir greitai. Informuosiu bigsmile.gif

Ot, smalsumas dabar rūrą grauš. doh.gif Jei greitu metu nesulauksim žinių, eisim gąsdinti su molio kaukėm. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 17, 17:54)
Ot, smalsumas dabar rūrą grauš. doh.gif Jei greitu metu nesulauksim žinių, eisim gąsdinti su molio kaukėm. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti