Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 17, 12:24)
Taip kalbejau apie migdolus, ernesin ne taip suprato  4u.gif  bandziau veida tepti, susigere lengvai, tepu ant dregno veido. Bet tik pora kartu tai bandziau, todel rezultato jokio nebuvo  smile.gif
O ko aš nesupratau blush2.gif Kad atrodo kaip ir viską, tik parašiau, kad "norų sąrašuose" erškėtrožių ir migdolų aliejai blush2.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 12:25)
na, pagyvinti pabandysiu temelę  ax.gif

Žiūrėjau ir aš, ir taip pat nepatiko kad špakliaus didžiausias sluoksnis pas šią natūralistę buvo biggrin.gif Dėl raukšlių tai galiu pasakyti tiek, kad kuo putlesnis žmogus, tuo mažiau jų turi, norėčiau pamatyti ją numetusią bent 10kg biggrin.gif
Lauksime tos natūralios kosmetikos linijos, net įdomu pasidarė ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 02 17, 14:12)
kaip jum atrodo ar geras lupu balzamas gautusi is tokiu ingridientu: sviestmedis + medetku fitolis alyvuogiu al +ersketuogiu al (pastarieji abu arba kazkuris vienas) +vaskas + atlasiniu kedru ea (gal sis nelabai bet neturiu nieko kito del kvapo)
Tavo vietoje geriau jau visai tada ea nelašinčiau, jau tada tegul natūraliai tais aliejais kvepia nei kedru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 17, 14:43)

na, nepasakė taip aiškiai, kad bus natūrali smile.gif Bet kadangi prisipažino, kad daugiausiai remiasi sovietinėmis grožio puoselėjimo knygomis, tai kaži ko nelaukčiau biggrin.gif Ar ji, pvz., yra ką nors girdėjusi apie tokį augalinį "silikoną", kur Monica žada greit jo aprašymą įdėti? Ar apie kokį neįprastesnį Lietuvai aliejų? Abejočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 11:53)
gal jau pati kažką žinai, kas bus įdomaus iš natūralių, kas dalyvaus?  bigsmile.gif Aš jau kelinti metai į jokias Pelenes nevažiuoju - trenktis į Litexpo per visą miestą, stumdytis minioje... Na, nebent kuri čia parašytų, kad yra atvežtas koks nors nematytas neregėtas LT brendas, kad ir iš tų, kurie domina (kaip Santaverde pvz. biggrin.gif ) ir dar jam taikoma mažiausiai 40 proc. nuolaida tongue.gif

nieko nezinau.. blush2.gif tai ir as eiciau siemet jei zinociau kad kokia didele nuolaida darys...kadangi manes jau nebedomina visokie tigi shmigi bigsmile.gif tai daugiau ner ko ten vaziuot. Bet kiek esu ten buvusi tai budavo nuolaidu ir neblogu, manau siemet irgi bus bigsmile.gif reiks uzklaust nimfalyje, gal jie bus. cool.gif
o gal kas pamenat ar buna ta naturali kosmt toje peleneje?
ernesin, bus kovo 5-7 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 12:53)
oriental kvapas, kaip suprantu, toms, kam rytietiški kvapai patinka, o tropic tai toks saldaininis-pyraginis smile.gif

MB ryte išbandė Senteurs du Sud kremą po skutimosi, tai toks fainas pasirodė - su argano aliejumi, malonios tekstūros, kvepia citrusais ir greit susigėrė smile.gif
pastaruoju metu pati buvau išsausinusi savo odą, nes ir gėriau mažai, ir grožio procedūras, kaukes buvau užmetusi, tai gelbėjausi su Omnia Botanica drėkinančio ir maitinančio kremo mėginuku. Kvapas toks labiau į šokoladinį pasirodė, neįprastas, bet per porą dienų susitvarkė oda. Na bet nieko nekaltinu, pačiai reikėjo labiau prisižiūrėti smile.gif

Oi, tai tada džiaugiuosi, kad užsisakiau šį, nes man visi rytietiški, smilkaliniai ir pan., kvapai- pasaka biggrin.gif
O balzamas, tai tikiuosi bus geresnis už Sante, nes man iš pradžių tai jis įspūdį labai gerą paliko, bet paskutiniu metu, kažko neužtenka man jo poveikio ir labai greit išnaudojau aš jį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 14:53)
ernesin, bus kovo 5-7 d.  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Žinau kad Nvey dekoratyvinė Pelenėje pernai su didelėmis nuolaidomis buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 17, 14:43)
Žiūrėjau ir aš, ir taip pat nepatiko kad špakliaus didžiausias sluoksnis pas šią natūralistę buvo biggrin.gif Dėl raukšlių tai  galiu pasakyti tiek, kad kuo putlesnis žmogus, tuo mažiau jų turi, norėčiau pamatyti ją numetusią bent 10kg biggrin.gif

Radau ir as ta reportaza, paziurejau... Prisidaziusi tai tikrai ! Del putlumo sutinku drinks_cheers.gif mano viena mociute lieknute, tai rauksliu n..., o kita putli, tai ir tu rauksliu minimaliai. Del mimiku Eglija perdetai kalbejo, ypac apie save, nes per visa pokalbi kakta rauke biggrin.gif O del miegojimo ant nugaros tai ir as nelabai seniai skaiciau, kad mokslininkai istyre, jog norint netureti rauksliu ar bent jau maziau reikia miegoti ant nugaros ar bent jau ne ant pilvo, kad veidas per daug i pagalve nesispaustu+patalyne turi buti silkine; medvilne (kad ir kokia ji gera) "lamdo" oda ax.gif
Per ta reportaza ji minejo toki sveitikli: alyvuogiu al., citrinos sultys, gintaro milteliai. Tuo misinuku Rutai tepe ranka. Galvoju gal pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
O galima gryną jojobos aliejų ant veido tepti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 17, 15:13)
O galima gryną jojobos aliejų ant veido tepti? blush2.gif

Galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 13:25)
na, pagyvinti pabandysiu temelę  ax.gif
rodė pirmadienį per LNK kažkokią laidą tokią Kauno frau Egliją Vaitkevičę.

O man tai jos tie žandai tokie nejudantys atrodo, kaip prileista ko nors. Ne atrodo oda įsitempusi, bet čia gal tik man taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 14:53)
o gal kas pamenat ar buna ta naturali kosmt toje peleneje?

šiemet Litexpo dar tik patalpų nuomos kainą į savo puslapį įsidėjo, jokių dalyvių nėra. Bet net jei ir būtų, tai dažniausiai firmas surašo, o kuo užsiima kad ir UAB "Įkvėpimo šaltinis", tai galima užsispėlioti biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 15:11)
kad veidas per daug i pagalve nesispaustu+patalyne turi buti silkine;

ir pagalvė turi būti mažytė arba volelis smile.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 15:32)
O man tai jos tie žandai tokie nejudantys atrodo, kaip prileista ko nors. Ne atrodo oda įsitempusi, bet čia gal tik man taip biggrin.gif

man irgi ji neatrodo natūrali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 16:45)
man irgi ji neatrodo natūrali  drinks_cheers.gif

Et, bet ką mes sau leidžiam, kad "varom" apie tokias tituluotas gražuoles biggrin.gif
Čia OT, bet pasilinksminimui "E. Vaitkevičė tvirtina, kad viena dvasios mokytoja pripažino ją turint ypatingų galių, kurias išmokusi valdyti ji galėtų net žmones gydyti!" http://www.tarka.lt/...uvos_energetika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 17 vasario 2010 - 16:08
Papasakosiu, nes beveik į temą smile.gif
Vakar užgavėnių proga pas mus persirengę vaikai ėjo visą dieną ir aš jiems išdalinau krūvas saldainių (kurių tuo tikslu ir buvau prisipirkus). Vakare man vyras sako:"Tai gal dabar tu užsidėk tą savo firminę žalią kaukę ir eik į kaimą susirinkt saldainių... " biggrin.gif Čia apie mano molio kaukes lotuliukas.gif
Atsakyti