QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 10:05)
jo, mergaites, taupykit pinigelius "pelenei" ten juk buna natur kosmetik?
gal jau pati kažką žinai, kas bus įdomaus iš natūralių, kas dalyvaus? Aš jau kelinti metai į jokias Pelenes nevažiuoju - trenktis į Litexpo per visą miestą, stumdytis minioje... Na, nebent kuri čia parašytų, kad yra atvežtas koks nors nematytas neregėtas LT brendas, kad ir iš tų, kurie domina (kaip Santaverde pvz. ) ir dar jam taikoma mažiausiai 40 proc. nuolaida
QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 10:56)
Merginos, ar šita kaukė http://www.violey.co...ge.php/pID/3583 gera plaukams? Atsimenu kažkuri lyg gyrė, bet noriu pasitikslinti... ir ar logonos "oriental" sviestas kvepia skaniai, ar geriau rinktis tropic..?
kaukė tai labai, dabar ją naudoju pakaitom su Laveros rožių. Pilnai pakanka jos maitinimo, drėkinimo
oriental kvapas, kaip suprantu, toms, kam rytietiški kvapai patinka, o tropic tai toks saldaininis-pyraginis
QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 11:30)
Ir gal galite patarti gerai drėkinančią priemonę, kuri tiktų ir vyrui?
MB ryte išbandė Senteurs du Sud kremą po skutimosi, tai toks fainas pasirodė - su argano aliejumi, malonios tekstūros, kvepia citrusais ir greit susigėrė
pastaruoju metu pati buvau išsausinusi savo odą, nes ir gėriau mažai, ir grožio procedūras, kaukes buvau užmetusi, tai gelbėjausi su Omnia Botanica drėkinančio ir maitinančio kremo mėginuku. Kvapas toks labiau į šokoladinį pasirodė, neįprastas, bet per porą dienų susitvarkė oda. Na bet nieko nekaltinu, pačiai reikėjo labiau prisižiūrėti
Papildyta:
beje, gavau naujienlaiškį iš hiperfarma.lt, jie aliejais iš Akamuti ėmė prekiauti, čia linkas
QUOTE(Brasa @ 2010 02 17, 10:47)
O porų nekemša (skaičiau, kad grynas migdolų aliejus kemša )? Aš jį naudoju mišinyje su kitais aliejais (nakvišų ir avokadų). Beje, mano dukrą greičiausiai nuo migdolų aliejaus išbėrė (bet taip keistai - tokiais gan dideliais spuogais ir tik vidines rankų puses, nors tepiau visą kūną), tai kažkaip su grynu migdolų aliejum bijau daugiau prasidėt
Tai gal alergija gavosi nuo migdolų al., kartais būna, kad valgyt gali vaisius, o jų produktai ant odos netinka, arba atvirkščiai.
QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 10:56)
ar logonos "oriental" sviestas kvepia skaniai, ar geriau rinktis tropic..?
Man oriental kvapas labai patinka Toks tikras rytietiškas kvapas, su vos juntama vanile, cinamonu... Net mano MB patinka, kurį vos ne visi kvapai erzina
QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 11:30)
Ir dar, kas esate bandžiusios šį šveitiklį veidui http://www.violey.co...ge.php/pID/1930 ar tikrai gerai nušveičia odą? Berods, Bryyla, Jūs esate naudojusi? .
Į mane "tu"
taip esu bandžiusi ir vis karts nuo karto panaudoju jis tikrai labai švelnus, yra nedaug mažų grūdelių. Mano oda irgi labai jautri, tai jis puikiai tiko. Ir ilgam užtenka, bet pilinguojuosi du kartus iš eilės: paipilinguoju, nusiprausiu ir vėl papilinguoju. Nes iš pirmo karto kažkaip sunkai visi nušerpetojimai nusivalo. Arba gali pasigaminti kokį švelnų pilingą pati, pvz., su ryžių miltais ar kokosų drožlėmis. Įpilk hidrolato, aliejuko ir viskas Aš ateity galvoju pati pilingą gamintis, kai Logonos pabaigsiu, nes viską galima maišyti pagal pačios poreikius, savybes
Odai drėkinti man kol kas geriausias hidrolatas+glicerinas+aloe sultys. Net kremų nebereikia Tik eidama į lauką pasitepu aliejuku, kad nuo šalčio apsaugotų.
QUOTE(ernesin @ 2010 02 17, 11:34)
Na bet tas Oriental tai aplamai daugumai iš kvapo nepatikęs yra, įtariu kad Tropic vis gi dar prie geresnio
Na man tai jis geriausias
QUOTE(ne mama @ 2010 02 17, 11:48)
mergaites ar maisosi eteriniai aliejai su kremais?
tai žinoma, tik nepadaugink bei atsižvelk į galimą fototoksiškumą, jei losjonu pateptą odos lopinėlį saulei rodysi
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 00:58)
Kaip supratau, tai kalbėjai tik apie migdolų al.? Kad blakstienas stiprina, tai žinau. Galvoju ateitį jį nusipirkt ir naudoti blakstienoms stiprinti bet gal ir makiažui valyti pagal tavo rekomendacijas O veidą esi juo tepusi? Gerai suigeria? Yra koks poveikis?
Taip kalbejau apie migdolus, ernesin ne taip suprato bandziau veida tepti, susigere lengvai, tepu ant dregno veido. Bet tik pora kartu tai bandziau, todel rezultato jokio nebuvo
na, pagyvinti pabandysiu temelę
rodė pirmadienį per LNK kažkokią laidą tokią Kauno frau Egliją Vaitkevičę. Nei viena nematėt? Juokinga buvo kaip Pratraukia kamera vaizdą su Dior dėžute ir įstoja Vaitkevičė, kaip ji odą puoselėja tik natūraliomis priemonėmis
netgi pademonstravo ji kažkokį šveitiklį, kuri pagamino pašildžiusi alyvuogių aliejaus, įspaudusi citrinos sulčių ir įbėrusi gintaro smiltelių Gal SM skaito? Ir mums galima pasimokyt, kaip daiktus vadinti: ne kažkokie gintaro milteliai, o smiltelės
sakė, kad kažkokį receptą ar receptus jau yra užpatentavusi, nori gaminti savo kosmetikos liniją
daug liaupsių buvo išsakyta jos odai: kokia lygi, be raukšlelių. Atseit naktį tik ant nugaros miega... Bet kaip taip save sukontrolioti, tai neįsivaizduoju
visgi, filmuojama buvo daugiausiai iš tolėliau, makiažo ant veido tona. O ant foto su ja greičiausiai fotoshop'o profesionalai padirbėja gerai, nes praslydo momentas, kai filmuota iš arčiau, tai tokia kaugė giluminių spuogų ant skruosto pasimatė, kad... O dar kai makiažu tas maskuota, net kažkokie mėlyni atrodo
rodė pirmadienį per LNK kažkokią laidą tokią Kauno frau Egliją Vaitkevičę. Nei viena nematėt? Juokinga buvo kaip Pratraukia kamera vaizdą su Dior dėžute ir įstoja Vaitkevičė, kaip ji odą puoselėja tik natūraliomis priemonėmis
netgi pademonstravo ji kažkokį šveitiklį, kuri pagamino pašildžiusi alyvuogių aliejaus, įspaudusi citrinos sulčių ir įbėrusi gintaro smiltelių Gal SM skaito? Ir mums galima pasimokyt, kaip daiktus vadinti: ne kažkokie gintaro milteliai, o smiltelės
sakė, kad kažkokį receptą ar receptus jau yra užpatentavusi, nori gaminti savo kosmetikos liniją
daug liaupsių buvo išsakyta jos odai: kokia lygi, be raukšlelių. Atseit naktį tik ant nugaros miega... Bet kaip taip save sukontrolioti, tai neįsivaizduoju
visgi, filmuojama buvo daugiausiai iš tolėliau, makiažo ant veido tona. O ant foto su ja greičiausiai fotoshop'o profesionalai padirbėja gerai, nes praslydo momentas, kai filmuota iš arčiau, tai tokia kaugė giluminių spuogų ant skruosto pasimatė, kad... O dar kai makiažu tas maskuota, net kažkokie mėlyni atrodo
Sveikos
Kažkurioje temoje buvau užfiksavus kad kažkuriai iš jūsų LAVERA cirtinų šampūnas labai elektrino plaukus.
Tad ar būtų įmanoma kokiomis priemonėmis tą elektrinimąsi nuslopinti? Nes net šukuotis negaliu ir greit pati galėsiu elektrą sau gamintis
Kitu atveju - kam tiko šis šampūnas, galiu papigiai parduot
Kažkurioje temoje buvau užfiksavus kad kažkuriai iš jūsų LAVERA cirtinų šampūnas labai elektrino plaukus.
Tad ar būtų įmanoma kokiomis priemonėmis tą elektrinimąsi nuslopinti? Nes net šukuotis negaliu ir greit pati galėsiu elektrą sau gamintis
Kitu atveju - kam tiko šis šampūnas, galiu papigiai parduot
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 12:25)
tai gi čia ta, kur ir vaidina, ir dainuoja, visų galų "meistrė" Reikia paieškot reportažo, nes ir man įdomu pasidarė
[quote=Daddygirl,2010 02 13, 22:46]
As irgi apie Tetrasodium EDTA esu skaicius negeru dalyku.
Siaip as nematau nieko faino sitoj sudety As geriau rinkciaus paprasta alyvuogiu muila (giedrulia77 buvo radus viena).
Cikadele, radau - Alyvuogių aliejaus muilas, ekologiškas (apie 100 g), Essential Care pirktas Sveikuose produktuose. Bet butent tik sitas alyvuogiu. Jau isbandziau "ant savo leliuko" Na pasirode l. svelnus... Po jo panaudojus koki eilini muiliuka, Kaip Daddygirl sake, tikrai jauciasi chemija ant ranku Dabar laukiu isbandyt pacios Daddygirl stebukliukus
As irgi apie Tetrasodium EDTA esu skaicius negeru dalyku.
Siaip as nematau nieko faino sitoj sudety As geriau rinkciaus paprasta alyvuogiu muila (giedrulia77 buvo radus viena).
Cikadele, radau - Alyvuogių aliejaus muilas, ekologiškas (apie 100 g), Essential Care pirktas Sveikuose produktuose. Bet butent tik sitas alyvuogiu. Jau isbandziau "ant savo leliuko" Na pasirode l. svelnus... Po jo panaudojus koki eilini muiliuka, Kaip Daddygirl sake, tikrai jauciasi chemija ant ranku Dabar laukiu isbandyt pacios Daddygirl stebukliukus
QUOTE(Babi* @ 2010 02 15, 21:02)
Ir dar toks klausimas, violey puslapyje reikia žiūrėti oranžines kainas, ar tas, kur viršuje mažesniu šriftu parašytos?
Oranžines tikrai. Ir jos jau su PVM.
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 11:53)
beje, gavau naujienlaiškį iš hiperfarma.lt, jie aliejais iš Akamuti ėmė prekiauti, čia linkas
Vau, fainiai! Kaip tik užsisakiau iš Akamuti praeitą savaitę, bet pažiūrėjau, kad Hiperfarma vis tiek neturi to, ko man reikėjo. Bet ilgainiui gal praplės dar asortimentą. Tada jau skaičiuosim, iš kur pigiau pirkti.
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 12:25)
na, pagyvinti pabandysiu temelę
Nemačiau aš tos laidos, bet permečiau akimis laikraštyje anonsą laidos, tai įsivaizduoju kas ir apie ką Galvojau: kokio velnio rodyti tokias laidas nei jinai ypatingo grožio, nei jos oda stebuklingai jauna, nei jos patarimai verti dėmesio... tai vat dabar pagaliau supratau Kad pakelti moterų pasitikėjimą savimi
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 02 17, 14:12)
kaip jum atrodo ar geras lupu balzamas gautusi is tokiu ingridientu: sviestmedis + medetku fitolis alyvuogiu al +ersketuogiu al (pastarieji abu arba kazkuris vienas) +vaskas + atlasiniu kedru ea (gal sis nelabai bet neturiu nieko kito del kvapo)
gautusi