Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 00:24)
Nuo strijų ir erškėtrožių aliejus berods gerai. O kuo tau migdolų al. patiko veidui? Kokia tavo oda? smile.gif

As su juo akiu makiaza valau, puikiai viska nuvalo ir paakius padrekina. Ir blastienos graziau atrodo, berods jei nieko nemaisau tai migdolu aliejus skatina blakstienu augima smile.gif mano oda sausa
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 16, 23:31)
paga;liau as ir velkaip avarate:)

Oho bigsmile.gif tai galinga tavo plaukų spalva bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 16, 23:44)
As su juo akiu makiaza valau, puikiai viska nuvalo ir paakius padrekina.

Kokį erškėtrožių aliejų naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 16, 23:44)
As su juo akiu makiaza valau, puikiai viska nuvalo ir paakius padrekina. Ir blastienos graziau atrodo, berods jei nieko nemaisau tai migdolu aliejus skatina blakstienu augima  smile.gif  mano oda sausa

Kaip supratau, tai kalbėjai tik apie migdolų al.? Kad blakstienas stiprina, tai žinau. Galvoju ateitį jį nusipirkt ir naudoti blakstienoms stiprinti smile.gif bet gal ir makiažui valyti pagal tavo rekomendacijas bigsmile.gif O veidą esi juo tepusi? Gerai suigeria? Yra koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 17, 00:50)
Oho bigsmile.gif tai galinga tavo plaukų spalva bigsmile.gif
Papildyta:

aha-ryzaja bieztyzaja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 23:58)
Kaip supratau, tai kalbėjai tik apie migdolų al.? Kad blakstienas stiprina, tai žinau. Galvoju ateitį jį nusipirkt ir naudoti blakstienoms stiprinti smile.gif bet gal ir makiažui valyti pagal tavo rekomendacijas  bigsmile.gif O veidą esi juo tepusi? Gerai suigeria? Yra koks poveikis?

Nu va jau ne tik erškėtrožių, bet ir migdolų aliejus prireikė biggrin.gif Bet esu sau griežtai pasakiusi, kad vasario mėnesį daugiau nieko nepirksiu, sakau iki kovo gal dar persigalvosiu laugh.gif

----------------------------

Beje merginos, bryyla labai pasistengė ir prikėlė daug naujų produktų į blog'ą, būtų labai miela jei kažką turimo ar turėto aprašytumėte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 vasario 2010 - 00:43
jo, mergaites, taupykit pinigelius "pelenei" flirt.gif ten juk buna natur kosmetik? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 17, 00:44)
As su juo akiu makiaza valau, puikiai viska nuvalo ir paakius padrekina. Ir blastienos graziau atrodo, berods jei nieko nemaisau tai migdolu aliejus skatina blakstienu augima  smile.gif  mano oda sausa

O porų nekemša (skaičiau, kad grynas migdolų aliejus kemša g.gif )? Aš jį naudoju mišinyje su kitais aliejais (nakvišų ir avokadų). Beje, mano dukrą greičiausiai nuo migdolų aliejaus išbėrė (bet taip keistai - tokiais gan dideliais spuogais ir tik vidines rankų puses, nors tepiau visą kūną), tai kažkaip su grynu migdolų aliejum bijau daugiau prasidėt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 17 vasario 2010 - 10:48
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 17, 00:44)

Mano veido oda nėra sausa, greičiau normali - bet migdolai ir man patinka smile.gif Aš ant drėgnos odytės tepuosi, šiek tiek įmasažuoju - puikiai susigeria, oda matinė lieka, visai neblizga - net keista smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar šita kaukė http://www.violey.co...ge.php/pID/3583 gera plaukams? Atsimenu kažkuri lyg gyrė, bet noriu pasitikslinti... ax.gif ir ar logonos "oriental" sviestas kvepia skaniai, ar geriau rinktis tropic..? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 17 vasario 2010 - 10:56
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 17, 10:05)
jo, mergaites, taupykit pinigelius "pelenei"  flirt.gif ten juk buna natur kosmetik?  bigsmile.gif  g.gif
O kada ji bus? ax.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 10:56)
ar logonos "oriental" sviestas kvepia skaniai, ar geriau rinktis tropic..?  blush2.gif

Man ir Tropic galėtų mažiau kvepėti, pradžioje labai patiko, o dabar kažkoks intensyvus kvapo akcentas retkarčiais net erzina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 vasario 2010 - 11:26
QUOTE(ernesin @ 2010 02 17, 12:25)
O kada ji bus? ax.gif
Man ir Tropic galėtų mažiau kvepėti, pradžioje labai patiko, o dabar kažkoks intensyvus kvapo akcentas retkarčiais net erzina ax.gif

Aišku, dėkui smile.gif Vadinas, oriental imsiu...

Ir dar, kas esate bandžiusios šį šveitiklį veidui http://www.violey.co...ge.php/pID/1930 ar tikrai gerai nušveičia odą? Berods, Bryyla, Jūs esate naudojusi? Noriu draugui nupirkti kažką, nes jo oda laaabai jautri, pleiskanojanti, visokie tepimai tam kartui tik padeda, manau, kad reiktų nušveisti negyvą odą, gal tada geresnis poveikis visų priemonių būtų... Ir gal galite patarti gerai drėkinančią priemonę, kuri tiktų ir vyrui? Nes žiūriu visi aliejukai, sviestmedis ir pan., tik pariebina, maitina ją, bet nedrėkina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 17 vasario 2010 - 11:31
QUOTE(Katherina @ 2010 02 17, 11:30)
Aišku, dėkui smile.gif Vadinas, oriental imsiu...

Na bet tas Oriental tai aplamai daugumai iš kvapo nepatikęs yra, įtariu kad Tropic vis gi dar prie geresnio wink.gif
Atsakyti