Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 16, 22:10)
as plaukams naudoju is aloe milteliu pasidarytas sultis  ax.gif

aloe miltelius pirkot is AromaNatural?
kaip tas sultis pasidaryti? miltelius tirpinti vandenyje?hidrolate? dar kame?.. tamsus miskas man tie milteliai.tikiuosi,kad tik kol kas tamsus biggrin.gif
Atsakyti
Dar norėjau pasiklausti, kur perkate ricinos aliejų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 16, 21:48)
Dar norėjau pasiklausti, kur perkate ricinos aliejų? ax.gif

Vienos vaistinėse, kitos internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui merginos del patarimu apie krema su spalva. Rasma, tikriausiai isbandysiu tavo rekomenduota 4u.gif

Dar vienas dalykas, ka naturalaus naudojate krutines stangrinimui. Kazkaip pastebejau kad nebetenka stangrumo, strijos kelias atsirado, o as dar net negimdziusi doh.gif
Gal kas savos gamybos kanors naudojat, gal zinot kokie ea tiktu?Nes paciai su tokia vieta eksperimentuoti nesinori
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 16, 22:01)
Dar vienas dalykas, ka naturalaus naudojate krutines stangrinimui. Kazkaip pastebejau kad nebetenka stangrumo, strijos kelias atsirado, o as dar net negimdziusi  doh.gif
Gal kas savos gamybos kanors naudojat, gal zinot kokie ea tiktu?Nes paciai su tokia vieta eksperimentuoti nesinori
Ir mane šis klausimas labai domintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 16, 22:01)
Dar vienas dalykas, ka naturalaus naudojate krutines stangrinimui. Kazkaip pastebejau kad nebetenka stangrumo, strijos kelias atsirado, o as dar net negimdziusi  doh.gif

Aš irgi dar negimdžiusi, o ant krūtų yra strijų. Jos man nuo svorio (numečiau). Tai man kažkiek padėjo tamanai, juos KN rekomendavo. Dariausi tokį aliejų mišinuką: abrikosų kauliukų al., tamanų al., pelargonijų EA, frankinsenco EA, yalng-ylang EA. Pelargonijas ir ylang dėjau pagal tą populiarukį receptuką, kad krūtys pastangrėtų biggrin.gif Tai gal kažkiek ir pastangrėjo. Tik man nepatiko juo tepliotis, nes nepatiko kvapas. Abrikosų al. geriau pakeisti kokiu nors kitu, nes šitas gal ir nelb tinkamas. Dar esu pasižymėjusi, kad mango sviestas stangrina krūtis. Tų aliejų buvau užsirašius daugiau, kurie stangrina, neberandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 16 vasario 2010 - 22:46
Stangrina:
Kakavos
Abrikosų
Vanilės(čia nesupratau, reikia klaust Kunigundos rolleyes.gif )
Nakvišų
Migdolų
Mango
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 16, 18:10)
kokio? Šviežio? Jei atseit šviežių imbierų, tai skaniai citriniškai kvepės kaip šaknis, o jei ne, tai bulvių tarkiais biggrin.gif

aha, sviezio smile.gif

QUOTE(Monica @ 2010 02 16, 18:45)
Kardamonų ea yra brangokas, specif kvapo. Jį laisvai gali keisti kitu prieskoniniu ar šiaip patinkančiu ea. Dėl kakavos sv., tai visgi šviesesnis turi estetinį privalumą, gražesnė sviesto ar kremo spalva gaunasi. kaip Satura minėjo, rudas tokią nelb kokią spalvą duoda. Poveikis jų analogiškas smile.gif

as turiu tarp savo prieskoniu kardamona. dedu tik po 1-2 i visa inda gaminamo maisto. man jo kvapas per intensyvus ir net nera skanus. tai kaip tik dabar rinkausi, ar itraukt ji i perkamu eteriniu sarasa, nusprendziau neimt g.gif

man net ir verte sviesaus kakavos sviesto atrodo didesne (kakavos dali uzima sviestas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 16, 22:48)
Stangrina:
Kakavos
Abrikosų
Nakvišų
Migdolų
Mango

Va, aš irgi šitą sąrašiuką turėjau galvoje mirksiukas.gif tai vadinas, tiko man ir abrikosai... Reikės vėl man tuo mišinuku pasitepliot, liko truputį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 16, 23:48)
Stangrina:
Kakavos
Abrikosų
Nakvišų
Migdolų
Mango

Na kaip saunu, kaiptik planavau vel pirkti migdolu alieju, nes man puikiai tiko veidui, tai ir krutims sueis thumbup.gif dar tik del ea reiks pasidometi placiau ka galima butu ilasinti. Tik man ea kvapas labai svarbus, kad ir koks poveikis geras bebutu bet jei pykina besitepant tai naudoti negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 16, 23:11)
Na kaip saunu, kaiptik planavau vel pirkti migdolu alieju, nes man puikiai tiko veidui, tai ir krutims sueis  thumbup.gif  dar tik del ea reiks pasidometi placiau ka galima butu ilasinti. Tik man ea kvapas labai svarbus, kad ir koks poveikis geras bebutu bet jei pykina besitepant tai naudoti negaliu  biggrin.gif

Nuo strijų ir erškėtrožių aliejus berods gerai. O kuo tau migdolų al. patiko veidui? Kokia tavo oda? smile.gif
Atsakyti
atejau papasakoti apie sios dienos savo eksperimenta.Ryte issitepiau plaukus ir galvos oda jojobos aliejumi ir visa diena taip buvau,vakare sugalvojau padazyti plaukus nenuplovusi aliejines kaukes, galvoju,- "kas bus, tas bus,jei nepaims dazai,bala nemate". Gavosi supper, gal kiek sviesesnis atspalvis nei visada,be tplaukai manau maziau nukentejo nuo dazu, nes juos apsaugojo aliejukas:) Jojobos aliejumi pirma karta tepiau plaukus, jau issiprausiau ir izdziuvau, plaukai svelnus ir elastingi, pasaka:) MB atleke paziureti rezultatu, tai labai jau gyre:) paga;liau as ir velkaip avarate:)
Atsakyti