QUOTE(Hibisco @ 2010 02 15, 22:41)
Kunigunda, tu esi minejusi UT kondicionieriu su pelargonijomis. Kaip jis tau?
kosmaras, nes tokio daikto, kuris netiko nei mamai, nei sesei, nei draugems dar nesu turejusi.
Po jo plaukai atrodydavo kaip aliejum sutepti. Jei tepdavau ir paskui dar nuplaudavau su sampunu, tai man plaukai vis tiek likdavo isielektrine, tad reikedavo dar ir Bemos balzamo - tad galiausiai jis iskeliavo i siuksline
QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 22:55)
Laba besibaiminantiems yra puikiausia alternatyva - agaro gelis (gaunamas iš dumblių ir ne mažiau naudingas).
QUOTE(Ayaan @ 2010 02 15, 23:52)
Gal galima būtų sužinot, kokie tai buvo pasakojimai? Nes kaip tik svarstau, ar verta pasitikėt ir pirkt sertifikuotų produktų turgelyje Panoramoje (Tatulos programa)
Labai trumpai - tai sumokejus, sertifikatus gauna ir prie pat kelio auginamos zaliavos ir ne naturaliom trasom tresiamos ir pan. Todel pirkdama as neieskau to sertifikato, ir tikiuosi, kad perku labiau naturalesni produkta nei PC
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 16, 00:56)
itariu ryt raumenys parodys ragus. kuo man jai trinti raumenis, kad nenumirtu is skausmo???
arniku fitolis, tamanu aliejus
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 16, 09:53)
Del CUP'o jau atsake, o dar yra ir Akropolyje priesais kasas
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 12:50)
Sveikos
ateinu su klausimuku...
Ar
FOREVER LIVING kosmetika natūrali?
as turbut niekada nepamirsiu kai toje temoje viena irodinejo, kad ju propylen glikolis ir sermuksniu isgaunamas, mat jos vyras platintojas tai viska zino
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 16, 13:38)
Gal kas žinote EA mišinių receptų, kurie mašina galvos riebalavimasi?
as esu bandziusi kadagi su petitgrain, bet man jokio poveikio nebuvo, kameliju aliejus man stebuklas, kaip ir aloe