Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2010 02 16, 00:06)
Kokio čia EM produkto sudėtis? Nes aš kiek atsidarau jų puslapyje, tai visuose randu TD ax.gif

ČIA MINERALINĖS PUDROS SUDĖTIS. O ar yra kokia mineralinė pudra kuri būtų natūrali? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 14:24)
ČIA MINERALINĖS PUDROS SUDĖTIS. O ar yra kokia mineralinė pudra kuri būtų natūrali? rolleyes.gif
na ir aš mineralines žiurinėjau, pvz..
Be TD dar neteko rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 15, 22:41)
Kunigunda, tu esi minejusi UT kondicionieriu su pelargonijomis. Kaip jis tau?  4u.gif

kosmaras, nes tokio daikto, kuris netiko nei mamai, nei sesei, nei draugems dar nesu turejusi.
Po jo plaukai atrodydavo kaip aliejum sutepti. Jei tepdavau ir paskui dar nuplaudavau su sampunu, tai man plaukai vis tiek likdavo isielektrine, tad reikedavo dar ir Bemos balzamo - tad galiausiai jis iskeliavo i siuksline ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 02 15, 22:55)
Laba besibaiminantiems yra puikiausia alternatyva - agaro gelis (gaunamas iš dumblių ir ne mažiau naudingas).

4u.gif

QUOTE(Ayaan @ 2010 02 15, 23:52)
Gal galima būtų sužinot, kokie tai buvo pasakojimai? 4u.gif Nes kaip tik svarstau, ar verta pasitikėt ir pirkt sertifikuotų produktų turgelyje Panoramoje (Tatulos programa)  g.gif

Labai trumpai - tai sumokejus, sertifikatus gauna ir prie pat kelio auginamos zaliavos ir ne naturaliom trasom tresiamos ir pan. Todel pirkdama as neieskau to sertifikato, ir tikiuosi, kad perku labiau naturalesni produkta nei PC

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 16, 00:56)
itariu ryt raumenys parodys ragus. kuo man jai trinti raumenis, kad nenumirtu is skausmo???

arniku fitolis, tamanu aliejus

QUOTE(Manija69 @ 2010 02 16, 09:53)
bigsmile.gif oi,kaip reikia man į Vilnių dabar.  doh.gif  lotuliukas.gif
Aš kaip ne vietinė ten,gal gali pasakyti kurioj vietoj CUP'e parduoda šiuos purškalus?  rolleyes.gif  4u.gif

Del CUP'o jau atsake, o dar yra ir Akropolyje priesais kasas

QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 12:50)
Sveikos  4u.gif ateinu su klausimuku...
Ar FOREVER LIVING kosmetika natūrali?

as turbut niekada nepamirsiu kai toje temoje viena irodinejo, kad ju propylen glikolis ir sermuksniu isgaunamas, mat jos vyras platintojas tai viska zino lotuliukas.gif

QUOTE(Peach18 @ 2010 02 16, 13:38)
Gal kas žinote EA mišinių receptų, kurie mašina galvos riebalavimasi?

as esu bandziusi kadagi su petitgrain, bet man jokio poveikio nebuvo, kameliju aliejus man stebuklas, kaip ir aloe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 16, 14:28)
na ir aš mineralines žiurinėjau, pvz..
Be TD dar neteko rasti ax.gif

Ir aš tas pačias žiūrėjau, tik kitokios spalvos.
Atsakyti
Ar esate kas bandę tokį šampūną ir dušo želę?Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 16, 14:22)
drinks_cheers.gif  sudetis nenaturali

(mano aplinkoj vistik dauguma vertina parduotuvini grozi ir kvapus)

Aha, jau pastebėjau ir pati išnagrinėjau sudėtį smile.gif bandžiau tai savo draugei įrodyt, kad nėra tos firmos produktai geri, net sudedamąsias dalis(blogiukus) aprašiau, parašiau kuo kenkia, kad jie tikrai negali būti natūralioje ir eko kosmetikoje ir pan., bet... "Karą" pralaimėjau, ji liko teisi blink.gif lotuliukas.gif

Mano aplinkoje taip pat tokių žmonių daugiau ir kartais net turiu patylėt diskusijose, nes kalba apie tai, ko niekada nebenaudočiau, bet geriau patyliu ir nepamokslauju, tik šiandien išimtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 16, 16:44)
kameliju aliejus man stebuklas, kaip ir aloe  ax.gif

aloe zinau pirkti buna nimfali. o kur kameliju al gaut Vilniuje? jei kas pamenat,parasykit ir apytiksle kaina.

dar klausimukas toms,kas bande ir KN hidrolatus, ir is AromaNatural... ar skiriasi kokybe? kuriuos labiau apsimoka pirkti (kokybes prasme)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 16 vasario 2010 - 14:59
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 14:48)
Ir aš tas pačias žiūrėjau, tik kitokios spalvos.

Tai gal vieni su TD kiti be, nors pasitikėti turbūt irgi tuomet reiktų atsargiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 02 16, 14:50)
aloe zinau pirkti buna nimfali. o kur kameliju al gaut Vilniuje?  jei kas pamenat,parasykit ir apytiksle kaina.

http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 16, 17:05)

tiksliai doh.gif buvau gi kazkada ir pati ziurejus blush2.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 13:49)
"Karą" pralaimėjau, ji liko teisi  blink.gif  lotuliukas.gif

oi, su jais tik taip ir buna - jie teisus, nesvarbu, ka jiems sakytum.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 16, 10:31)
ir nenuskalauji?

Beabejo, kad nuskalauju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti